Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nimet ÇUBUKÇU KONUŞTU, BİZ YORUMLAYALIM :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çubukçunun konuşmasını defalarca dinledim. 1 haziranda 30 bin aldık ağustosta 10 bin alcaz diyor. toplam 40 bin yeni atama yapıyor dedi. 15 bin de hukuki sireç tamamlanınca açıklayacağız dedi. yani sınavdan önce 15 bin alacak. çünkü en çok üzerinde durduğumuz konu 2009 puanları dedi. yakmazlar 2009 puanlarını. 14 haziranı bekleyeceğiz kesin açıklama o zaman gelecek bence.....

Tepki Skoru
0
banada oyle geliyor ki bu temmuz atamasi olacak ins.

Tepki Skoru
0
inşallah arkadaşlar dilerim düşündüğümüz gibi olur

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çubukçunun konuşmasını defalarca dinledim. 1 haziranda 30 bin aldık ağustosta 10 bin alcaz diyor. toplam 40 bin yeni atama yapıyor dedi. 15 bin de hukuki sireç tamamlanınca açıklayacağız dedi. yani sınavdan önce 15 bin alacak. çünkü en çok üzerinde durduğumuz konu 2009 puanları dedi. yakmazlar 2009 puanlarını. 14 haziranı bekleyeceğiz kesin açıklama o zaman gelecek bence.....
http://www.memuruz.net/haber/cubukcu-canli-yayindaydi-25754.htm

maalesef senin dediğin gibi demedi

Tepki Skoru
0
arkadaşım bence sen karamsar olmaktan yanasın. ne bekliyordun seçim öncesi 6 temmuzda alacaz demesini mi kadın üstü kapalı bir şekilde belirtti işte oy kaybetmemek için net açıklama yapmadı. ama dikkatli dinlersen konuşmanın sonunda hukuki süreç devam ediyor 15 bin ek atama olduğu için dile getirmedim dedi. yani o ek alım sınavdan önce olacak.

Tepki Skoru
0
30 bin haziranda aldı 10 bin sınavdan sonra alacak 40 bin eder. 15 bin de kadroya geçenlerin yerine alacak. bunda anlamayacak ne var ki. hukuki süreç bekleniyor. önümüzdeki hafta net bir açıklama yapılacaktır.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bakın söylüyor işte 15 bin yeni sözleşmelilerin yerine alınacak bak işte altta yazıyor ama tarih belli değil diyor ağustosta 10 bin diyor öyle olsa ağustosta 25 bin derdi temmuzda 15 bin ağustosta 10 bin işte toplamda 25 bin olcak anladınızmı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bakanın söylemlerine beraber bakalım:

-Biz öğretmen arkadaşlarımızı web sayfamızdan zaten bilgilendiriyoruz (Web sayfalarında atama yapılacak yazıyor hâlâ)

-Kadrolu atamadan sonra sözleşmeli atama olması bakanlığın genel bir uygulaması olduğu için kadroluya çevrilen atama herhalukarda yapılacak ama tarihi belli değil.

-Sıfırdan 40bin öğretmen ataması yapacağız. ( Haziran 15 bin + 6 Temmuz 15 bin + Ağustos 10 bin = 40 bin)

Sunucunun ''yani bu sene toplam 55 bin atama mı yapacaksınız?'' sorusu üzerine verdiği cevap:

-Evet yani toplam 55bin oluyor

Bekledikleri şey hukukî süreçlerin tamamlanması. Yani 14 Haziran.

Bu tairhten sonra açıklama gelecek. Şimdi neden kaba bir tarih vermiyorlar derseniz, amaçları Ağustosçuları hepten küstürüp seçimde ciddi bir oy kaybetmemek. Herkesin ümidini sıcak tutuyorlar bu politikayla. Ama kendi de söyledi sıfırdan atanan 30 bin öğretmen haziran atamasıdır, 15 bini sözleşmeliyken kadrolu olmuştur, bunların yerine yenileri alınacaktır.

14-15 Haziranda resmî açıklama gelecek, akarı kokarı yok.

bu yazı memurlar nette bir çok öğretmenin düşüncelerinden sadece bir tanesi

Tepki Skoru
0
Niğmet ÇUBUKÇU ve Tutarlılık(!).... : Ağustos ayınde tek ALım OLacak oda 55 Bin Kadrolu.... Bir kere de tükürdüğünü yalama be kadın...

Tepki Skoru
0
:36_7_8: Tebrikler Nimet Çubukçuya. Nerdeeen nereyeee......

Tepki Skoru
0
arkadaşım bence sen karamsar olmaktan yanasın. ne bekliyordun seçim öncesi 6 temmuzda alacaz demesini mi kadın üstü kapalı bir şekilde belirtti işte oy kaybetmemek için net açıklama yapmadı. ama dikkatli dinlersen konuşmanın sonunda hukuki süreç devam ediyor 15 bin ek atama olduğu için dile getirmedim dedi. yani o ek alım sınavdan önce olacak.
seçim propangandası için muallakta bıraktı... seçim öncesinde herhalde almayacağız demez... güzelce politika yaptı... seçimden sonra almayacağız der merak etmeyin...

Tepki Skoru
0
bence asıl bizi oyalıyorlar..secimde oy kaybetmemek adına hukuki süreç filan diyolar.secim bitsin hepimiz görecegiz malesef.6 temmuzda atama olmayacak ve hep magdur olarak kalacagız.

Tepki Skoru
0
Kötü şeyler düşünün kötü şeyler olsun arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
inşallah alım olur arkadaşlar biz yine temkinli olalım herşeye hazırlıklı olalım belli olmaz işleri o gün canlı yayını bende izledim 40bin artı 10bin dedi sunucu 55bin demiştiniz deyince ben ilk atama yı söylüyorum 14bin kaçtı tam bilemiyorum okadar sözleşmeli kadrolu oldu boşalan kadroya alım yapıcaz hepsi birlikte 55bin oluyo dedi.Bence arkadaşlar inşallah kadrolu olur açıkçası benim için farketmez sözleşmeli kadrolu sözleşmeli alım olucak sınavdan önce açıklama olarakta hep düşük puanlılar kaldı diyecekler beklicez görücez bakalım....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok takmayın sözleşmeli olupta atanan arkadaşlar atanmış oldukları okullarda başlayacaklar onun için sınav öncesi atamam %90 kesin personel meb duyuru yapmış ayrıntılar aşağda hepiniz için hayırlısı yarın yada en geç27 haziranda açıklarlar
632 SAYILI KHK KAPSAMINDA
SÖZLE​
ŞMELİ ÖĞRETMENLİKTEN KADROLU ÖĞRETMENLİĞE
GEÇMEK
İÇİN BAŞVURU YAPAN/YAPMAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE
DUYURU

Bilindi​
ği gibi Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B
maddesi kapsam
ında görev yapan 70.000’e yakın sözleşmeli öğretmenin, 04/06/2011 tarihli ve 27954 sayılı

(Mükerrer) Resmî Gazete’de yay​
ımlanan 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri çerçevesinde
sözle
şmeli öğretmenlikten kadrolu öğretmenliğe geçişlerine imkân sağlanmıştır.
Bakanl
ığımızca, 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin yürürlüğe girmesiyle birlikte çalışmalara
ba
şlanmış, gerekli değerlendirmeler yapılmış, en kısa sürede teknolojik alt yapı hazırlanarak 08/06/2011
tarihinden itibaren elektronik ortamda ba
şvurular alınmaya başlanmıştır. Bu kapsamda yapılacak
ba
şvuruların, 13/06/2011 Pazartesi günü (bugün) saat 17.00’ye kadar sadece birkaç dakikalık süre içinde
elektronik ortamda yap
ılması ve eğitim kurumu müdürlüğüne onaylatılması gerekmektedir. 13/06/2011
tarihi itibar
ıyla 60.000’den fazla sözleşmeli öğretmen elektronik ortamda başvuru yapmış olup hâlen görev
yapt
ığı eğitim kurumunda kadrolu öğretmenliğe geçiş yapmak istemektedir.
632 say
ılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadrolu öğretmenliğe geçişleri, söz konusu Kanun
Hükmünde Kararnamedeki esaslar dâhilinde yap
ılacaktır. 14/06/2011 tarihinde ataması yapılacak
ö
ğretmenlerimizin aynı gün kararnameleri de düzenlenecek ve elektronik ortamda il millî eğitim
müdürlüklerine gönderilecektir. Ö
ğretmenlerimiz, 14/06/2011 tarihinden itibaren kadrolu öğretmenlik
görevine ba
şlayabileceklerdir. Sözleşmeli öğretmenlikte geçirilen süreler ve hizmet puanları, emsali kadrolu
ö
ğretmenler gibi değerlendirilecektir. Sözleşmeli öğretmenlik görevine 06/05/2010 tarihinden önce başlamış

olanlar hakk​
ında yürürlükteki Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme
Yönetmeli
ği hükümleri uygulanacaktır.

Bu durumda olan ö​
ğretmenlerimiz; 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilen haklardan
yararlanacaklar
ı gibi sözleşmeli öğretmenliğe başladıkları tarih itibarıyla bir yıllık süreyi
tamamlam
ış olanlar kılavuzlarda belirtilen gerekli şartları taşımaları kaydıyla 2011 yılı iller arası

iste​
ğe bağlı yer değiştirme, alan değişikliği ve yaz dönemi özür durumuna bağlı yer değiştirmelere de
ba
şvuru yapabileceklerdir.

01/06/2011 tarihinde sözle​
şmeli öğretmen pozisyonundan KPSS puan üstünlüğüne göre kadrolu
ö
ğretmenliğe atananlardan 01/09/2011 tarihinde göreve başlayacak öğretmenlerden 632 sayılı Kanun
Hükmünde Kararname kapsam
ında başvurmaması hâlinde;

a)​
632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilen haklardan yararlanmayacaklar,

b)​
01/06/2011 tarihinde kadrolu öğretmen olarak atandığı eğitim kurumunda 01/09/2011 tarihinden
itibaren aday ö
ğretmen olarak göreve başlayacaklar,

c)​
Göreve başlama tarihine kadar sözleşmeleri devam edecek olup fesih işlemleri, görevden ayrıldıkları

tarihte gerçekle​
ştirilecek,

ç)​
Sözleşmeli öğretmenlikte geçirilen süreler, emeklilik ve hizmet puanının hesabında sayılacaktır.
Sözle
şmeli öğretmenlerimizin Bakanlığımızın internet sayfalarındaki açıklamalar ile il millî eğitim
müdürlüklerinden alabilecekleri bilgiler çerçevesinde hareket etmeleri, resmî olmayan haberlere itibar
etmemeleri hususunda bilgi edinilmesini önemle rica ederiz. 13/06/2011

Personel Genel Müdürlüğü

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok takmayın sözleşmeli olupta atanan arkadaşlar atanmış oldukları okullarda başlayacaklar onun için sınav öncesi atamam %90 kesin personel meb duyuru yapmış ayrıntılar aşağda hepiniz için hayırlısı yarın yada en geç27 haziranda açıklarlar
632 SAYILI KHK KAPSAMINDA
SÖZLE​
ŞMELİ ÖĞRETMENLİKTEN KADROLU ÖĞRETMENLİĞE
GEÇMEK
İÇİN BAŞVURU YAPAN/YAPMAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE
DUYURU

Bilindi​
ği gibi Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B
maddesi kapsam
ında görev yapan 70.000’e yakın sözleşmeli öğretmenin, 04/06/2011 tarihli ve 27954 sayılı

