Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli alım yokmuş susucakmıyız!!!!

Tepki Skoru
0
tabiki susmayacağız sözleşmeli çalışmama rağmen dualarım sizinle Allah yardımcımız olsun.ben hep umutluyum sizler adına olacağına inanıyorum .sakın inanmaktan vazgeçmeyin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben nimet çubukçunun yardımcı asım beyi aradım herkes arasın haziranda ek alım için ugraşıcagını söyledi diğer branşlarda arıyor isteyen olursa noyu yazıyım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben nimet çubukçunun yardımcı asım beyi aradım herkes arasın haziranda ek alım için ugraşıcagını söyledi diğer branşlarda arıyor isteyen olursa noyu yazıyım
arkadaşım yazsana niye soruyorsun bende bi yerleri arıyorum ama orayıda arıyalım ne kaybederiz,hadi şimdi birlik olma zamanı herkes bi şeyler yapsın daha öncede yapmıştık hatırlayın bizleri bitirmeden olmaz hepimizi atasınlar bu ülke kpss siz çok öğretmen atadı susmayalım hadi nerdesiniz yeliz hoca ve diğerleri hem ders çalışın hemde biyerleri sıkıştırın hadiiii

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bide rüyamda başbakanı gördüm bilmiyorum bu ara bişeyler olacak gibi geliyor hayırlısı bakalım....

Tepki Skoru
0
yazın numarayı arkadaşlar yaa arayalım durmayalım 2008 puanları yanmasın.. nimet hanım her gün açıklama yapıyo...bi zahmet otursunda nereye kaç öğretmen ataması yapması gerek onu düşünsün bee valla canıma tak etti ya yeter.... türkiyede dünyaya gelmekle hata etmişiz... biz bitmiş bir milletiz maalesefeğitimcilere önem verilmezsse zaten çoooookkk gerilerdeyizdir demek...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kusura bakmayın yeni girdim teli veriyim herkes ugraşssın basanıza bütün sözleşmlileri kadroya geçirmeden yeni alım yapmıycakmış deli ediyor bu kadın yaaaa 03124131226 asım bey

su2

Tepki Skoru
0
bence daha iyi arkadaşlar Sözleşmeli olan arkadaşlar kadroya geçmek için uğraşıyorlar okulda psikolojik baskı görüyorlar sözleşmeli çalışmak ne demek.Aynı puanı alan biri sözleşmeli diğeri kadrolu.Tayin hakkı yok...Sözleşmeli alınması KADROLU ALINSIN MİLLET boşa mı eylem yapıyor SÖZLEŞMELİ istemiyoruz diye...Bence en şanslı bölümüz çok sayıda ve düşük puanla atamamız yapılıyo sizi diğer bölümler duysalar baya kızarlar bence yılda 15-100--ya da 30 tane öğretmen alan bölümler var.Sayı çok olsun diye sözleşmel, olmamalı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar arkadaşım söyledi 10 000 okul öncesi ataması yapacaklarmış bu doğrumu ne kadarı gerçek? onlarada dersane hocaları söylemiş hiç böyle bir söylenti duyan varmı?

Tepki Skoru
0
10 binmi hocam biraz şişirilmiş bi rakam sanki

Tepki Skoru
0
Hocam bİlemİyorum arkadaŞin hocasi sÖylemİŞ dersanedekİ bende sevİneyİmmİ sÖylentİmİ anlamadim

Tepki Skoru
0
inşallah...niye olmasın ki en çok açık bizde olduğuna göre...18 bin gibi bir ihtiyaç vardı dimi kızlar...ağustosta bende 10 bin alınır diye bekliyorum...

Tepki Skoru
0
hocam açık var biliyouz ama adam ne yapıcak ücretlilerle doldurmaya kalkışacak ve büyük bi tepki alır ve bide sözleşmeli alım olmassa ne olur puanlar baya yükselir kanımca

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 10.000 alım olur çünkü şuan 18 bin ihtiyaç var ve 13 il daha işin içine girmedi ayrıca zaten ağustos atamasında 8.000 bin alınacaktı bu 10.000 rahat bulur

Tepki Skoru
0
evet 20 il daha eklenecek...bunu bile bile nasıl ümitsiz olabiliyorsunuz? ayrıca arkadaşın dediği gibi geçtiğimiz aylarda 10 bin atamadan sonra bakan açıklamıştı 7080 okulöncesi öğretmenini daha atamayı düşündüğünü...ki o zaman seneye 13 il daha eklenecek deniliyodu...bu sayı 20 ye çıktığına göre...ayrıca ihtiyaç aolduğuna göre mecburlar...tabiki bir kısmını ücretliyle kapatacaklar ama 18 bin ücretliyle değil...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün 03124131226 dan asım beyle görüştüm bütün sıkıntılarımızı anlattım dinledi hak verdi ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve sabırlı olmamızı söyledi sizlerde arayıp sıkıştırın ben bizi lütfen yeni mezunlarla yarıştırmayın yaş sınırına geldim kafam almıyor artık dedim yardımcı olacaklarını söyledi .arkadaşlar hak verilmez alınır hadi destekkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün 03124131226 dan asım beyle görüştüm bütün sıkıntılarımızı anlattım dinledi hak verdi ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve sabırlı olmamızı söyledi sizlerde arayıp sıkıştırın ben bizi lütfen yeni mezunlarla yarıştırmayın yaş sınırına geldim kafam almıyor artık dedim yardımcı olacaklarını söyledi .arkadaşlar hak verilmez alınır hadi destekkkkkkkkkkk
bende aradım ama cevap veren olmadı tekrar tekrar deneyeceğim arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Sağı solu aramak yerine oturup biraz ders çalışsanız!Kitap yüzü açmadan atanmayı umudediyorsunuz.Zaten ağustosta yine binlerce okulöncesi öğretmeni alınacak.76 puanla kadro bekleyen var.30 puanla atanamadık diye isyan ediyorsunuz.Biraz yükseltin puanınızı sözleşmeli değil sizde kadrolu atanın.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle