Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmen aranıyor.....!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar Ankarada ikamet eden çocuk gelişimi lise&üniversite öğretmenler arıyorum ilgilenenle özel mesajla bana dönzünler lütfen.

Tepki Skoru
0
kurumunuz ve bulunduğunuz yer hakkında daha detyla bilgi verir misiniz?

Tepki Skoru
0
mrb ben ege bölgesinde ikamet ediyorum kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.23 yaşındayım. 3yılda Meb'de yardımcı öğretmenlikle bu işe başladım.Bahçeşehir kolejinde 3 yıl usta öğretici olarak anasınıfı öğretmenliği yaptım.3,5-4 ve 5 yaş gruplarında çalıştım.İşimde son derece başarılı,sabırlıyımdır.6yıllık deneyimim var.Mesleğimi seviyorum en önemlisi çocukları çok seviyorum.Mesajımla ilgilenirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
sosyal hizmetlere bağlı özel bir kreş,çankaya ayrancı bölgesinde.özellikle 0-2 yaş bebeklerde tecrübeli lise-üniversite mezunu öğretmen arıyoruz.

Tepki Skoru
0
Adım gülbeyaz ünal gazi üniversitesi ankara meslek yüksekokulu çocuk gelişimi mezunuyum.m.e.b onaylı usta öğretici ünvanına sahibim.2 yıl özel bir anaokulunda 5-6 yaş sınıfında öğretmenlik yaptım.huzurlu ve kendimi geliştireceğim bir kurumda iş arıyorum.(öğretmenlik,müdürlük,sekreterlik,etüt öğretmenliği yapabilirim)aktif çalışmayı severim,telefonlarınızı bekliyorum cevizlidere mah ikamet ediyorum.teşekkür ederim.
telefon:05393780079​

Tepki Skoru
0
Ankara çankaya yukarı ayrancı bölgesinde bulunan kreşimize 0-6 yaş grubu öğretmenler alınacaktır ilgilenenlerin aycanx@hotmail.com adresine cv lerini göndermeleri rica ederiz.ayrıca cevap yazarken hangi şehirde olduğunuzu belirtmeniz iyi olur.

Tepki Skoru
0
maaş böyle ulu orta konuşulmaz bu konuda bilginiz yoksa yorumda bulunmayınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle