Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli öğretmen & e-okul

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli öğretmen normal öğretmenler gibi e-okula girip gelişim raporlarını kaydedebiliyor mu?

Tepki Skoru
0
evet idareniz şifre verioo giriyorsunuz neden giremeyesiniz:) arkadaşlarım girdiler yanii:)

Tepki Skoru
0
Tabi ki e-okula giriyorlar.Okul idaresinden şifrenizi isteyin ve girin.

Tepki Skoru
0
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar,
Okul idaresinin ilgisizliğini de kınıyorum,
Daha yeni olduğum içi bilgim yoktu, en azından bana haber verebilirlerdi,
Neyse ki bu gün aldım ve doldurdum.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar , bende birşey soracaktım ücretli öğretmenlere müfettişler not veriyormu, müfettişlerin görmek istediği belgeleri ücretli çalışanlarda bulundurmak zorundamı. ben bu ayın başında başladım . hangi belgeleri bulundurmam gerek bilmiyorum. yardımcı olursanız memnun olurum.

Tepki Skoru
0
bildiğim kadarıyla not vermiyor ama teftişten geçiliyor.İstenilen belgeler:eek:kulöncesi yönetmeliği,günlük plan ve değerlendirmeleri,öğrenci ve öğretmen yoklama defteri,öğrenci değerlendirme formları,öğrenci kayıt,sözleşme ve bilgi formları,zümre toplantı tutanakları,veli toplantı tutanakları,il yada ilçe zümre toplantı tutanakları vs.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim poliyan arkadaşım, bu belgeleri hazırlıyorum ama daha eksiklerim var. her an müfettiş gelse , belgelerimde eksik olsa birşey dermi bana.

Tepki Skoru
3
maalesef her müfettiş farklı muamelede ve isteklerde bulunduğu için,açıkçası ben hiçbir zaman kendimi hazır hissetmiyorum...2 yıl önce teftiş esnasında oyun gözlem formunu gördü müfettiş,şaşırdı.ne gerek var böyle zımbırtılara dedi :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle