Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Oğluma okula hazırlık neler yaptırabilirim?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açevin anne çocuk programına katıldım.fakat oğlum orada yapmamız gerekenleri çok basit buldu.geometrik şekiller,aynı- farklı,küçük-büyük gibi konular işledik.oğluma bundan sonra ne yaptırabilirim.eğik yazıya başlasak erken mi?.zaten sayıları sitemizden indirdim onları yaptı.okula hazırlık neler yaptırabilirim.

Tepki Skoru
0
Çizgi tamamlama çalışmaları yaptırabilirsiniz.Noktalı veya kesik çizgi tamamlama gibi.Geometrik şekillerle çalışmalar yapabilirsiniz ...Kısaca okuma yazmaya hazırlık çalışmalarının hepsini yaptırabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
20 ye kadar toplama çıkarma yaptırabilirsiniz.sayıları tanıyan öğrencilerimle ara sıra bu çalışmayı yapıyoruz.5er 5er 10ar 10ar 100 e kadar ritmik saymalar yapabilirsiniz içiçe geçmiş şekiller çizip kaç tane var diye sorarak beyın fırtınası yapabilirsiniz. daha ince ayrıntılı boyamalar yaptırabilirsiniz.arkadaşında dediği gibi kesik çizgileri tamalama çalışmasını çocuklar çok sevıyor.aklıma bunlar geldi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle