Tebeşir Boyası ile Yaprak Çocuklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Figen DÖNMEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Figen DÖNMEZ
Yıldızlarımdan...
Renkli tebeşirler,10 dakika suda bekletilir.Yumuşayan tebeşirler ile çalışma boyanır.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0294.jpg
    Fotoğraf0294.jpg
    50.9 KB · Görüntüleme: 69
  • Fotoğraf0295.jpg
    Fotoğraf0295.jpg
    21.1 KB · Görüntüleme: 70
figen hocam,bu tekniği bilmiyordum,sayenizde öğrendim,teşekkürler...ve ayrıca çok sevimli olmuş yaprak çocuklarınız :)

çok orjinal bii fikir:)) çok teşekkürler figen hocam!!!!!!!!!!

bende bu tekniği bilmyrdm,ama birz daha anltsnz öğretmenm sulu boya gbimi kullncz yoksa parmkboya gibimi..ve çok güzel olmş ellrnze sağlık..paylşmnz içinde teşekkrlr..

hocam anladığım kadarıyla erimiyo..sadece yumuşuyo yine kalem gibi boyanıyo

figen hocam,bu tekniği bilmiyordum,sayenizde öğrendim,teşekkürler...ve ayrıca çok sevimli olmuş yaprak çocuklarınız :)
Güle güle kullanın öğretmenim.Ayrıca,bu tebeşirlerle(yine ıslatılarak)koyu renk fon kartonunun üzerine serbest çalışmalar yaptırabilirsiniz.

çok orjinal bii fikir:)) çok teşekkürler figen hocam!!!!!!!!!!
Güle güle kullan Selvicim:)

bende bu tekniği bilmyrdm,ama birz daha anltsnz öğretmenm sulu boya gbimi kullncz yoksa parmkboya gibimi..ve çok güzel olmş ellrnze sağlık..paylşmnz içinde teşekkrlr..
Selvi Öğretmenimin de dediği gibi,tebeşirler erimeyecek sadece birz yumuşaması gerekiyor ve kalem tutar gibi boyayacaklar.Güle güle kullanın.Tebeşirin az olduğu durumlarda da tebeşiri iki üç parçaya bölebilirsiniz ayrıca.

hocam anladığım kadarıyla erimiyo..sadece yumuşuyo yine kalem gibi boyanıyo
Açıklaman için teşekkür ederim canım:)

rica ederim:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri