Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ne olur yardım edin...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanım 62.889. birkaç gün öncesine kadar "yeterki atanayım, sözleşmeli de olsa, heryere giderim" diyordum. ama bir kaç gündür içime bir korku girdi. 1 yaşında kızım var ve 4 aylık hamileyim. eğer sözleşmeli 26 yı işaretlersem ve uzak bir yere atanırsam neyaparım diyorum. kızım bana her anne dediğinde ağlamak geliyor içimden. onu nasıl bırakırım diyorum. hadi onu bıraktım karnımdaki doğunca napıcam diyorum. düşünmekten geceleri uyuyamıyorum. hoş belkide atanamayacağım sadece varsayımlar üzerine düşünüyorum ama, insan anne olunca herşeyi kafasında kurup büyütüyor. lütfen beni kınamayın. koyun can derdinde , kasap et derdinde, biz atanmanın derdindeyiz sen neler söylüyorsun demeyin. seneye tekrar sınava hazırlanmayıda hiç gözüm yemiyor, 2 çocukla.zaten seneye olsa yine aynı şeyleri yaşayacağım. çünkü puanımı bundan fazla yükseltemeyeceğimi biliyorum.
bazı yerlerde okuyorum, sözleşmeli 1 sene çalıştıkları halde , istedikleri yere gelemeyen arkadaşlarımız varmış. 1 sene dolunca eş durumundan kesin istediğimiz şehre gelebiliyormuyuz.eğer uzağa gider de gelemezsem naparım. bir fikri olan varsa lütfen yazsın. şimdiden çok sağolun. sizden başka bunları paylaşacak kimsem yok. eşim zaten gitmeme yanaşmıyor, birde bu kaygılarımı söylersem, hiç yollamaz beni , nolur yardım edin

Tepki Skoru
0
bu puanla kesin atanırsın arkadasım bosuna sıkıntı yapıosu.nimet çubukcuyu dinlemedinmi okul öncesinn hepsini alıcaz dedi.boşa sıkıntı yapıosun;)

Tepki Skoru
0
ne zaman dedi arkadaşım hiç haberim olmadı benimde......

esraa arkad

Tepki Skoru
0
esraa arkadaşım işin gerçekten zor çocuklarla benimde 4 yaşında kızım var ama düşünüyorum ne yaparım diye allah kolaylık versin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanım 62.889. birkaç gün öncesine kadar "yeterki atanayım, sözleşmeli de olsa, heryere giderim" diyordum. ama bir kaç gündür içime bir korku girdi. 1 yaşında kızım var ve 4 aylık hamileyim. eğer sözleşmeli 26 yı işaretlersem ve uzak bir yere atanırsam neyaparım diyorum. kızım bana her anne dediğinde ağlamak geliyor içimden. onu nasıl bırakırım diyorum. hadi onu bıraktım karnımdaki doğunca napıcam diyorum. düşünmekten geceleri uyuyamıyorum. hoş belkide atanamayacağım sadece varsayımlar üzerine düşünüyorum ama, insan anne olunca herşeyi kafasında kurup büyütüyor. lütfen beni kınamayın. koyun can derdinde , kasap et derdinde, biz atanmanın derdindeyiz sen neler söylüyorsun demeyin. seneye tekrar sınava hazırlanmayıda hiç gözüm yemiyor, 2 çocukla.zaten seneye olsa yine aynı şeyleri yaşayacağım. çünkü puanımı bundan fazla yükseltemeyeceğimi biliyorum.
bazı yerlerde okuyorum, sözleşmeli 1 sene çalıştıkları halde , istedikleri yere gelemeyen arkadaşlarımız varmış. 1 sene dolunca eş durumundan kesin istediğimiz şehre gelebiliyormuyuz.eğer uzağa gider de gelemezsem naparım. bir fikri olan varsa lütfen yazsın. şimdiden çok sağolun. sizden başka bunları paylaşacak kimsem yok. eşim zaten gitmeme yanaşmıyor, birde bu kaygılarımı söylersem, hiç yollamaz beni , nolur yardım edin
hocam bu puanla atanırsınız ama nerde oturuyorsunuz istediğiniz yer olurmu bilmiyorum inşallah olur birde atandıktan sonra en az 5 yıl bulunduğumuz yerden ayrılamıyoruz eş durumuda olsa çok çok zor ancak torpille o da sağlam bir yerden olursa allah yardım etsin hepimizin dileğini kabul etsin gönlüne göre versin

Tepki Skoru
0
esraa arkadaşım seni çok iyi anlıyorum yaa aynı şeyleri bende düşünüyorum 4 yaşında kızım var babasınada çok düşkün uzak bi yer çıkarsa ne yapıcam diyorum en ufak ağlamamda eşim bırak gel diycek, 1 yıl diye avutuyodum kendimi ya 1 yıl 2 yıla uzarsa istifamı edicem ufff çok zor yaa herkes eşinin yanında olsun yuvalar dağılmasın artık...

Tepki Skoru
0
Çok zor arkadaşlar valla.Allah yardımcınız olsun.Hkkınızda en hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin.bende sözleşmeli eşimden ayrı bir yerdeyim,hamileyim.ağustos atamasını bekliyoruz bizde.Herkesin gönlüne göre versin Rabbim

Tepki Skoru
0
bende eşimden ayrıyım oğlumla birlikte 1600 km uzaktayım. gercekten çok zor oluyor. öncelikle eş durumu tayini yapabilmen için 1 yıl çalışman gerek. sonra tayin isteyeceğin yerin eş özrü için yer açması gerekiyor. bazı iller o dönem yer açmıyor ya da yer açsada hizmet puanın yetmeyebiliyor hakkında hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende sizlerle aynı durumdayım. 10 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var. Temmuz atamasında Hakkari sözleşmeli çıktı. Tabi ki gidicem, ama eş durumuyla ilgili pek bilgim yok. Sözleşmeli olursa eş durumundan 1 yılda gelme şansı yok mu? Bu konu hakkında bilen arkadaşlarımız bizi bilgilendirirse çok sevinirim. Esra arkadaşım durumun gerçekten zor. Ama puanın iyi bence. Kadrolu olmasa da sözleşmelide istediğin yerler olur gibime geliyo. Bence 26 yı işaretlemeden çıkabilecek merkez ve ilçeleri yazarsan daha iyi olur. Doğu illeri gibi mesala. En başta düşüneceğin bebeğin ve senin sağlığın tabi ki. Hastane olan yerler olması lazım. Köy çıkarsa senin için zor olur. Allah kolaylık versin hepimize.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla eş durumu tayini istemek için 1 yıl bulunduğunuz yerde çalışmanız gerekiyor. Ondan sonra hizmet puanı ve istediğiniz bölgedeki açık durumu devreye giriyor.
S Tv'de Nimet Çubukçu canlı yayına katıldığında şöyle bir şey dedi: 5 yıl sözleşmeli çalışan kadroya alınacak... Yalnız,ilerleyen konuşmada şunu da dedi ''Kısıtlı olan yerleşim yerlerinde öğretmen tutamadığımız için sözleşmeli öğretmen alıyoruz'' Hepimizin bir şekilde ataması çıkacak fakat nerelere acaba diye düşünmeden duramıyorum.Bir sitede okuduğuma göre kırsal bir yere yıllar içinde yanlış hatırlamıyorsam 9.000 civarında atama yapılmış.İstifa edip dönenler ise 8999 :)))))) Bakanlığa akıl vermek gibi olmasın ama,kadrolu alıp zorunlu hizmete tabi tutması,rotasyonla bu illeri doldurması daha mantıklı olur bence.Böylece her iki taraf da memnun olur diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
bence riske girme 26 yıl işaretleyip,bir çocuğun annesinden çok hiçbişeye ihtiyacı yok ayrıca çok küçükler :( sen kendi ilindeyada yakın illerdeki çok tercih edilmeyecek yerleri yaz derim,eş durumundan sözleşmelilerin geri geleceği garanti değil,3 yada 5 yıl çekilmez bu eziyet.bende evliyim sözleşmeli 26 düşünmüyorum...allah hepimize yardm etsin

Tepki Skoru
0
en azından sağlık şartlarının iyi olduğu yerleri yaz çünkü sağlıkdan önemli bir şey yok

Tepki Skoru
0
hepiniz sağolun arkadaşlar. benim durumumda olan başka arkadaşlarda varmış, bunuda öğrendim. ben 1 yılı göze almıştım ama 5 yıl diyorsunuz. mahvolurum ozaman . öyleyse en iyisi 26 yı işaretlememek. of Allahım nolursun hepimiz hayırlısıyla istediğimiz yerlere atanalım. keske herkes kadrolu istediği yere atansa. şu kontenjanlarda açıklanmadı gitti. meb dekiler masada uyudu herhalde.

Tepki Skoru
0
çok doğal bir durum arkadasım . ben temmuzda urfaya atandım ve 2 yasında oğlum 5 aylık kızım var esim burada kalacak annem ve babamı alıp çocuklarımla gideceğim baska çaresi yok. seninde bakacak bi yakının varsa öyle yap derim. diğer türlü zor olur ayrılman l. ama hayırlısı olsun insallah

Tepki Skoru
0
eş durumundan doğuda kalmış biri olarak kendi fikrimi paylaşıyorum.şartlar insanı zorluyor elektrik,su sıkıntısı ve en önemlisi doktor sıkıntısı yaşıyorsun puanım düşük geldi ama herşey sağlık diyerek ve 3 yaşındaki çocuğumu düşünerek sadece batıyı yazacağım:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de bu ikilemi çok yaşadım.çocuğumun geleceğini elimden geldiğince garanti altına almaktı gitme sebebim. yaşadıklarımıza şöyle bir dönüp baktığımda kızımın bugününü harcadığımı görüyorum.dilerim ki kızım ve onun durumunda olan tüm melekler annelerinden- babalarından ayrılmak zorunda kalmaz ayrılanlar da bir an önce kavuşurlar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben şırnak silopiye atandım haziranda ama gidemeyeceğim istanbulda oturuyorum 2 yaşında oğlum var. Oğlum olmasaydı kesin giderdim ama onunla olmaz şimdi cezalıyım atamalarada katılamayacağım 26 işaretleme arkadaşım gidemeyeceğin bir yer çıkar bu kadar alımın fazla olacağı zamanlarda cezalı olursun ..............

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gerçekten ALLAH yardımcımız olsun.ama şöylede birşey var geçen yıl tercih dışınada batı gelenler var insan gerçekten zor karar veriyor.

Tepki Skoru
0
Esra hocam kafan şimdi çok karışık ama sadece sağlığını düşün atanmak herşey demek değil kesin ve net söylüyorum 26 yı işaretleme ben 44.649 puanla temmuz atamasında bile 26 yı işaretlemedim kendim önemli değil ama çocuklarımı düşündüm.sen şuan hamilesin ve hamilelik ilerledikçe duygusallaşacak ve olduğundan daha güçsüz olacaksın allah korusun hamilelik yolunda gitmezse daha zor duruma düşersin.bunların hepsi boş puanın çok iyi evinin yanına atanacaksın inşallah.benim söylediklerimi unutma birde atanıp sigortalı olunca hamileliğin 32.haftasında rapor durumu ve doğum parası alma durumun var belki biliyorsundur bilmiyorsan mutlaka araştır.hiç küçümsenecek bi para değil bebeğine hediye olur.benden bu kadar sağlıcakla kal.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım şu anki bulunduğun durum birazda hamileliğinle alakalı gibime geldi.Değişen duyguların ve hormon baskısı sözkonusu bilirsin.Daha bi duygusal,daha bi ayrıntıya takılan gözüyaşlı tipler olduk çoğumuz;şimdi sende aynı dönemdesin.Bence eşinle beraber ortak adresler belirleyin.Böylece hem eşinin desteğiyle yaşayabileceğin yerleri belirler hemde korkularından kurtulmuş olursun.Hayatındaki öncelikleri gözden kaçırmamak gerek bilirsin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle