- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar bir arkadaştan duyum aldım doğruluk payını bilmiyorum inşallah doğrudur.şubatta bizden 10 bin sözleşmeli alım olacakmış.il mebe gitmiş orda görmüş yazıyı umarım doğrudur.
hocam hepimiz için bir araştırırmısınız yazının içeriğini.güzel haberlerinizi bekliyoruzarkadaşlar bir arkadaştan duyum aldım doğruluk payını bilmiyorum inşallah doğrudur.şubatta bizden 10 bin sözleşmeli alım olacakmış.il mebe gitmiş orda görmüş yazıyı umarım doğrudur.
inşallah gerçektir bu duyumlar,bende başlığı görünce çok mutlu oldum,inşallah asılsız değildir ya süper olur 10 bin alım olsa bizdenbaşlığı okuyunca valla inanın arkadaşlar atanmış gibi mutlu oldum itiraf ediyorum isim ve yer sölemicem ama ben de geçen yıl ki gibi alım olacağını taa geçen seneden duymuştum ama ocak ayı içindi yani 1ay sonra diye duymuştum ama geçen sene sölemişlerdi bana ama inanmamıştım inşallah olurda rahat ederiz![]()
hocam hepimiz için bir araştırırmısınız yazının içeriğini.güzel haberlerinizi bekliyoruz
hocam arkadaş kimseye söyleme dedi ben durur muyum böyle bir duyum alınca hemen paylaşmak istedim sizlerle inşallah doğrudur.asılsız olursa çok üzülürüm sizi ümitlendirmiş oluyorum çünkü.umarım doğrudur söyledikleri tanıdığı olan varsa arkadaşlar mebte çalışan veya il ilçe milli eğitim müdürü sorsun lütfen.hocam hepimiz için bir araştırırmısınız yazının içeriğini.güzel haberlerinizi bekliyoruz