(Mükerrer) Resmî Gazete’de yay​
ımlanan 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri çerçevesinde
sözle
şmeli öğretmenlikten kadrolu öğretmenliğe geçişlerine imkân sağlanmıştır.
Bakanl
ığımızca, 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin yürürlüğe girmesiyle birlikte çalışmalara
ba
şlanmış, gerekli değerlendirmeler yapılmış, en kısa sürede teknolojik alt yapı hazırlanarak 08/06/2011
tarihinden itibaren elektronik ortamda ba
şvurular alınmaya başlanmıştır. Bu kapsamda yapılacak
ba
şvuruların, 13/06/2011 Pazartesi günü (bugün) saat 17.00’ye kadar sadece birkaç dakikalık süre içinde
elektronik ortamda yap
ılması ve eğitim kurumu müdürlüğüne onaylatılması gerekmektedir. 13/06/2011
tarihi itibar
ıyla 60.000’den fazla sözleşmeli öğretmen elektronik ortamda başvuru yapmış olup hâlen görev
yapt
ığı eğitim kurumunda kadrolu öğretmenliğe geçiş yapmak istemektedir.
632 say
ılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadrolu öğretmenliğe geçişleri, söz konusu Kanun
Hükmünde Kararnamedeki esaslar dâhilinde yap
ılacaktır. 14/06/2011 tarihinde ataması yapılacak
ö
ğretmenlerimizin aynı gün kararnameleri de düzenlenecek ve elektronik ortamda il millî eğitim
müdürlüklerine gönderilecektir. Ö
ğretmenlerimiz, 14/06/2011 tarihinden itibaren kadrolu öğretmenlik
görevine ba
şlayabileceklerdir. Sözleşmeli öğretmenlikte geçirilen süreler ve hizmet puanları, emsali kadrolu
ö
ğretmenler gibi değerlendirilecektir. Sözleşmeli öğretmenlik görevine 06/05/2010 tarihinden önce başlamış

olanlar hakk​
ında yürürlükteki Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme
Yönetmeli
ği hükümleri uygulanacaktır.

Bu durumda olan ö​
ğretmenlerimiz; 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilen haklardan
yararlanacaklar
ı gibi sözleşmeli öğretmenliğe başladıkları tarih itibarıyla bir yıllık süreyi
tamamlam
ış olanlar kılavuzlarda belirtilen gerekli şartları taşımaları kaydıyla 2011 yılı iller arası

iste​
ğe bağlı yer değiştirme, alan değişikliği ve yaz dönemi özür durumuna bağlı yer değiştirmelere de
ba
şvuru yapabileceklerdir.

01/06/2011 tarihinde sözle​
şmeli öğretmen pozisyonundan KPSS puan üstünlüğüne göre kadrolu
ö
ğretmenliğe atananlardan 01/09/2011 tarihinde göreve başlayacak öğretmenlerden 632 sayılı Kanun
Hükmünde Kararname kapsam
ında başvurmaması hâlinde;

a)​
632 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilen haklardan yararlanmayacaklar,

b)​
01/06/2011 tarihinde kadrolu öğretmen olarak atandığı eğitim kurumunda 01/09/2011 tarihinden
itibaren aday ö
ğretmen olarak göreve başlayacaklar,

c)​
Göreve başlama tarihine kadar sözleşmeleri devam edecek olup fesih işlemleri, görevden ayrıldıkları

tarihte gerçekle​
ştirilecek,

ç)​
Sözleşmeli öğretmenlikte geçirilen süreler, emeklilik ve hizmet puanının hesabında sayılacaktır.
Sözle
şmeli öğretmenlerimizin Bakanlığımızın internet sayfalarındaki açıklamalar ile il millî eğitim
müdürlüklerinden alabilecekleri bilgiler çerçevesinde hareket etmeleri, resmî olmayan haberlere itibar
etmemeleri hususunda bilgi edinilmesini önemle rica ederiz. 13/06/2011

Personel Genel Müdürlüğü
alaka nerde? atama ağustosta olacak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00