Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

POlatlı ilkadım Anaokulu Kadrosuna Teşekkürü bir Borç Bilirim

Tepki Skoru
0
3,5 AY SONRA İLK DÖNEM GÖREV YAPTIĞIM POLATLI'YI ZİYARETE GİTTİM...İÇİMDEKİ HEYECANI ANLATAMAM!!ARKADAŞLARIMI ÖZLEMİŞTİM TABİ BİR DE BENİM CANIM ZAMBAKLARIMI..ÇANKIRI DAN YOLA ÇIKTIM VE AKŞAMA DOĞRU ORDAYDIM..AMA BÜTÜN O YOL YORGUNLUĞUNA DEĞDİ! ZAMBAKLAR O SIRADA BAHÇEDE OYNUYORLARMIŞ..BENİ GÖRDÜKLERİNDE NE TEPKİ VERDİKLERİNİ VE BENİM HEYECANDAN ELLERİMİN NASIL TİTREDİĞİNİ ANLATAMAM...SANIRIM O ANDA YANIMDA OLAN DİLEK FORUMDAKİ ADIYLA NURPETEK ARKADAŞIM DUYGULARIMA ÇOK İYİ ŞAHİT OLMUŞTUR...

EN ÇOK DA ÇOCUKLARIN TEPKİSİNİ MERAK EDİYORDUM..ACABA BANA KIZGINMIDIRLAR,YA DA  ÖZLEMEMİŞ OLABİLİRLER Mİ DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL:)AMA TAM TERSİ...CANLARIM ÇOK ÖZLEMİŞLER BEN DE ONLARI...

VE GELELİM İLKADIM KADROSUNA...O KADAR GARİPTİ Kİ SANKİ HİÇ AYRILMAMIŞIM ORDAN SANKİ DÜN ORDAYDIM..HEPSİ BANA KARŞI ÇOK SICAK VE SAMİMİYDİ...HEPSİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..SİZİ ÇOK SEVİYORUM..AYRICA VELİLERİME TABİ..BENİ Bİ KEZ DAHA ÇOK MUTLU ETTİLER...

DÜN Bİ KEZ DAHA ANLADIM Kİ EN DOĞRU MESLEĞİ SEÇMİŞİM...
SABIRLA YAZDIKLARIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN SİZE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM:) BURDA SİZLERLE DUYGULARIMI PAYLAŞMAK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR..SEVGİLERRR....

Tepki Skoru
0
duygularını paylaşmak bizleri de mutlu ediyor..........teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
canım ya ne mutlu kii böylesinee güzel bi duyguyuu yaşamışsınn...Deryam sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun...paylaşımın içinn teşekkürlerrrrrr...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

Tepki Skoru
0
DERYACIĞIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.BEN DE 1.DÖNEM ŞANLIURFADA SÖZLEŞMELİ ÇALIŞIYORDUM TABİ KADROM BATMANA ÇIKINCA AYRILMAK ZORUNDA KALDIM CANIM ÖĞRENCİLERİMDEN.DEDİĞİN GİBİ BEN DE ACABA BENİ HEMEN UNUTURLARMI DİYE DÜŞÜNÜRKEN YANLARINA GİTMEK KISMET OLMADI AMA HALA ORDA ÇALIŞAN ARKADAŞIMI HİÇ RAHAT BIRAKMIYORLARMIŞ BİZ ESMA ÖĞRETMENİMİZİ ÖZLEDİK DİYE BAZEN ZORLA TELEFON ETTİRİP BENİMLE KONUŞUYORLAR.CANLARIM BENİM DÜNYANIN EN TEMİZ KALPLİ VARLIKLARIYLA ÇALIŞMAK ŞAHANE BİŞEY.ONLARIN SAMİMİ SICAK YÜREKTEN GÜLÜMSEMELERİ HERŞEYE DEĞER...

Tepki Skoru
0
esmaögretmen' Alıntı:
DERYACIĞIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.BEN DE 1.DÖNEM ŞANLIURFADA SÖZLEŞMELİ ÇALIŞIYORDUM TABİ KADROM BATMANA ÇIKINCA AYRILMAK ZORUNDA KALDIM CANIM ÖĞRENCİLERİMDEN.DEDİĞİN GİBİ BEN DE ACABA BENİ HEMEN UNUTURLARMI DİYE DÜŞÜNÜRKEN YANLARINA GİTMEK KISMET OLMADI AMA HALA ORDA ÇALIŞAN ARKADAŞIMI HİÇ RAHAT BIRAKMIYORLARMIŞ BİZ ESMA ÖĞRETMENİMİZİ ÖZLEDİK DİYE BAZEN ZORLA TELEFON ETTİRİP BENİMLE KONUŞUYORLAR.CANLARIM BENİM DÜNYANIN EN TEMİZ KALPLİ VARLIKLARIYLA ÇALIŞMAK ŞAHANE BİŞEY.ONLARIN SAMİMİ SICAK YÜREKTEN GÜLÜMSEMELERİ HERŞEYE DEĞER...

Kesinlikle katılıyorum canım..hatta o kadar temiz ki yürekleri birisi gider gitmez bana ne sordu bakın: BEN AYRILIRKEN ONLARA ANNEMİN RAHATSIZLANDIĞINI VE ONUNLA KALMAK ZORUNDA OLDUĞUMU SÖLEMİŞTİM...CANLARIMDAN BİRİSİ AĞLAMAKLI OLARAK HEMEN ANNEMİ SORDU:( İYİLEŞTİ Mİ DEDİ...BEN DE EVET ARTIK İYİ DEDİM..AMA BAŞKA İLDE OLDUĞU DA BİLİYORLAR TABİ...BURAYA TEKRAR GELİR MİSİN DİYE SORDULAR ..İNSANIN O ZAMAN BOĞAZI DÜĞÜMLENİYO:(

Tepki Skoru
0
canım sen hiç gitmedinki.hep yanımızdasın gibi hissediyorum ben zaten.okadar güzel bir yer bıraktınki kendine kimse dolduramaz yerini.
SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ.

Tepki Skoru
0
Sizin gibi mesleğini ve çocukları çok seven öğretmenlirimizi görünce çook seviniyorum.TEŞEKKÜRLER:)

Tepki Skoru
0
nurpetek' Alıntı:
canım sen hiç gitmedinki.hep yanımızdasın gibi hissediyorum ben zaten.okadar güzel bir yer bıraktınki kendine kimse dolduramaz yerini.
SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ.
CANIM BENİM ÇOK SAĞOL..SİZİN YERİNİZ DE HEP ÖZEL OALRAK KALACAK BEN DE...BEN DE SİZİ ÇOK SEVİYORUUUM...

egeli_yagmur' Alıntı:
Sizin gibi mesleğini  ve çocukları çok seven öğretmenlirimizi görünce çook seviniyorum.TEŞEKKÜRLER:)
Teşekkür ederim canım ,sevmeden olmaz zaten nereye kadar devam edebilir değil mi:) sevgiler

Tepki Skoru
0
ah ah öyle iyi anlıyorum ki duygularınızı....çünkü bende aynı duyguları çok yaşadım... çok zordur... çocuklar unutmaz .. onlar öyle masum öyle incedirlerki.... öyle güzel bir meslek içindeyizki dünyanın tüm nimetlerini serseler önüme yinede degişmem...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle