Nota ve sözü olan çocuk şarkısı aryorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynepdemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zeynepdemirel
Arkadaşlar birbirinden güzel şarkılar var paylaşılan.Peki bunların notaları var mı elinizde acaba?Y[size=medium][align=center][/align][/size]a da nerden bulabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşalar benim acilen bi şarkı bulmam lazım ama sözleri ve notaları olan güzel bi şarkı yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR tu.gs.... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Arkadaşlar mesleklerle ilgili burda bir tane şarkı var ama o şarkıyı çalaamıyorum kolay çalınabilecek notalarıyla birlikte varsa çok sevinirim...

:congratulationscut4selam arkaslar ben nota ve sözü olan çocuk şarkısı aryorum bana yardımcıolun acele

basit olsun anaoul çocukları için

ben de var ama kitabım okulda ama öğrencilerime çalarken bi tanesinin notasını ezberledim şimdilik onu yazayım.diğerlerini sayfanın fotoğrafını çekip eklerim.
şarkının ismi resimdeki atatürk
gözlerin mavi mavi
saçların sarı sarı
candan severler seni
bütün türk çocukları

senin için toplarız
karanfil zambak,mine
öpücükler yollarız
sınıftaki resmine

la la sol sol fa fa mi
sol sol fa fa mi mi re
do re mi fa mi fa sol
la sol fa mi fa mi re
en sondaki fa notası 1,5 yanındaki mi 0,5lik
şarkının melodisini biliyrsanız diğerlerini de kolaylıkla çıkartabilirsiniz

mesaj yazarken emir cümleleri kullanmanız pek hoş olmuyor,dikkat ederseniz daha güzel sonuçlar alabilirsiniz..
bende öğretmenler günü şarkıları var bir kaç tane,notalı ve sözlü..
İşinize yararsa gönderebilirim...

kadirye arkadas tesekkurler canım

:congratulationscut4canım ben emır şekılde soylemedım oyle şeymı olur acele oldugu ıcın yazmışimdır pekkan tesekkürler ılgılen dıgmz için gorusmek uzere hçkl

öyle anlaman üzdü benı

hepinize tesekkur

yalnızca benim için değil zaten canım genel olarak okuyunca da hoş olmayan bir tablo oluyor o yüzden söyledim,yanlış anlamışsam kusura bakma..

arkadaşlar suda yaşayan her türlü canlı hakkında bir şarkı arıyorum notalı ya da notasız olur, yardım ederseniz çok sevinicem

bana sarkı notalarını verebilirmiziniz lütfen

ya ben notalı şarkı arıyorum ama bi türlü bulamıyorum.

BALIKLAR
Bakıyorum ben size mini minicik balıklar
Hava buz gibi soğuk üşümezmisiniz balıklar
Balıklar ,balıklar balıklarrr(2)
Eliniz yok,ayağınız yok ne güzel yüzersiniz
Gözünüz hiç kapanmaz uyumazmısınız balıklar
Balıklar,balıklar balıklarrr(2)
küçük adımlar'ın müzik cd sinde var

arkadaşalar benim acilen bi şarkı bulmam lazım ama sözleri ve notaları olan güzel bi şarkı yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
ben rep şarkı yazıyorum size yardımcı olabilirim

bnmde ihtiyacım var ama hç bi yerde bulamıyorum yardımcı olursanz sevinirtim:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri