Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Organ mafyası

Tepki Skoru
0
istanbul ve diğer illerde genellikle oluyor 5-10-15 yaşındaki çocukları şeker,çikolata ile kandırıp organlarını çalıp .... satıyorlarrrrrrrr.... bu olaylar beni çok üzüyorr.bu konu için dikkatli olalım lütfen:)

Tepki Skoru
0
ayy çok kötü yaaa artık herseyden korkar olduk

Tepki Skoru
0
ewet sormayın benim bulunduğum yer de de bu olaylar geçen yıl çok duyulmuştu öğrencilerimden biride kaçırılıyoırdu Allah korusun ne amaçlı bilmiyroruz tabi o gün okula gelmemişti öğrencim en akıllı diyeceğim kanmayacak diyeceğim bir öğrencimdi iki çocuğu kaçırılırken son anda anne si yetişmişti çok olaylar oldu geçen yıl oralarda. Allah korusun
yine bir olay anlatacağım; ilk okul çocuğu zanedersem kaçırıyorlar ve birkaç gün sonra bıynunda yazıasılı olarak parka bırakıyorlar yazıda şu " çocuğu bir hafta banyo yaptırmayın böbrekleri alındı"
ya epey etkisinde kalmıştık hangi vicdan kabul eder böyle bişeyi hiçmi yaptırımı yok bunun cezası, Allah belalarını versin yapanların

Tepki Skoru
0
Allah kimsenin başına vermesin kimseye güven kalmadı...

Tepki Skoru
0
BÜYÜK ŞEHİRLERDEKİ EVSİZLER VE SAHİPSİZ ÇOCUKLAR BU TÜR KİŞİLERİN HEDEFİ OLUYOR.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle