Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şanlıurfa Siverek Köyü

Tepki Skoru
0
Merhaba, Ben Belkıs Kara;
Şanlıurfa Siverek Üstüntaş Köyü İlköğretim Okuluna Ana sınıfı öğretmeni olarak atandım.Sınıfımızda kullanabileceğimiz malzememiz yok denecek kadar az. Köyümüz ekonomik bakımdan düşükgelir düzeyine sahip. Bu nedenle anasınıfı ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyoruz.Sınıfımızın oyuncak,kitap,dolap,eletrik süpürgesi,televizyon,kırtasiye malzemeleri ve köşeleri oluşturmak için materyallere ihtiyacımız var.Devletimizin imkânları da sınırlı. Eğitime katkının ülkemizin geleceğine katkı olduğuna inanan insanlarımızın desteklerini ve yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla…
iletişim:belkiskara2008@hotmail.com
tlf:0505 915 37 83

Tepki Skoru
0
hocam yeni atanmışsınız. bekleyin biraz. doğuda yardıma pek ihtiyaç olmadığını göreceksiniz. ben en batıdayım. tekirdağ ilinin hayrabolu ilçesindeyim ve sınıfımda hiç hiç hiçbirşey yoooooookkk. bende doğudan yeni geldim oralarıda gördüm ve kesinlikle batıya yardımın daha çok olması gerektiğini düşünmekteyim. hep doğu hep doğu!!!! ben doğuya yardım yapılmasın demiyorum ama yapılan yardımların nasıl çürümeye bırakıldığını gördükten sonra kesinlikle bir kalem bile gönderme taraftarı değilim. bizzat halk tarafından da yöneticiside oralı öğretmenleride yardımları bir hakaret olarak alıyorlar. neymiş bunları devlet yollamışmış?? neymiş yollaya yollaya bunlarmı yollanmış??? anlıyorum sizi hocam her doğuya ayak basan bişeyler yapmaya çalışıyor ancak göreceksiniz yapılan iyiliklere karşı gözlerin yumuk olduğunu... anadoluya egeye karadenize... heryere yardım şart. ama bakıyorum bir tek güneydoğu anadolu yardım istiyor. bütün yardımlarda oraya gidiyor. sonuç malum çocukların gelecekte ne olacağıda....saygılar.

Tepki Skoru
0
hocam sizi anlıyorum ama bu işi doğu batı olarak ayırmak çok saçma nerde görev yapıyorsak nerenin ihtiyacı varsa orası için bişeyler yapmalıyız bence.Ben daha önce Yozgatta görev yapıyordum ordaki sınıfımıda kendim oluşturmak zorunda kaldım ama çalıştığım kasabanın durumu iyi olduğu için herşeyi yakın çevreden ayarladım.ama şuan taşımalı eğitim yapan bir köy okulundayım ve yakın çevremizde destekyebilecek kimse yok ve burdaki çocuklar hakikaten kimse yok ben burdan çok umutluyum biliyorum birileri buralardan sesimi duyacak ve bize yardım elini uzatacak umarım ülkemizin ne doğusunda ne batısında boynu bükük iç çocuk kalmaz...saygılar

Tepki Skoru
0
Hocam bende Sİverek e 45 km uzaklıkta olan karakeçi iöo anasınıfı öğretmeniyim. asker öğretmenim. geçen yıl bağımsız anaokulunda görev yapıyordumö. bu yardım yazınızı geçen yıl görmüş olsaydım anaokulumdan bişeyler ayarlardım size. ama tanıştığımıaza memnun oldumn. döküman ve diğer her türlü konuda yardımcı olabilrim size. kolaylıklar diliyorum...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle