Sınıfımın Kapısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ermer
NESLİHAN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞINI ÖRNEK ALDIM...

teşekkürler canım...velilerim ve çocuklarımda çok beğendiler...:)

sizin resimler öylece kalıyor mu kapıda...
bizimki diğer sınıftaki öğrenciler tarafından parçalanıyor da:(...
ikinci değiştirişimiz...yakında bu kullandğımızı da değiştirmek zorunda kalacağız...

gerçekten çok hos olmus ellerine sağlık

cok hoş olmuş ellerine saglık arkadasım

çok güzell olmuşş meryemcimm.minik kelebeklerr pekk yakışmışş kelebeklerinnn kanatlarınaa:D:D
teşekkürlerr canımmm..eline sağlıkk..

güzel olmuş

sevgili efsun malesef ki bende sınıfımı istediğim gibi kullanamıyorum sabahçı grup yüzünden...hergün ayrı bir zarar veriyorlar...farkettiysen kelebekleride onun için kapının yukarısına yaptım ki ulaşıp koparamasınlar diye...:) keşke bana ait bir sınıfım olsa...
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

harika olmuş canım ellerine sağlık...

teşekkürler derya...

bende sınıfımın kapı süsünü degiştim beyaz grafon kagıdından kocaman kardan adam yaptım artık malzeme kullandım ve yılbaşı ağacı astım çok hoş oldu denemek isteyen arkadaslar olursaa

teşekkürler arkadaşlar....bu süslemem bu yıl ikincii...malesefki sabahçı grup ve diğer sınıfların çocukları mahvediyorlar...

çok güzel,eline sağlık....

Aynı sınıfı iki grubun kullanması gerçekten çok zor. Emeğinize sağlık.Çok güzel görünüyor.

teşekkürler turkuaz rabiye...malesef ki şuan snıfımın kapısı resimdeki gibi değil...kelebekler yukarda olduğu için onlara bişey yapamadılar...ama çiçeklerden bir kaç tanesi kaldı...

Üzüldüm gerçekten...Sürekli bunları hazırlamak yorucu olsa gerek.Biz oyun treni hazırlamıştır. Girişte çocukların yetişemeyeceği bir mesafeye astık ilk günkü gibi duruyor.;İnşallah bişey olmaz.Ben sabahçıyım öğlenci grubun çocuklarıyla anlaşıyorum.Sınıfa yaptığımız mobilleri,grafiklerive süsleri koruma konusunda görevlendiriyorum.Onlarda arkadaşlarını takip edip uyarıyorlar.Onlar bizim yaptıklarımızı korurlarsa bizimde onların yaptıklarını koruyacağımızı söylüyorum.Bir şekilde bir anlaşma oluyor ama işe yarıyor...Önemli olanda bu zaten Tavsiye ederim arkadaşım...

rabiye' Alıntı:
Üzüldüm gerçekten...Sürekli bunları hazırlamak yorucu olsa gerek.Biz oyun treni hazırlamıştır. Girişte çocukların yetişemeyeceği bir mesafeye astık ilk günkü gibi duruyor.;İnşallah bişey olmaz.Ben sabahçıyım öğlenci grubun çocuklarıyla anlaşıyorum.Sınıfa yaptığımız mobilleri,grafiklerive süsleri koruma konusunda görevlendiriyorum.Onlarda arkadaşlarını takip edip uyarıyorlar.Onlar bizim yaptıklarımızı korurlarsa bizimde onların yaptıklarını koruyacağımızı söylüyorum.Bir şekilde bir anlaşma oluyor ama işe yarıyor...Önemli olanda bu zaten Tavsiye ederim arkadaşım...

ben öğlenciyim...sabahçı gruptaki çocukları malesef ki göremiyorum...gördüğüm zamanlarda ise onlarla konuşuyorum...ama bildiğim bişey var sabahçı grupta bir çocuk var bütün sınıfı altına üstüne getiriyo...öğretmenin denemediği yol kalmadı okulun rehberlik servisine bile yönlendirildi çok az bir ilerleme oldu sadece...ilk zamanlarda yaptığımız faaliyetler biraz zarar gördü tabi şimdi ise onun dışında kimse faaliyetlerimize zarar vermiyor...
teşekkür ederim ümide...

teşekkürler

emeklerinize sağlık hoş olmuş :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri