Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmelilere KAdro SÖZÜ(!) GENE Verildi Arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
Başbakan Yardımcısı, Eski Milli Eğitim Bakanı ve Bakanlıktan İstifa etmeden 76. maddeden kafasına göre atama yapıp yüzlerce insanı yerinden eden Hüseyin ÇELİK, 12 Haziran Seçimlerinden Önce, Sözleşmelilere KADRO SÖZÜ(!) VERMİŞTİR ARKADAŞLAR..... 2003te de Başbakan, Maliye Bakanı ve 2010 KPSS HIRSIZLARININ BULUNMASI İÇİN hiç bir adım atmayan NİĞMET ÇUBUKÇU'da, Yaklaşık 3 YIl ÖNCe, KADRO SÖZÜ VERMİŞTİ.... SÖZ.....

Verdikleri sözleri tutmayanalar, Sözleşmeli Öğretmenliği Seçtiği İÇİN bu Öğretmenleri SUÇLU görüyor... Şİddetle kınıyorum samimiyetten ve gerçekten uzak, kadro SÖZÜNÜ(!) SEÇİM VAADİNİ....

Çelik Yine Kadro sözü verdi
Moral FM'de Basında Bugün programına katılan Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin çelik, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınıp alınmayacağı konusunu değerlendirdi.

Hüseyin Çelik; sözleşmeli öğretmenlerden gelen sitemler ve taleplerin haklı olduğunu, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi sözünü bakanlığı döneminde verdiğini ve kendinden sonraki Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da bu söze sahip çıktığını(Ama HALA TUTACAK) belirtti.
Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçeceğini duyan diğer sözleşmeli kamu görevlilerinin de talepleri olduğu söyleyen Hüseyin Çelik; şunları söyledi: "Sağlık Bakanlığı'nda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda, Tarım Bakanlığı'nda ve başka kurumlarda çalışanlar da ayağa kalktı, bizde isteriz dediler. Halbuki Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalıştırılan sözleşmeli öğretmenlerin aslında işe alınış biçimi, usul ve esasları tam olarak onlarınkiyle aynı değil. Ama bir taraftan Devlet Personel Başkanlığı 'bu kaos çıkarır, şu da istiyor bu da istiyor' dedi ve böylelikle Milli Eğitim Bakanlığı, Başbakanlık, Personel Daire Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı arasında gidip gelen yazışmalar maalesef bu işi boğdu. Daha önce bu konudaki görüşümü ve yapılması gerekeni bir rapor halinde Sayın Başbakan'a ileteceğimi, Sayın yeni Milli Eğitim Bakanı'yla da bunu paylaşacağımı söylemişdim. Bu benim gündemimde olan bir konudur. Haklılık mevzusuna gelince sözleşmeli öğretmenler de maalesef işin tadını kaçırıyor. Bir bakıyorsunuz bir kişi size yüz tane e-mail gönderiyor. Bu karşınızdaki insanın aklından şüphe etmektir. Bir iki kere yapsan ben bunu anlarım. Kamuoyu oluşturma çabalarını da anlarım. Ama bunu bu halde ifade etmelerini doğrusunu isterseniz çok doğru bulmuyorum"
Sitemlerin seviden doğduğunu, şikayet ve sitemlerin yerinin hükümet olduğunu kaydeden Çelik şöyle devam etti: "Serzenişlerini haklı buluyorum. Sitem ederlerse sitemlerini de haklı buluyorum. Sitem sevgiden doğar. Bize sitem edecekler. Biz onların hükümetiyiz. Gidip Sayın Sarkozy'e, Sayın Merkel'e şikayet edecek halleri yok. Şunun da çok iyi bilinmesi gerekiyor; bir imtihan açılıyor, sözleşmeli öğretmen alınacak. Sen gidiyorsun oraya müracaat ediyorsun, sen bunu kabulleniyorsun. Sağlık Bakanlığı diyor ki ben çakılı kadroda, Çemişkezek'te adam çalıştırmak istiyorum. Sende bunu kabul ediyorsun gidiyorsun. Gittikten iki gün sonra ben burayı beğenmiyorum beni kadroya alın. Burada kanunilik, haklılık söz konusu değil. Ben o zaman dedim ki sonuçta devlet bize 50 bin kadro veriyor. Ben bunun on binini belirlediğimiz yerde üç yıl çalışanı kadroya geçireceğim diyorum. Doğrusunu isterseniz ben bakanlığım esnasında bunun plan, programını yapmıştım. Bize o zaman ekstra bir yük getirmeyecekti. Ama bürokratik çark maalesef bu işi çıkmaz hale getirdi. Hükümet mensuplarını da şu da istiyor, bu da istiyor durumuna getirdiler. Ama ben durumu tekrar Sayın Başbakan nezdinde, yeni Milli Eğitim Bakanına sunacağım. Bekleyim görelim. Ümit ederim olumlu bir sonuç çıkar"zaman

Çelik Yine Kadro sözü verdi - Kamudan Haber

Tepki Skoru
0
Anlamayana Davul Zurna Az, anlayana sivrisinek saz....

Tepki Skoru
1
Boş vakitlerinde kadro sözü veriyorlar zaten.Hobi gibi bir şey oldu bu onlar için olan bize olacak tabiki...

Tepki Skoru
0
Boş vakitlerinde kadro sözü veriyorlar zaten.Hobi gibi bir şey oldu bu onlar için olan bize olacak tabiki...

Sayın Hocam sonuna dek haklısınız... Olan gene Sözleşmeli öğretmen kardeşlerimize olacak.... Yazıktır ya... Azıcık samimi bir şekilde eğilin artık kanayan yara üzerine....

Verilen Söz tutulmalıdır, Tutulmayacak Söz verilmemelidir.... 12 Haziran Yaklaşıyor Diye, Gene Ağızlarına Sakın gbi KADRO SÖZÜNÜ(!!!!) Aldılar.... Kardeşim Tutmayacağınız Sözü Her SEÇİM ÖNCESİ neden veriyorsunuz?? Papağan gibi Neden Tekrar ediyorsunuz?? 2002 Seçimlerinden önce de Sayın Başbakan Söz Vermişti, Maliye Bakanı da, Niğmet ÇUBUKÇU da, En son Hüseyin ÇELİK verdi KADRO SÖZ(!!!!)Ü.....

Yemeyiz artık Tutulmamak için ve Seçim yatırımı olarak verilen sözleri........

Tepki Skoru
0
Biz söz istemiyoruz icraat istiyoruz, seçimlerden önce bir girişimde göremedimize göre boşuna ağızlarını yorup söz vermesinler. Biz oylarımızı sözlere göre vermiyoruz.

Tepki Skoru
0
Boş laflara karnımız tok artık söz vere vere bi hal oldunuz sözleşmeliyi iyice sömürdünüz hangi yüzle o bekliyosunuz ki verecek enayi kaldımı :)))))) hahahahah

Tepki Skoru
0
Biz söz istemiyoruz icraat istiyoruz, seçimlerden önce bir girişimde göremedimize göre boşuna ağızlarını yorup söz vermesinler. Biz oylarımızı sözlere göre vermiyoruz.
Keşke Çıkıp verilen Sözleri adam gibi yerine getirseler.... ama nerdeeeee.... Her seçim Öncesi Aynı Senaryo....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu nasıl açıklama şimdi...Yıllar önce sınıfçıları her branşın önünde tutan Hüseyin Çelik değilmiydi.Hala yaptığı düzenlemelerin ceremesini birçok branş olarak çekmiyomuyuz.Gümüş tepside sunduğu sertifikalarla birçoğumuza köstek olmadımı.İmza haklarımızı da alan kendisiydi.Ne zaman Sayın Çubukçu Okul Öncesi açık çok var atama yapmak gerek dese araya sınıfçıları sıkıştırıp sayımızı minimuma inmesine neden olanlardan biriside kendisi...Madem atama yapacaklar seçimden önce yapsınlar da görelim.Hani KPSS sınavı kalkıyodu.Hani kendisi de hoşnut değildi bundan.Yıllardır aynı yoğurdu yemekten doyduk artık.Amerikayı tekrar keşfetmeye lüzum görmuyorum.Yoğurda doydum...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu nasıl açıklama şimdi...Yıllar önce sınıfçıları her branşın önünde tutan Hüseyin Çelik değilmiydi.Hala yaptığı düzenlemelerin ceremesini birçok branş olarak çekmiyomuyuz.Gümüş tepside sunduğu sertifikalarla birçoğumuza köstek olmadımı.İmza haklarımızı da alan kendisiydi.Ne zaman Sayın Çubukçu Okul Öncesi açık çok var atama yapmak gerek dese araya sınıfçıları sıkıştırıp sayımızı minimuma inmesine neden olanlardan biriside kendisi...Madem atama yapacaklar seçimden önce yapsınlar da görelim.Hani KPSS sınavı kalkıyodu.Hani kendisi de hoşnut değildi bundan.Yıllardır aynı yoğurdu yemekten doyduk artık.Amerikayı tekrar keşfetmeye lüzum görmuyorum.Yoğurda doydum...

Gülizar Hocam haklısınız. Hüseyin ÇELİK, Öğretmenlerimizi en çok mağdur eden bir bakan Olarak, adını tarihe altın(!) harflerle yazdırdı.... BU sözler asla tutulmayacak... Bunlar, 12 Hazirandan Önce Milleti bir kez daha enaeyi yerine koymaktır....

Tepki Skoru
0
Bu gün Sayın Hüseyin Çelik'in açıklamasını izledim bir tv kanalında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Başkan seçilmek için ne vaadlerde bulunduğunu, hiçbir vaadini yerine getirmediğini çok güzel bir şekilde anlattı fakat kendi vaadlerinden hiç bahsetmedi. Öğretmenlere ve biz öğretmen adaylarına verdiğiniz sözleri unuttunuz mu? Biz unutmadık! Kendi yeğeninizi 42 puanla sosyalbilgiler öretmeni olarak atadınız. Ben okulöncesi öğretmeni olmama rağmen 67 puanla atanamadım. HEPNİZ AYNISINIZ en büyük günah kul hakkı diyoruz.

Tepki Skoru
0
Bu gün Sayın Hüseyin Çelik'in açıklamasını izledim bir tv kanalında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Başkan seçilmek için ne vaadlerde bulunduğunu, hiçbir vaadini yerine getirmediğini çok güzel bir şekilde anlattı fakat kendi vaadlerinden hiç bahsetmedi. Öğretmenlere ve biz öğretmen adaylarına verdiğiniz sözleri unuttunuz mu? Biz unutmadık! Kendi yeğeninizi 42 puanla sosyalbilgiler öretmeni olarak atadınız. Ben okulöncesi öğretmeni olmama rağmen 67 puanla atanamadım. HEPNİZ AYNISINIZ en büyük günah kul hakkı diyoruz.
Celil Hocam, Lafa Geldimi Mangalda Kül bırakmazlar ama icraate geldiler mi Ortadan TÜYERLER.... Hangi PArtiden olursa olsun, Hangi düşünceden olursa olsun, verilen sözler tutulmalı.... SÖz ONurdur.... Müslüman İnsan Sözünde durur, durmalı....

Tepki Skoru
0
Celil Hocam, Lafa Geldimi Mangalda Kül bırakmazlar ama icraate geldiler mi Ortadan TÜYERLER.... Hangi PArtiden olursa olsun, Hangi düşünceden olursa olsun, verilen sözler tutulmalı.... SÖz ONurdur.... Müslüman İnsan Sözünde durur, durmalı....
Kesinlikle öyle hocam ama gördüğünüz gibi herşey ortada...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Yapamayacakları şeylerin sözlerini vermekten hiç mi utanmazlar anlamıyorum. Inşallah yaparlar da bizim yüzümüz kızarır.

Tepki Skoru
0
ne lanet bir seneymiş ne şans varmış bizde sürekli bekliyoruz biz şimdi neyi bekliyoruz peki, bakanlar kurulunu mu ?

Tepki Skoru
0
Nihal Hocam, Keşke Yapsalar, Keşke Kadroya geçirselerde UTANAN BİZ OLSAK, HAKSIZ biz çıksak.....

Esra Hocam, Evet, Niğmet HANIM, Ek atama işini Bakanlar Kuruluna Taşıyacağız Dedi.... Önceden, EK ALIM OLMAYACAK, 2011 de Sadece Ağustosta 55 Bin Öğretmen Alımı Olacak diyordı Şİmdi, Ek atama işini Bakanlar KURULUNA taşıyacağım diye AÇIKLAMA YAPTI...

BENDE ŞUNU iddia ediyorum... İktidar partisi son Kozlarını oynuyor,,, 12 HAZİRAN Seçimlerinden önce, BU ek ALIMI az ya da çok MUTLAKA AMA MUTLAKA yapacaklar.......

Tepki Skoru
0
evet evet ek alım olacak memurlar nette de yazıyo senede 10 bim 4 senede icinde 40 bin yabancı devletlerden ögretmen alacakmış bizim meb
türkiyede ögretmen kalmamışta allahım ya cıldırmamak elde degil halen dalga geciyolar bizlerle arkadaslar biz ve bizim gibi hakları yenen tüm egitimci ve emek ciler 12 hazırana cok iyi calışmalılar esas atama ozaman bilesiniz haklar yenen kişiler 1 er oy kazansalar neler olur neler herkez cok akıllı olmak zorunda eger güzel bi gelecek iztiyosanız

Tepki Skoru
0
Nihal Hocam, Keşke Yapsalar, Keşke Kadroya geçirselerde UTANAN BİZ OLSAK, HAKSIZ biz çıksak.....

Esra Hocam, Evet, Niğmet HANIM, Ek atama işini Bakanlar Kuruluna Taşıyacağız Dedi.... Önceden, EK ALIM OLMAYACAK, 2011 de Sadece Ağustosta 55 Bin Öğretmen Alımı Olacak diyordı Şİmdi, Ek atama işini Bakanlar KURULUNA taşıyacağım diye AÇIKLAMA YAPTI...

BENDE ŞUNU iddia ediyorum... İktidar partisi son Kozlarını oynuyor,,, 12 HAZİRAN Seçimlerinden önce, BU ek ALIMI az ya da çok MUTLAKA AMA MUTLAKA yapacaklar.......
Hacam biz niye utanalım hakkımız zaten bizim. Bizi bu hale getirenler atama yapıtılar (lütfettiler!) diye bizmi utanaağız.

Tepki Skoru
0
Hacam biz niye utanalım hakkımız zaten bizim. Bizi bu hale getirenler atama yapıtılar (lütfettiler!) diye bizmi utanaağız.
Hocam, Tabii ki hakkımız... Utanan biz kelimesi biraz yannlş olmuş, benim kast ettiğim mana anlaşılan bu manadan başkaydı.. Tabiii ki Bizim En Doğal Hakkımız bu. SÖZ NAMUSTUR deyip Palavralar Atan bu Zihniyettekilerde, Utanma, Yüz kızarıklı vb. hiçbişey olmaz... Adamlar, Teya DAYIYI bile geçtiler....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle