Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretlİ ÖĞretmenlİĞe baŞvurursak.....! Neler olur bakin....

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenliğe başvurmayın..... bindiğimiz dalı kesmeyelim arkadaşlar............

Tepki Skoru
0
benimde şöyle bir düşüncem var.avrupa birliği okul öncesinin zorunlu olması için yardımda bulunmadı mı?evt bulundu peki bu yardım nerde neden kalitesiz eleman çalıştırıp kaliteyi düşürüyorlar eşimin bi arkadaşı avrupa birliğine projeler falan gönderiyo onunla görüştük o araştıracak ve mutlaka ilgilenirler dedi dilekçe faks mail ne oluyorsa bu durumu şikayet etmeye hazırlanıyoruz sizinde bu konuda fikriniz varsa bize yardımcı olun lütfen

Tepki Skoru
0
yediiklim hocam ulaşabileceğimiz adresler hakkında bizi de bilgilendirirseniz seviniriz... inş. bir sonuç alabiliriz....

Tepki Skoru
0
yediiklim hocam ulaşabileceğimiz adresler hakkında bizi de bilgilendirirseniz seviniriz... inş. bir sonuç alabiliriz....
adreslere ulaşınca buradan duyuracam ne olur birlik olalım lütfen bakın sitedekileri toplasak 10 kişi etmeyiz atanan arkadaşlardan yardım bekliyoruz şimdi tercihlerle uğraşanlardan herkeslerde ailelerden lütfen bu son şansımız parmaklarımızın ucunda lütfen dessssssssssssssssssssttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
sonuna kadar destek arkadaşlar, diğer başlıktaki bütün adreslere mail attım.

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA eğitim sen ve e devlet yazın orayada mail atın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.