Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmenlerin Tercih Edebilecekleri Kurum Sayıları Artırıldı...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Sözleşmeli Öğretmenlerin Tercih Edebilecekleri Kurum Sayıları Artırıldı
MEB´den yapılan açıklama;

Sağlık ve eş durumu özrü ile olağanüstü hallere bağlı olarak il içinde ve iller arasında yer değiştirmek isteyen sözleşmeli öğretmenlerin başvuruları elektronik ortamda alınmaktadır.

Tüm alanlardaki sözleşmeli öğretmenlerimizin özür gereklerinin illerin boş bulunan sözleşmeli öğretmen pozisyon sayıları nispetinde karşılanabilmesi için açılmış bulunan kurum kontenjanlarına ilave olarak yer değiştirme suretiyle atama işlemi yeni sonuçlandırılmış bulunan öğretmenlerin boşaltacakları eğitim kurumları da sözleşmeli öğretmenlerimizin tercihlerine açılmıştır.

İlgililere duyurulur.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar kesinlikle doğru bir haber eşimde tercihde bulunacaktı eş durumundan hiç okul yoktu ilk baktığımızda şimdi ilçemden bir okul açılcı :) çok sevindim inşallah çıkar benim gibi sizlerde sevinirsiniz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kesinlikle doğru bir haber eşimde tercihde bulunacaktı eş durumundan hiç okul yoktu ilk baktığımızda şimdi ilçemden bir okul açılcı :) çok sevindim inşallah çıkar benim gibi sizlerde sevinirsiniz
hocam bu şu demekmi özür gurubundan yer degiştirenlerin yerinede sözleşmeli alım olacak yani sayı artacak.teşekkürler hocam

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam bu şu demekmi özür gurubundan yer degiştirenlerin yerinede sözleşmeli alım olacak yani sayı artacak.teşekkürler hocam

yok hocam malesef öyle demek değil:( eş durumu veya sağlık özründen tayin isteyeceklere çok az okul açılmıştı veya hiç okul açılmayıp tayin isteyemeyenler vardı bu mağduriyeti gidermek için kontenjanları arttırdılar

Tepki Skoru
0
Bu durumdan mağdur olan çok öğretmen var.Hayırlısı olsun İnşaallah:)
Güzel bir haber...

Tepki Skoru
0
nihalcim inşallah dilediğiniz gibi olur. sevindim senin adına seneyede darısı başıma:) iş bulabilirse buralarda burdayım yoksaaa bende denize bay bay dicem el sallıycam :)

Tepki Skoru
0
bu okul sayıları ilk defa sözleşmeli atanacakları mı ilgilendiriyor? zira klavuz 26 haziranda yayınlanacak.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle