Tatil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gökşin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gökşin
arkadaşlar nerdesinz geçenler tatilde ya benim suçum ne ah ingilizce yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama nşallah bende 3 olcam :36_13_3::36_13_3::36_13_3:

arkadaşlar nerdesinz geçenler tatilde ya benim suçum ne ah ingilizce yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama nşallah bende 3 olcam :36_13_3::36_13_3::36_13_3:

Buradayız Gökşin Senin Suçun İngilizceye Az ÇAlışmak =) Bütü verde sende tatili Vizelere KAdar yaparsın artık ... İnşallah senide 3. sınıf olarak Aramızda Görücez ...

Buradayız Gökşin Senin Suçun İngilizceye Az ÇAlışmak =) Bütü verde sende tatili Vizelere KAdar yaparsın artık ... İnşallah senide 3. sınıf olarak Aramızda Görücez ...
inşallah canım ya çok acımazıssın ssaassrrre

ingizceye biraz çalışmakla:36_13_3: bütü verip 3 olacaksın :36_7_8:

gökşin murat yayınlarına çalış ing için ben ona çalıştımm çok yüksek puan aldımm sana da tavsiye ederimm:)ha bu arada tatil felan nerdeeeeeeeeeee......

gökşin murat yayınlarına çalış ing için ben ona çalıştımm çok yüksek puan aldımm sana da tavsiye ederimm:)ha bu arada tatil felan nerdeeeeeeeeeee......
ilgne teşekkürler tatile çıkarsın inşallah ya dersin olmasında kafan rahat ya oda tatil vallaa:36897fd::congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri