- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar kabullenip oturucazmı yaaaa
susmayız tabii,2008 puanları yanmasın diye idi hani bu atama.arkadaşlar kabullenip oturucazmı yaaaa
arkadaşım yazsana niye soruyorsun bende bi yerleri arıyorum ama orayıda arıyalım ne kaybederiz,hadi şimdi birlik olma zamanı herkes bi şeyler yapsın daha öncede yapmıştık hatırlayın bizleri bitirmeden olmaz hepimizi atasınlar bu ülke kpss siz çok öğretmen atadı susmayalım hadi nerdesiniz yeliz hoca ve diğerleri hem ders çalışın hemde biyerleri sıkıştırın hadiiiiArkadaşlar ben nimet çubukçunun yardımcı asım beyi aradım herkes arasın haziranda ek alım için ugraşıcagını söyledi diğer branşlarda arıyor isteyen olursa noyu yazıyım
bende aradım ama cevap veren olmadı tekrar tekrar deneyeceğim arkadaşlararkadaşlar ben bugün 03124131226 dan asım beyle görüştüm bütün sıkıntılarımızı anlattım dinledi hak verdi ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve sabırlı olmamızı söyledi sizlerde arayıp sıkıştırın ben bizi lütfen yeni mezunlarla yarıştırmayın yaş sınırına geldim kafam almıyor artık dedim yardımcı olacaklarını söyledi .arkadaşlar hak verilmez alınır hadi destekkkkkkkkkkk