Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

NAZAN ÖNCEL'in BARIŞ'a sözleri..(alıntıdır)

Tepki Skoru
0
Nazan Öncel, geçirdiği trafik kazasıyla milyonları üzüntüye boğan Barış Akarsu için şiir tadında duygu dolu bir yazı kaleme aldı!..

İşte Nazan Öncel’in sözleri:

Bu havada gidilmez, güneşli günde gidilmez, aslında hiç gidilmez

Bütün nefesimi tuttum, günlerdir ellerim havada Allah’a yalvarıyorum. Belki de Allah benden usanmıştır artık. Aç gözlerini Barış’ım, uyan; hadi n’olur uyan! Yaşamak için çok nedenin var. Önce sana hayat veren anneciğin, bu acıya dayanamam diyen babacığın ve bütün sevenlerin için uyan. Evet, belki hayat zor, belki çetrefilli, belki gereğinden çok acımasız, ama yaşamak her şeye rağmen güzel ve böyle uyumak sana yakışmıyor Barış’ım.
Senin için mümkün olsaydı kalan ömrümün tamamını verebilirdim. Çünkü senin umutların, çünkü senin yarınların, çünkü senin gençliğin var. Öyle ıslak ıslak baktırma, fazladan ağlatma bizi yavrucuğum.
Barış ağabeyinin de dediği gibi, Anlıyorsun değil mi?

Bütün sevenleri ve ailesi adına,

Nazan Öncel

Tepki Skoru
0
:(:( yaa çok güzel yazmışş...dularımız Onunla...inşallah bi umut düzelir:(

Tepki Skoru
0
Benim de gözüm kulağım televizyonda, radyoda bir gelişme olucak diye inşallah iyileşir. Benim de dualarım onunla...
''hadi n’olur uyan!..''

Tepki Skoru
0
Böyle bi insana ölüm hiç yakışmadı :( Allah rahmet eylesin... :(

''Bu havada gidilmez, güneşli günde gidilmez, aslında hiç gidilmez''

Tepki Skoru
0
Ölme desem sesimi duyar mısın ?" Reha Muhtar, Barış Akarsu'ya böyle seslendi !
“Sende star kumaşı var Barışçığım...” dediğim anı hatırlıyorum...Enstantaneler gözümün önünden geçiyor, beynim fena halde zonkluyor...“Ölme” desem sesimi duyar mısın kardeşim?..

Onu daha ilk gördüğümde 15 yarışmacı arasında "bu çocuk farklı" demiştim...

Uzun yele saçları, sahnedeki havası, karizması ve koreografisiyle "ben star olmaya adayım" diyordu...

Starların o herkesten farklı duruşları, içlerinden dışarıya saçtıkları ışıltıları, ruhlarının derinliklerinden gelen pırıltıları vardı o çocukta...

Daha 25 yaşındaydı o sıralar...

Gençti ve müzikte bir star olmak istiyordu...

Onun için Akademi Türkiye yarışmasına katılmıştı...

Bir televizyon kurma girişimini yeni durdurduğum, "Beşiktaş yönetimine gir" baskılarına dayanamadığım değişik günlerdi o günler...

Yapımcı Levent Altınay çok ısrar ettiği için konuk moderatör olarak Akademi Türkiye programında görev almıştım...

Puanlama esnasında genç pop star adaylarıyla canlı yayın sohbetleri yapıyordum...

Onun o sürekli gülümseyen ama mesafeli duran o cool tavrında, sadece starlara özgü olan bir karizmanın varolduğunu hissetmiştim...

Akademi Türkiye yarışmasının gençlerinin hepsi iyi eğitimli ve yetenekli gençlerdi, ama ne yalan söyleyeyim benim birincim belliydi...

Birinci oydu...

Öyle olmalıydı...

Sesi herkesten çok daha iyi değildi...

Ama sesinin havası herkesten farklıydı...

Yorumu belki diğerlerinden çok daha mükemmel değildi...

Ama yorumlarken yarattığı aura herkesten değişikti...

Çokça Cem Karaca'nın, biraz da Barış Manço'nun havası vardı o çocukta...

Müziğinin türü de, yolu da Cem Karaca'yı andırıyordu...

Böyle yarışmaların jürilerinin değerlendirmelerinden fazlaca hazetmem...

Bir mütevelli heyeti gibi, soğuk, donuk ve eleştireldirler...

"Hafta içinde yeterince çalışmıyorsun... Dalgacısın... Yeteneklisin ama tembelsin" türünden tatava yaparlar...

Bana da bütün okul hayatım boyunca bu tatavayı yaptıklarından bu laflardan hiç haz etmem...

Yetenekli ve star kumaşı çocukların kalplerinin ve beyinlerinin farklı çalıştığını biilirim...

Onlar okulların ya da akademilerin sürekli inekleyen pimpirik inek öğrencilerinden değillerdir, hocalar onları pek sevmez ama geniş kitleler onları sever...

Hayat onlar gibileri ister, onlara cömertlik eder...

Barış da öyle bir çocuktu...

Çokça dağınık, biraz dalgacı, müthiş yetenekli, karizmatik, aurası güçlü, kendi havasında bir çılgındı...

Baktım bizim mürebbiyelerden jüri üyesi Pelin Akad ve birkaç eğitimci çocuğu doğramaya kalkıyor canlı yayında hemen müdahale ettim...

"Sende star kumaşı var Barışçığım..." dedim...

Nitekim bütün Türkiye ondaki star kumaşını hissetti ve oyları her yarışmada Barış'a yağdırmaya başladı...

Öyle ki, jüri ve eğitimciler Barış'ı seçmiyorlar, halk oylarıyla Barış'ı seçiyordu...

Barış sonunda birinci oldu...

Gözleri parlıyordu...

Yengeç burcundaki benimle aynı burçtan kardeşim, jürinin eleştirilerine, akademinin disiplinli sistemine karşın, kendisi olarak kendisini kabul ettirerek birinci olmuştu...

Belki de benimle aynı yoldan gittiği için onun birinciliğine kendim olmuşcasına sevindim...

Dün Nilgün (Belgün) aradı, "Doğum gününde trafik kazası geçirdi Bodrum'da..." dedi, "yanında 7 yıllık kız arkadaşı Zeynep ve bir başka kız arkadaşı vardı... Kız arkadaşını herkesten saklıyordu... İki kız da kaza sonrası hemen öldüler... Barış'ın beyin ölümünün gerçekleştiği söyleniyor... Kurtulması hemen hemen imkansız..."

Doğum gününde ölüm...

28. yaş gününde...

"Sende star kumaşı var Barışçığım..." dediğim anı hatırlıyorum...

Enstantaneler gözümün önünden geçiyor, beynim fena halde zonkluyor...

"Ölme" desem sesimi duyar mısın kardeşim?..

Tepki Skoru
0
öyleki belki diyordum,imkansızdı ama belki mucize olur. yaşatacak olanda öldürecek olanda ALLAH değilmiydi :( ama olmadı. allah daha çok seviyormuş ki yanına çok erken aldı........

Tepki Skoru
0
yazılanları okudukça içim kan ağlıyor :( hepimizin başısağolsun :(

Tepki Skoru
0
tv yi açmak istemiorum..gülen yüzünü gördükçe ekranda daha kötü oluorum:(

Tepki Skoru
0
Uzun yele saçları, sahnedeki havası, karizması ve koreografisiyle "ben star olmaya adayım" diyordu...

o herşeyiyle süperr biriydii.. dün onun için yasin-i şerif okudum Allah Teala inşallah kabul eder..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle