Powerpointle hikaye hazırlayalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
MouSTaPHa83' Alıntı:
bizim hocalarımızdan birisi hikaye anlatım teknikleri ile ilgili bir odev verdi. ve sınıftan 8-10 kisi powerpoint'te odev yapacak. ben de 2-3 tane hikaye yapmayi dusunuyorum. powerpoint'de ve moviemaker'de yaptiktan sonra burada yayinlarim...

evet mustafa ben de powerpoint alanlardanım:D inşallah güzel bişe olurda bende buraya eklerim.

arkadaşlar biz üniversitede powerpointte hikaye hazırladık. hocamız şu an onlara not veriyor ama not verdikten sonra sizlerle paylaşabilirim

mrb arkadaslar.sızlerı bır kac zamandır okuyorum.sanırım bır arkadaslık olusturmussunuz.ve amac cocuklar ıcın yenı bırseyler yapmak.bende ozel bır anaoklunda ogretmenlık yapıyorum.sanırım bı hıkaye cıkartma asamasındasınız ve bende sızlerle bırlıkte elımden gelen herseyı yapmak ısterım.sımdıden kolay gelsın hepınıze

ben power da sesli bir hikaye hazırladım çok güzel oldu bir arkadaşta gothic resimlerle hazırladı onunkide farklı ve guzel oldu

Arkadaşlar ben de yardıma hazırım klip metni hazırlama da yardımcı olabilecegimi sanıyorum.Powerpointle ilgili yeterli bilgim yok henüz vakit ayırıp ögrenemedim

bende gönüllüyüm hocalarım öğretmen adayıyım diye yabana atmayın elimden geleni yapmaya hazırım.

evet ben de birşeyler yapmak istiyorum ama konuyu burdan takip etmek zor oluyo.foruma bir süre girmeyince ne oldu ne bitti, kim ne yaptı bilemiyorum. kendim bişeyler hazırlayıp gönderebilirim ama isterim ki bir ekip çalışması olsun... umarım katkıda bulunabilirim...

öncelikle herkese mrb ben daha bu işe yeni başladım ilk senem ve bir çok şeyde acemilik çekiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Üniversitede iken tüm sınıf olarak kavramlarla ilgili sunular oluşturmuştuk, güzel şeyler ortaya çıktı. Bunları sizlerle :congratulationscut4paylaşbilirim

ödevim tamda bu konudaydı
ben de bi hevesle açtım topic i ama olmamış sanırım.

ben de hazırlıcam birazdan.hikaye resimleri nerden bulabilirim ? ( internet üzerinden )

arkadaşlar sankı biraz geç kalmışım ama bende bişiler yapmak isterım ....

arkadaşlar elimde powerpointle hazırladığım hikayeler var. üniversitede hepimiz özgün hikayeler yazdık. ben bunların hepsinin fotoğrafını çekip metinlerini aldım powepoint de hazırladım. sizlerle paylaşabilirim...

İnanıyorum ki hepimiz elimizden geleni yaparız:)

arkadaşlar sanırım geç kaldım ama bende size katılmak istiorum...özgün hikaye oluşturma konusunda iyiyim..bana görev verirseniz seve seve yaparım...bu siteden çok faydalandım şimdiye kadar...size şükran borcumu ödemek isterim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri