Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sesimizi Duyurabildik sonunda!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biraz önbe meb bakanı nimet çubukçu ahaberdeydi.tummuz atamalarını sordu spiker,nimet çubukçu hayır olmayacak demedi,ama olacakda demedi.bir iki güne kadar tarihi kesinleşecek dedi.ama bir şekilde kadrolu alım yapacağız dedi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kadrolu 50 da kalmıştı fakat bütün sözleşmeliler kadrolu oldu artık sözleşmeden kdroya geçme olayı kalmadı dolayısıyla atamalar kaç sayı olursa olsun yeni bir atama olacakörneğin 3000 kişi aldı hepsi yeni atama olacak

Tepki Skoru
0
pardon 59 da kaldı herneyse önemli olana artık sözleşmelilerde araya gimiyecek buda bizim şansımız önemli olan sayı artık hemde direk kadrolu bir düşünün hepimiz için şans oldu artık.

Tepki Skoru
0
pardon 59 da kaldı herneyse önemli olana artık sözleşmelilerde araya gimiyecek buda bizim şansımız önemli olan sayı artık hemde direk kadrolu bir düşünün hepimiz için şans oldu artık.
Evet öylede arkadaşım,alım sayısıda önemli..bir arkadaş bizim bölümü aramış..çıkan görevli bizden mezun çok, 45leri görmez demiş.ne olur artık iyi haber duysak ya..stresden karnıma ağrılar giriyor..

Tepki Skoru
0
nimet çubukçu özel kalem müdürünün telefon numarası : 0312 424 0887 arayıp baskı yapmaya devam edelim hala kesin bir acıklama yok oyalamasınlar artık..Atama istiyoruuzzzzz !!

Tepki Skoru
0
bu kararsızlık iyice canımı sıktı , almayacaksan almıyorum boşuna beklemeyin temmuz atamasını demiyor hiçbiri. Bu kadar da olmaz ya resmen oyuncak olduk ellerinde. benim puanım 45 bilmiyorum atanırmıyım atanamazmıyım ama her ne olursa olsun verilen söz tutulmalı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle