Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Oğluma eğik yazı çalışması yaptırmalımıyım?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar oğluma eğik yazı çalışmaları yapmalımıyım?çünkü arkadaşlarımın çocuklarına öğretmenleri yaptırıyormuş.sizce erken mi yoksa normal zaman mı?oğlumun öğretmeni yaptırmayacağı için sizden yardım almayı istiyorum.teşekkürler

Tepki Skoru
0
öğretmeni yaptırması gerekir,yazı şeklınde değilde eğik çizgiler şeklinde yaptırmalısınız.kurşun kalemi tutabilme açısından bu gerekli ama çocuğu fazla sıkmadan onun isteği doğrultusunda olmalı kendiniz kesik çizgilerle resim oluşturabilirsiniz onları tamamlayabilir.

Tepki Skoru
0
ya öyle şey olur mu anaokulu öğretmeni tabiki öğretmemeli.bu bir kare 1. sınıf öğretmenleri tarafından öğretilmeli.biz ancak çocuğun gelişimininin yazı yazmaya hazır hale gelmesi için çalışma yaptırabiliriz.eğik yazıyı nasıl öğretebilriz ki?

Tepki Skoru
0
ben de size katılıyorum ayçi ayrıca da çocuklarda noktalama çalışmalarına pek yer verilmemeli serbest çalışmaları daha faydalı noktaları takip ederken kaslar daha fazla kasılıyor ve sıkılıyor çocuklar ama serbest çalışırsa daha rahat çalışıyorlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle