Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Rehabilitasyon Merkezinde Çalışma Saatleri

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
En çok sorulan sorulardan bazılarını açıklamaya çalışacağım.
Özel eğitimde dersler ders başında başlamak zorundadır.Örneğin 08.00 de ders başlıyorsa diğer ders 09.00 da başlar.Saat başlarında başlar 45 dakika sürer.Kalan 15 dk arada ise dinlenme,öğrenci velisi ile görüşmeye ayrılır.

Bir Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde 8 saati geçmeyecek şekilde çalışırsınız.Ama bu 8 saat üst üste olmak zorunda değildir. Yani 08.00-16.00 arası olmak zorunda değildir.Kurum müdürü sabah 2 saat öğlenden sonra 6 saat ders yazabilir.

Kurumda en fazla haftada 40 saat ders yazılabilir.Fazlası yazılabilir ama bu sizin insiyatifinizdedir ve resmi değildir.

Ayda 4 haftayı içeren ders programlarında 160 saat azami resmi olarak derse girebilirsiniz.

Çalışma saatleri ile ilgili sorularınızı buradan sorabilirsiniz.Diğer sorular için lütfen konu açınız...

Tepki Skoru
0
evet okul öncesi öğretmenlerine haftalık 40 saat ders yazılabilir ve türkçe matematik gibi dersler verilemez size sadece okul öncsi eğitimdeki konularla ilgili yetersiliği olan bireyler verilebilir. Ama rehebilitasyon merkezlerinde genelde hafta sonları yanı cumartesı gunlerı yarım gun ders yazılmaktadır bu derslere de gırmek gerekıyor ama buda çalışacağınız kurumla ilgili anlaşmaya bağlıdır..

Tepki Skoru
0
şelçuk bey ben şu anda devlette kadrolu olarak çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim daha önce 3 yıl özel eğitimde çalıştım ve stajerliğimde kalktı resmi olarak özel eğitimde 12 seans çalışma hakkımızın olduğunu duydum bu konuda bili verebilirmisiniz teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle