arkadaşlar puanım 62.889. birkaç gün öncesine kadar "yeterki atanayım, sözleşmeli de olsa, heryere giderim" diyordum. ama bir kaç gündür içime bir korku girdi. 1 yaşında kızım var ve 4 aylık hamileyim. eğer sözleşmeli 26 yı işaretlersem ve uzak bir yere atanırsam neyaparım diyorum. kızım bana her anne dediğinde ağlamak geliyor içimden. onu nasıl bırakırım diyorum. hadi onu bıraktım karnımdaki doğunca napıcam diyorum. düşünmekten geceleri uyuyamıyorum. hoş belkide atanamayacağım sadece varsayımlar üzerine düşünüyorum ama, insan anne olunca herşeyi kafasında kurup büyütüyor. lütfen beni kınamayın. koyun can derdinde , kasap et derdinde, biz atanmanın derdindeyiz sen neler söylüyorsun demeyin. seneye tekrar sınava hazırlanmayıda hiç gözüm yemiyor, 2 çocukla.zaten seneye olsa yine aynı şeyleri yaşayacağım. çünkü puanımı bundan fazla yükseltemeyeceğimi biliyorum.
bazı yerlerde okuyorum, sözleşmeli 1 sene çalıştıkları halde , istedikleri yere gelemeyen arkadaşlarımız varmış. 1 sene dolunca eş durumundan kesin istediğimiz şehre gelebiliyormuyuz.eğer uzağa gider de gelemezsem naparım. bir fikri olan varsa lütfen yazsın. şimdiden çok sağolun. sizden başka bunları paylaşacak kimsem yok. eşim zaten gitmeme yanaşmıyor, birde bu kaygılarımı söylersem, hiç yollamaz beni , nolur yardım edin
bazı yerlerde okuyorum, sözleşmeli 1 sene çalıştıkları halde , istedikleri yere gelemeyen arkadaşlarımız varmış. 1 sene dolunca eş durumundan kesin istediğimiz şehre gelebiliyormuyuz.eğer uzağa gider de gelemezsem naparım. bir fikri olan varsa lütfen yazsın. şimdiden çok sağolun. sizden başka bunları paylaşacak kimsem yok. eşim zaten gitmeme yanaşmıyor, birde bu kaygılarımı söylersem, hiç yollamaz beni , nolur yardım edin