Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Selam Adnan Menderesliler

Tepki Skoru
0
Selam arkadaşlar ben Burcu daha yeniyim..Forumada yeni üye oldum..Adnan Menderes Okul Öncesi Öğretmenliğini kazandım..Forumda Aydın'dan kimseler yokmu..Çok merak ediyorum ünv. ve Aydın'ı...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
Güzel bi bölüm ve güzel bir şehir kazanmışsın.. tebrikler.. Ben 9 Eylül okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.. Aydınlıyım.. Aydın küçük ama şirin bi şehir.. öğrenciler için maddi açıdan güzel bi yer.. her türlü sorunlarında yardımcı olurum.. başarılar şimdiden.. Gramafon ve Pınarbaşı'na gitmeyi unutma.. :)

Tepki Skoru
0
merhaba burcu ben aydınlıyım kreşde görev yapıyorum aydın küçük öğrencilerin rahat edebileceği bir yer her sokak bulvara çıkıyor kaybolmazsın :)sana yurt yada ev konusunda yardımcı olabilirim tabi istersen

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Adnan Menderes Üniversitesinde Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Sitenizi arama motorlarından ödevimi ararken buldum. İçeriğinizi de beğenince hemen üye olmak istedim, ve oldum. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Bu arada Aydınlılar Aydın'ı çok iyi anlatmışlar. Aydın küçük ve çok şirin bir yer, merkezde de her yer burvara çıkar. :)

Tepki Skoru
0
mrb bende adnan menderes okulöncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim...aynı zamanda aydınlıyım...

Tepki Skoru
0
bende bu üniv istiorum daha lise 3 teyim:s inş. bnde kazanırım yaa biraz bilgi verir misiniz üniv. hakkında

Tepki Skoru
0
Adnan Menderes Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. bölümümü seviyorum ama üniversitemi sevmiyorum.

Tepki Skoru
0
ben adnan menderes üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 1.sınıf öğrencisiyim. gerçekten başarılı bir site olmuş. tebrik ederim. forumlara üye olmaktan hoşlanmam ancak görüp gezince hemen üye olmak istedim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle