Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

şu anda kaç kişi sözleşmeli olarak çalışıyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim hesaplarıma göre toplam sözleşmeli çalışan sayısı 1899 kişi,hiç atanamayan toplam kişi sayısıda 5235[30 puan üstü]yani budemektir ki 2000 atama olsa bile sadece sözleşmeliler atanacak bizler yine açıktamı kaldık ne diyorsunuz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim hesaplarıma göre toplam sözleşmeli çalışan sayısı 1899 kişi,hiç atanamayan toplam kişi sayısıda 5235[30 puan üstü]yani budemektir ki 2000 atama olsa bile sadece sözleşmeliler atanacak bizler yine açıktamı kaldık ne diyorsunuz.
hemserım sen sadece bu yıl atanan sözleşmelileri hesaba katıosun ama daha onceden atanan ve kadro bekleyen aynı zaman her ıkı yıl gercerlı olacak puanını kullanacak cok ama cok sözleşmeli arkadaşlar var üzgünüm ama gercek keske senın dedıgın sayı dogru olsaydı edirnelıyım bu arada :)

Tepki Skoru
0
sadece 2009 da 10000 en az sözleşmeli açıldı ve göreve başladı bunu unutmayın ve atamada hepsinin puanları geçerli yani biz e sıra gelsin sanarsanız kadroluda 5000 de alsalar gelmez mağduriyet giderilmez

Tepki Skoru
0
hemserım sen sadece bu yıl atanan sözleşmelileri hesaba katıosun ama daha onceden atanan ve kadro bekleyen aynı zaman her ıkı yıl gercerlı olacak puanını kullanacak cok ama cok sözleşmeli arkadaşlar var üzgünüm ama gercek keske senın dedıgın sayı dogru olsaydı edirnelıyım bu arada :)
keşke sözleşmeli kadrolu ayrımı kalksada artık atanacakmıyım endişesi yaşanmasa. kadrolu alım yapılıyor içerden sözlemeliler tercih yapıp kadroya geçmeye çalışıyor sonrada boşalan kadrolara sözleşmeli atanıyor yani kısır döngü devam. ben iki senedir sözleşmeliyim bıraktım artık kadrolu tercih falan yapmıyorum kpss de girmiyorum gittiği yere kadar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle