Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sözleşmeli atamalar için puanlarımızı bu başlık altında toplayalım

Tepki Skoru
0
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeee eklemesi sözleşmeli alımmmmmmmmmmmmmm iptallllllll diyorum açıklama oldu diyorummmmmmmmmm. o alım agustosa kaydı. artık sözleşmeli alım olmayacakkkkkkkk dedi.:emot107:

Tepki Skoru
0
yahuuuuuuuuuuuuu adam açıklama yaptı alım iptal diye. memurlar net forum da . syk türk de. alımmmmmmmmmmmmmm iptalllllllllllllllllllllllll. agutosa kaydı. artık sözleşmeli alım tarih oldu dedi.

Tepki Skoru
0
yahuuuuuuuuuuuuu adam açıklama yaptı alım iptal diye. memurlar net forum da . syk türk de. alımmmmmmmmmmmmmm iptalllllllllllllllllllllllll. agutosa kaydı. artık sözleşmeli alım tarih oldu dedi.
açıklama yapılan siteyi yazarmısın ben dinleyemedim bi göreyim istiyorum

Tepki Skoru
0
link yok. ama memurlar net girin. forum başlıgı var tıklayın. orda da sözleşmeli ögretmen başlıgı var. orada işte. ben dinledim zaten hüseyin çelik in açıklamasını. alım iptallllll dedi...

Tepki Skoru
0
adamlara bak ya kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar.madem hepsi kadrolu olacaktı neden yeni alım yapmadı?şimdide iptal diyor yapılacak tek şey var tüm adaylar ayağa kalkacak tam 8 günümüz var

Tepki Skoru
0
:36_11_12:arkadaşlar zaten sözleşmelik kepazelikti. çoooooooooooooook iyi oldu sözleşmeli alım yapmamakla. ne güzel artık kadrolu atanacaksınızzzz......

Tepki Skoru
0
yazık o zaman onlara gerçekten ayıptır 30000 lik atamayı neden yaptın bizde bu kadar neyiz bunu bilemiyorum acaba ne gözle bakıyorlar bize ne olarak görüyorlar o zaman neden sözleşmeli,ler başvuru yaptı Allah sabır versin bize

Tepki Skoru
0
arkadaslar yanlıs anlamadıysam soyle alım iptal degıl sadece malıyeden onay alınırsa sozlesmelı degılde kadrolu olacak onay verılmezse sözlesmelı olacak atamalar

Tepki Skoru
0
hayır iptal. ben açıklamayı dinledim . agustosa kaydı dedi hüseyin çelik. arkadaşım boş ümitler verme lütfen...

Tepki Skoru
0
diyecek söz bulamıyorum yarabbim sen sabır ver. arkadaşlar yapacak tek şey kaldı bence ders çalışmaya devammmmmmmmmm:ggggdw: hakikaten bunlara güvenmekle hata yapıyoruz sağ gösterip sol vuruyorlar.................................

Tepki Skoru
0
bunların resmi açıklamasına bile güven yok insanları boş yere ümitlendiriyorlar :emot84:

Tepki Skoru
0
yeni başlık nerden açılıyo. bu konu hakkında başlık açınnnnnnnnnnnn. ben size yardımcı olmak istiyorum. ben atandım sşzde atanın arkadaşlarrr...

Tepki Skoru
0
sözleşmeli atama konularına girdiğinizde en üstte yer alıyo yeni başlık aç diye.

Tepki Skoru
0
arkadasım yanlıs anlamadıysam dedım zaten atanmak ıcın can atanlardanım bendee

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00