Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sayın site yöneticilerim

Tepki Skoru
0
öncelikle yönetici arkadaşlara merhaba. sitenizde çok güzel paylaşımlar var emek veren herkesin ellerine saglık. benim önerim ya da şikayetim inş kabalık yapmam sitenin renk tonunun biraz daha sade açık renk olması(örn beyaz agırlıklı ). kahverengi insanın ruhunu bunaltıyor. bu siteyi uzun süre önce sık sık takip ediyordum o zaman daha canlıydı sanki birde sayfalar çoook geç açılıyor inanın beklemekten bazen gına geliyor. çogu zaman da açılmasını beklemeden kapatmak zorunda kalıyorum. böyle güzel bir siteden daha güzel yararlanmak adına umarım önerilerim dikkate alınır. şimdiden ilginize teşekkür eder çalışmalarınız da başarılar dilerim.

Tepki Skoru
4
hiç kabalık olur mu hocam çok güzel bir konu hakkında görüşlerinizi açıklamışsınız.sizler bu görüşlerinizi söyleyin ki bizleri yönlendirin bizim için sizlerin görüşleri çok önemli bunları söyleyerek bizleri aydınlatıyorsunuz ilginiz ve bunları bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Tepki Skoru
3
Merhaba hocam sizler bizim bas tacımızsınız,tabiki önerileriniz önemlidir... Site üye sayımız cok fazla oldugu için ve sitemizde yuklu eklentilerin fazlalıgı nedeniyle takılmalar donmalar zaman zaman yasanmaktadır... Site kurucularımız elinden geldiğince güncelleme yaparak bu yogunlugu azaltıcı calışmalar yapıyorlar.. Fon rengi koyu geldi size sanırım canlı oldugunu düşünüyorduk :))

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşlar sanırım sitede renk tonları açılmış ayrıca küçük resimlerde çok şeker olmuş. ellerinize saglık.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle