Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Shçek gibi kurumlara osym nin yaptığı atamalar

Tepki Skoru
0
Osym shçek ve karayollarına okulöncesi öğrtmeni alıyor. Alım çok değil ama yinede buralarda öğretmenlik yapmak için tercih yapan yada araştırma yapan varmı? Meb geçişler ve meb de öğretmenlik yapmak la arasındaki fark nasıldır.

Tepki Skoru
0
hocam acaba taban puan kaç yada nerde okudunuz veya nerden başvuru yapabiliyoruz bilgi verirmisiniz:emot67:

Tepki Skoru
0
evet alıyor hacam ama tavsiye etmem şartlar öğretmenlik gibi değil eş durumu çok zor eş durumundan atanmanız için eşinizin de kadrolu memur olması gerek ayrıca çalıştığınız kurumun farklı illerde de şunesi olması gerek yok ise eşiniz memur olsada yine kurumdan tayin isteyemezsiniz, ayrıca öğretmenlerin tatili kadar tatili yok yaz ayıda çalışılıyor, diğer taraftan bu kurumlara olduki kadrolu atandınız sonra öğretmen atamaları oldu eğer çalıştığınız kurum izin vermez ise dava açsanız dahi öğretmenliğe geçiş yapamıyorsunuz yani sözün özü bu kurumları tercih ederken en az 5 kez düşünmek gerek!ssaassrrre

Tepki Skoru
0
hacam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim benim eşim bırak kadroluyu devlet memuru bile değilki ben şuan bir rehabili. merkezinde çalışıyorum özeller insanı okadar sömürüyo ve yıpratıyo ki ben aslında sırf tatiller veya yarım gün olduğu için devlet istiyorum parasında falan gözüm yok ve artık normal çocuklarla çalışmak ve insanların kaprislerini çekmemek için istiyordum ama bu shçek olayı hakikaket zor görünüyo:emot9: aslında bu tarz kurumlara daha kolay ve daha çok alım olmalı çalışma şartları bir kenara çünkü bana göre oaradaki çocukların okul öncesi eğitime daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle