Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli alım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir arkadaştan duyum aldım doğruluk payını bilmiyorum inşallah doğrudur.şubatta bizden 10 bin sözleşmeli alım olacakmış.il mebe gitmiş orda görmüş yazıyı umarım doğrudur.

Tepki Skoru
0
inşallah doğrudurda böyle birşey olabileceğini düşünmüyorum arkadaşım malesef :(

Tepki Skoru
0
ihtiyaç çok okulöncesinden bahsediyor sürekli geçen seneki gibi patlama yapsa iyi olacak ya

Tepki Skoru
0
O atamayı şimdi yapsalar yaa,2 ay daha bekletmese ne olur:((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir arkadaştan duyum aldım doğruluk payını bilmiyorum inşallah doğrudur.şubatta bizden 10 bin sözleşmeli alım olacakmış.il mebe gitmiş orda görmüş yazıyı umarım doğrudur.
hocam hepimiz için bir araştırırmısınız yazının içeriğini.güzel haberlerinizi bekliyoruz

Tepki Skoru
0
nolurrrrrrr taban puan olmasın önümüzdeki sözleşmeli atamada.. belki herkesin bi yerlerde nasibi vardırrrrr :(((

Tepki Skoru
0
şubata kalmadan atansak bıktım beklemekten stres stres yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr.gecen yıl gırenler ne kadar şanslıymış

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallah doğrudur ama benim ümidim yok 10.000 atama çok zor doğru habr değildir bu

Tepki Skoru
0
neye inanıcağımızı şaşırdık bekleye bekleye ağaç olduk allahım sen büyüksün yaa bunalımda herkes :(

Tepki Skoru
0
nimet hanım okul öncesi branşının önemini söylüyordu geçenlerde.10 000 alım olmasada iyi bi alım yapar inşallah

Tepki Skoru
0
başlığı okuyunca valla inanın arkadaşlar atanmış gibi mutlu oldum itiraf ediyorum isim ve yer sölemicem ama ben de geçen yıl ki gibi alım olacağını taa geçen seneden duymuştum ama ocak ayı içindi yani 1ay sonra diye duymuştum ama geçen sene sölemişlerdi bana ama inanmamıştım inşallah olurda rahat ederiz :)

Tepki Skoru
0
atama olsun da haziranda olsa yine beklenir arkadaşlar yeterki yapsınlar! zaten kpss 2010 rezaletti birde 2011 kpss ile uğraşmaktansa haziranda olsa beklenir ALLAH biliyor neler çekiyoruz :(

Tepki Skoru
0
aynen bende arkadaşlar inşallah doğrudur çok sevindim hayırlısı inşallah

Tepki Skoru
0
başlığı okuyunca valla inanın arkadaşlar atanmış gibi mutlu oldum itiraf ediyorum isim ve yer sölemicem ama ben de geçen yıl ki gibi alım olacağını taa geçen seneden duymuştum ama ocak ayı içindi yani 1ay sonra diye duymuştum ama geçen sene sölemişlerdi bana ama inanmamıştım inşallah olurda rahat ederiz :)
inşallah gerçektir bu duyumlar,bende başlığı görünce çok mutlu oldum,inşallah asılsız değildir ya süper olur 10 bin alım olsa bizden

Tepki Skoru
0
hocam hepimiz için bir araştırırmısınız yazının içeriğini.güzel haberlerinizi bekliyoruz
hocam arkadaş kimseye söyleme dedi ben durur muyum böyle bir duyum alınca hemen paylaşmak istedim sizlerle inşallah doğrudur.asılsız olursa çok üzülürüm sizi ümitlendirmiş oluyorum çünkü.umarım doğrudur söyledikleri tanıdığı olan varsa arkadaşlar mebte çalışan veya il ilçe milli eğitim müdürü sorsun lütfen.

Tepki Skoru
0
Umut tacİrlerİ kol gezİyor bİzİm saf arkadaŞlar da buna İnaniyor.İnanmayin kendİnİzİ kÜÇÜk dÜŞÜrmeyİn hepsİ yalan. O 10000 bİr kere oldu bİ daha da olmaz. BoŞuna Ümİtlenİp hayal kirikliĞina uĞramayin. Herkes yeterİnce kahroldu zaten......................

Tepki Skoru
0
hocam umut taciri değiliz duyduklarımızı paylaşıyoruz burda özellikle belirttim renkli harflerle tacir olan bizler değiliz hükümet ve nimet çubukçu hanım bizlere umut veren ve yapmayan asıl onlar.burda bir aileyiz ne duyuyosrak onları paylaşıyoruz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle