Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öykü Serter'e Pitbull saldırısı

Tepki Skoru
0
Öykü Serter pitbull'un saldırısına uğradı. Serter özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ünlü sunucunun durumu kritik.

Evinden spor yapmak için çıkan güzel sunucu Öykü Serter, yan komşusunun katil köpek olarak bilinen Pitbul cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.

Ekranların başarılı sunucusu Öykü Serter, komşusunun Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.Ülkemizde ve birçok ülkede beslenmesi yasak olan Pitbull cinsi köpek,sunucunun sağ baldırını kopardı. Serter,yüzünü vücudunu korumak için Pitbul'a elleriyle müdahale etmeye çalıştı.Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serter'in vücudunun birçok yerinde derin yaralar var. Özel bir hastanede tedaviye alınan Serter'in durumunun kritik olduğu açıklandı

Tepki Skoru
0
bu köpeklerin bir çok ülkede beslenmesi yasak...çok tehlikeli olduklarını bile bile hala besleyenler var...
ben bu haberi başka bi yerde de okudum orda da durumunu iyi olduğunu yakında hastaneden çıkacağını yazıyodu inş öyledir....

Tepki Skoru
0
:(:( çok kötü bi durum yaa:( inşallah durumu iyidir:(

Tepki Skoru
0
:( etrafımız düşüncesiz ve beyinsiz insanlarla dolu malesef:(

Tepki Skoru
0
'Biri Bizi Gözetliyor'un yanı sıra çok sayıda eğlence programını sunan Serter, cumartesi günü akşam saatlerinde spor yapmak için Sarıyer Baltalimanı Caddesi'ndeki evinden çıktı. Serter, bahçede serbest bırakılan alt komşusu Bülent Ağır'a ait pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.
Köpeğin önce baldırından ısırdığı Serter yere düşünce bu kez her iki ayak bileğinden de ısırıldı. Komşuları ve köpeğin sahibi Ağır'ın müdahalesiyle köpeğin elinden kurtulan Serter, hastaneye kaldırıldı. Serter, tedavisinin ardından gece geç saatlerde evine döndü. Ancak sabah yaralarında enfeksiyon oluştuğu için yeniden hastaneye götürülen Serter, dün akşam taburcu oldu.
Olayı anlatan Serter, köpeğin kendisini koklayıp uzaklaşacağını düşündüğünü söyledi. Serter, "Müthiş bir boğuşma yaşadım. Elimi dişlerinin arasına sokarak çenesini açtım. Sahibi köpeği ayaklarıyla yere yapıştırmaya çalışıyordu. Evcil bir köpek değil. Her türlü tedbir alınmalıydı" dedi. Ağır'ın ifadesini alan polis, soruşturma başlattı.

Türkiye'de yasaklanmıştı

Ev ve süs hayvanlarına ilişkin düzenlemeler içeren 12.05.2006 tarihli 'Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği'ne göre, Türkiye'de pitbull gibi tehlike arz eden hayvanların sahiplenilmesi yasak.

ayrıca yakında biri bizi gözetliyorla ekranlara döneceğini söylemiş

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.