- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar bu ders nasıl uygulanacak bilgisi olan bizide aydınlatsın noolur..
Arkadasım bende senın gıbı öğrencıyım ama anladıgım kadarıyla secılen etkınlıgın ıkı haftada topluma olan yararı o etkınlıgı secme sebebbımız çocuga ve taopluma faydası ne bunları raporlastırıp ıkı haftada portala yukluycez sonra bı uygulama planı yapıcaz o sectıgımız etkınlıkle nasıl bı plan uygularız bunu yazıcaz sonra cocuklarla uyguladıktan sonra uygulama ve değerlendirme raporunu yazıcazarkadaşlar bu ders nasıl uygulanacak bilgisi olan bizide aydınlatsın noolur..
Arkadasım bende senın gıbı öğrencıyım ama anladıgım kadarıyla secılen etkınlıgın ıkı haftada topluma olan yararı o etkınlıgı secme sebebbımız çocuga ve taopluma faydası ne bunları raporlastırıp ıkı haftada portala yukluycez sonra bı uygulama planı yapıcaz o sectıgımız etkınlıkle nasıl bı plan uygularız bunu yazıcaz sonra cocuklarla uyguladıktan sonra uygulama ve değerlendirme raporunu yazıcaz
benimde anladığım bu arkadaşım uygulama haftasında uygulama planını 2. uygulama değerlendirme haftsında da değerlendirme raporunu yüklicez sanırım birde bu etkinlikler geniş kapsamlı ya uygulamanın 2 hafta sürebileceğini düşünmüş olabilirler o yüzden uygulama değerlendirme diye vermiş olabilirler bilmiyorum benim aklıma öyle geldi bende tabloyu hazırladım da arkadaşlarla ortak etkinliğe karar verdiğimizde doldurcam içiniarkadaşlar yıllık çalışm aplanını hazırlayan varmı .ilk araştırma inceleme haftasında bişey yüklemiyoruz araştırıyoruz sadece sonraki araştırma incelemede raporu yazıp yüklüyoruz.planlama aşamasında planıu yapapı yüklüyoruz kılavuzda 5.hafta uygulama ve degerlendirme var orda uygulama yapıyoruz (ben burayı tam anlamamdım anlayan yardımcı olursa sevinirim)6. hafta olan uygulama degerlendirme aşamasında degerlendirme raporu yüklenecek. ben böyle anladım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.yılık çalışma planını hazırlayan varmı ben tabloyu yaptım içini nasıl dolduracagım yapmadım daha.
rica ederimteşekkür ederim..