Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şu an için pek lafı geçmese de 2009 puanları ile yapılacak atama hakkında

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çeşitli forumlarda bununla ilgili paylaşımlar var.Kopya olayı biliyorum ki bir çoğumuzun puanlarının beklediğinden daha düşük gelmesine neden oldu. Böyle bir durumda en azından geçen yıl puanı yüksek olup da çeşitli nedenlerle tercihini kısıtlı yapan arkadaşlar için bir şans daha doğabilir. Sonuçta zorunlu hizmet affı denilen olay nedeniyle ücretli dahi bulunamayacak iller ve okullar da bulunuyor. Bir şekilde bunu dile getirenler olacaktır. Örneğin Konya nın küçük ilçelerinden birinde (Tuzlukçu) bile oldukça fazla öğretmen yaz döneminde bir şekilde tayini çıktığı için ayrıldı. Yerine gelen öğretmen sayısı oldukça az olacağından ilçe milli eğitim müdürü ilan vermiş. Bu durumda olan Konya da oldukça fazla ilçe var. Doğu da bulunan illeri hiç düşünemiyorum bile.

Tepki Skoru
0
Bence Ücretlİ ÖĞretmen alinacaĞina en azindan sÖzleŞmelİ yenİ kadro aÇip 2009 puanlarla atama yapabİlİr. 2010 İŞİ ÇÖzÜleseye kadar

Tepki Skoru
0
öyle mi dersiniz?peki yeni mezunlar??

Tepki Skoru
0
2010 mezunlarina kontenjan hakki taninacaktir. Ücretlİ alinmasi daha mi İyİ hem ÖnÜnÜzde olan 2009 puanlilar da erİyecektİr.

Tepki Skoru
0
Eşitlik ilkesine aykırı Küçük Bir davayla bile önüne geçilir. Yeni mezunlar ve mezun olmasına ragmen ilk defa sınava girenler var. Bu kişilerin geçmiş yıllarda puanı yok ama bu sene var. Böyle bir şey yapılamaz .50 lerle yada 45 lerle sözleşmeli olanlar kadroya alınsın öylemi. Gidin başka birileriyle dalga geçin. Yada Birbirinizi avutmayı bırakın.

Tepki Skoru
0
Şuan da aĞustos atamasina 2009 puanlilarda baŞvurdu onlar Şİmdİye kadar atanmiŞti. Onlarin hakkini kİm verecek sence bu eŞİtlİĞe uyuyor mu?

Tepki Skoru
0
Sınav iptal edilsin

YÜKSEKÖĞRETİM Kurulu (YÖK) Genel Kurulu üyeleri, Kamu Personel Seçme Sınavı’ndaki (KPSS) kopya iddialarının her geçen gün güçlenmesi üzerine YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’la bir görüşme yaptı. Üyeler, sınavın bu kadar tartışıldıktan sonra güvenilirliğini yitirdiğini, bu nedenle iptal edilmesinin doğru bir karar olacağını söyledi

Tepki Skoru
0
Eşitlik ilkesine aykırı Küçük Bir davayla bile önüne geçilir. Yeni mezunlar ve mezun olmasına ragmen ilk defa sınava girenler var. Bu kişilerin geçmiş yıllarda puanı yok ama bu sene var. Böyle bir şey yapılamaz .50 lerle yada 45 lerle sözleşmeli olanlar kadroya alınsın öylemi. Gidin başka birileriyle dalga geçin. Yada Birbirinizi avutmayı bırakın.
Şu an için 2010 puanlarının geçerliliği yok. Sınav iptal edilirse hiç olmayacaktır. Yani girmediğiniz (öyle sayılacak) sınav içidan ne puandan ne de eşitlik ilkesinden bahsedilebilir. Eğer öğretmenler akıl davranırda MEB'le uğraşırsa, 2009 puanıyla 30000 kadroya dokunman 10-15 bin ek kadro koparabilir. Bu bizlere kalmış. Hem yüksek puan alıp sınıf defterlerini doldurmasını bilmeyen öğretmenler varken, kendini sınavların içine hapsetmiş asosyal insanların öğretmenliğinden ne hayır gelir ki? Bu tür yorumları sevmiyorum ama...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne olur birşeyler yapalım üçretli alım olacak form yönetiminden yadım isteyelim üçretliye hayır diyelim üçretli yerine sözleşmeli alsınlar yapa biliriz gecenyıl birlik oldu arkadaşlar bunu başardı ne olur birlik olalım

Tepki Skoru
0
Şu an için 2010 puanlarının geçerliliği yok. Sınav iptal edilirse hiç olmayacaktır. Yani girmediğiniz (öyle sayılacak) sınav içidan ne puandan ne de eşitlik ilkesinden bahsedilebilir. Eğer öğretmenler akıl davranırda MEB'le uğraşırsa, 2009 puanıyla 30000 kadroya dokunman 10-15 bin ek kadro koparabilir. Bu bizlere kalmış. Hem yüksek puan alıp sınıf defterlerini doldurmasını bilmeyen öğretmenler varken, kendini sınavların içine hapsetmiş asosyal insanların öğretmenliğinden ne hayır gelir ki? Bu tür yorumları sevmiyorum ama...

siz ne saçmalıyorsunuz?bakanlığın 2009 puanlarıyla atama yapıp 2010 mezunlarını mağdur etmesi hak mı?herkes neden kendi tarafından bakıyor olaya?bibzim suçumuz ne?!!

Tepki Skoru
0
o zaman şimdi 2009 puanı ile müracat edilip atama olursa, yeni olacak sınavda sadece 2010 puanları geçerli olacak. yani 2009 puanı ile bir daha başvurulmayacak. aslında mantıklı geldi bana, sadece kendi girdiğin senedeki kişiler önüne geçebilir. ama bunu böyle yapacaklar ise, madem kendi hataları, iki atamadada eşit sayıda alım yapsınlar. şimdi 2308 kişi alınıyosa, o sınavdan sonra da alınsın.. bi şekilde insanları madur etmeden bir çare bulsunlar da, hakkı ile çalışanlara hakkını versinler de ne şekilde yaparlarsa yapsınlar. Hakkımızda hayırlısı olsun... düşünmekten başıma ağrılar giriyor...

Tepki Skoru
0
sana katılıyorum arkadaşım.. 2009 puanı ile atama yapılması yeni mezunların çok büyük haksızlığa neden olmasına yol açar ki yeterince haksızlık dolaşıyo ortada daha fazla yapmazlar..
2009 puanı ile atama yapıldığı takdirde eski mezunlar direk yeni mezunların önüne haksız bir şekilde geçmiş olacak. meb. böyle bir karar almaz almamalı da zaten. kpss puanı olmayan yeni mezunların günahı ne???

Tepki Skoru
0
Yenİ mezunlardan yÜksek alan atanamamiŞ ÖĞretmenler var 2009 puanlarini her halÜkarda kullanacaklar. 2009 la alinmasi sİzİn İÇİn daha İyİ olacak . EĞer 2010 kpss puaniyla bu sene tekrar alim yaparasa. BÜtÜn alimlari 2009 puanlariyla tamamlarsa tabİ haksizlik. 2010 kpss sorunu ÇÖzÜleseye kadar 2009la alip yapabİlİr. Daha sonra 2010 la yapar.

Tepki Skoru
0
siz ne saçmalıyorsunuz?bakanlığın 2009 puanlarıyla atama yapıp 2010 mezunlarını mağdur etmesi hak mı?herkes neden kendi tarafından bakıyor olaya?bibzim suçumuz ne?!!
katılıyorum bu bencillik bi bu sitede yoktu burayada bulaştı öyle şeymi olur saçma

Tepki Skoru
0
tabi cnm..zaten bol bol atama yapıyorlar ya!!mezun herkes atanır artık!

Tepki Skoru
0
SINAVSIZ ŞARTSIZ HEPİMİZİ KADROLU ALSINLAR. Çok da zor değil aslında.Okulöncesi öğretmenine açık o kadar fazla ki aslında.Ücretliye gitmeyen bizler sayesinde açık gün be gün büyümekte.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne olur tartışmayalım birlik olalım olsalarla zaman öldürmeyelim.açıgı kapatmak için üçretli alacaklar.birlik olalım yardım isteyelim form yönetimminden gecenyıl başardılar lütfen arkadaşlar

Tepki Skoru
0
aynen katılıyorum arkadaşalr.yeni mezunlar sakın kızmayın ama bizler 4-5 yıl önce mezun olan insanalrız heryıl önümüze yeni mezunla rçıktı bizler kaldık biravuç akaldık ama kaldık işte. oyüzden sizlerin şansı zaten var. birçoğunuz yeni mezunsunuz bilgileriniz taze beyniniz berrak bizim gibi yılların verdiği yorgunlukla uğraşmıyorsunuz.yıllarca bu işi yaptık ücretlide büyük hataydı ama yaptık işte. mesleğin verdiği yorgunluğu hepimiz biliyoruz...nekada rçok çalışsakta artık kapasite düşüyor.ben önce mezunlar alınmalı bizler yıllarc ahaksızlığa uğrayan bir kesimiz eğer haklsızlık hukuku yapılacaks aemin olun en büyük haksızlığı meb in yıllar önce birnevi kandırmacayla ücretliye başlattığı bizler yaşadık yaşıyoruz haksızlığı....şimdi birsürü tepki gelecek özelliklede belli kişilerden sırf gıcıklığına tepki göstercekler.ama gerçek bu........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle