Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sözleşmelide puan kaçta kalır ?????????

Tepki Skoru
0
Iyi akşamlar arkadaşlar şuan atama bekleyen 5,235 kişi var nerden biliyorsun diyeceksiniz aralık atamasına bakın puan 52.670 kaldı başvuran sayısı 6.451 kişi taban 30 du.1.216 kişi atandı ozaman 1.216 kişi alıyordu .6.415_1.216=5.235 canım arkadaşlarım google aralık 2010 atama yazın çıkıyor en son atama o zaman oldu .bu atama ne olur bilmem ama ben dersane hocama sordum sizden alımlar azaldı çok tepki topladı sakın ders çalışmayı bırakma dedi benimde moralim bozuldu ne yapalım kısmet herşeyin hayırlısı tekrar herkese iyi akşamlar.......
geçen gün sıralamama baktım ben 9bin küsürdü (38.152) aralık atamasına başvurmayan ve mezun olmadan sınıva giren 4bin küsür kişi varmıdır sizce?

Tepki Skoru
0
bence 42 de kalır ama gönlüm herkesin atanmasından yana

Tepki Skoru
0
Binlerce insan ''seçim öncesi kıyağını'' bekleyeceğine atansalardı bekleme sorunu da kalmamış olurdu ssaassrrre
"Devlet sırrı mı sanki açklasanıza?" '' beklemekten bıktık'' '' emeğimizin karşılığını verin'' demiş yukarda da arkadaşlar. Ya bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. kıyak üstüne kıyak yapılmasına rağmen hala atanamıyorsunuz ve hala sizi atamak için genelge üstüne genelge yayınlıyorlar ama siz ''haziran öncesine'' kadar beklemenin bezginliğinden bahsediyorsunuz. Emekmiş, ya siz ''ücretli öğretmenliği kabul edip, bu statüde çalışan kişiler olarak'' hakettik artık, sözleşme isterük'', o hak elde edilince ''kadro isterük'' demeniz yok mu, gerçekten can sıkıcı...
ne demek bu şimdi. nsl fesat insanlar var ya inanamıyorum gerçekten. eminim başkabölümden atanamayanlar grubundansın. kıyak üstüne kıyak demişsin ne kıyağı yoksa bu kıyakları bizmi göremiyoruz arkadaşlar??? ya okul öncesine yapılan tepkileri anlamış değiim. herrr yıll sınıf öğretmenliğinden 4.000- 5.000 den aşşa kadrolu atama olmuyor,e tabi ardındanda sözleşmeli atmalar oluyor. bizim bölümden 1.000-2.000 atama yapılıyor. kırk yılın başında 10.000 öğretmen aldılar diye millet çıldırdı. bidaha bu kadar yüklü bir alım oldumu peki??? hayır tabikide. sınıfçılardan her yıl 5.000 alım yapılınca kimsenin sesi çıkmıyor bizden tek seferliğe mahsus 10bin alındı diye çıldırıyorsunuz. bence gözünüzü açın okul öncesinden çok daha fazla alım yapılan diğer branşlara sataşın birazda. fitne, fesat insanlardan ne kadar çokmuşta benim haberim yokmuş. nerdeyse düşman olacaklar bize

Tepki Skoru
0
umarım okul öncesi puanı sıfıra çekilir ve atanamayan kalmaz. allah herkesin gönlüne göre versin. iyi niyetlilerin herşey gönlünce olsun...

Tepki Skoru
0
umarım okul öncesi puanı sıfıra çekilir ve atanamayan kalmaz. allah herkesin gönlüne göre versin. iyi niyetlilerin herşey gönlünce olsun...
İnşallah Melike arkadaşım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH..Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Tepki Skoru
0
bizden alım 2000 civarı olacaktır.. ama puan kaçta kalır tahmin edemiyorum lütfen fikri olan varsa paylaşsın...

Tepki Skoru
0
arkadaslar haziran atamasında kadrolu alım olacak zaten şuan da doğu illerinde 68 de ama büyük illerde 72-73 kadroluda taban...mayıs atamasında yine sözleşmelilere öncelik verilecektir daha sonra sözleşmeli bir alım olur mu olmaz mı bilemem ama agustosta bence 4-5bin alım olur cünkü okulöncesini yaygınlastırmaya calısıyorlar acık cok fazla herkese basarılar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle