arkadaşlar benim hesaplarıma göre toplam sözleşmeli çalışan sayısı 1899 kişi,hiç atanamayan toplam kişi sayısıda 5235[30 puan üstü]yani budemektir ki 2000 atama olsa bile sadece sözleşmeliler atanacak bizler yine açıktamı kaldık ne diyorsunuz.
hemserım sen sadece bu yıl atanan sözleşmelileri hesaba katıosun ama daha onceden atanan ve kadro bekleyen aynı zaman her ıkı yıl gercerlı olacak puanını kullanacak cok ama cok sözleşmeli arkadaşlar var üzgünüm ama gercek keske senın dedıgın sayı dogru olsaydı edirnelıyım bu aradaarkadaşlar benim hesaplarıma göre toplam sözleşmeli çalışan sayısı 1899 kişi,hiç atanamayan toplam kişi sayısıda 5235[30 puan üstü]yani budemektir ki 2000 atama olsa bile sadece sözleşmeliler atanacak bizler yine açıktamı kaldık ne diyorsunuz.
keşke sözleşmeli kadrolu ayrımı kalksada artık atanacakmıyım endişesi yaşanmasa. kadrolu alım yapılıyor içerden sözlemeliler tercih yapıp kadroya geçmeye çalışıyor sonrada boşalan kadrolara sözleşmeli atanıyor yani kısır döngü devam. ben iki senedir sözleşmeliyim bıraktım artık kadrolu tercih falan yapmıyorum kpss de girmiyorum gittiği yere kadar...hemserım sen sadece bu yıl atanan sözleşmelileri hesaba katıosun ama daha onceden atanan ve kadro bekleyen aynı zaman her ıkı yıl gercerlı olacak puanını kullanacak cok ama cok sözleşmeli arkadaşlar var üzgünüm ama gercek keske senın dedıgın sayı dogru olsaydı edirnelıyım bu arada![]()