Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi

saol cnm. bakalım inş. intibakı da atlatabilirm:)

heheheheheheheh atlatsan ne olcak herkezin derdi KPSS ooooooooofffffff offfffffffffffff hayal oldu artık benim için ...benim kazanamıycağım kesin inş sen kazanabilirsin:(:(:(

inş. kpssyi de kazanırsn;) benim kpss ye daha var ben intibaktan korkuyorum aslında birazcık. çok fark dersi oluyomu ya:(gerçi bizim derleri sizin senedeki derslere göre baya değiştirdiler ama bakalım inş. atlatabilirm.

inş. kpssyi de kazanırsn;) benim kpss ye daha var ben intibaktan korkuyorum aslında birazcık. çok fark dersi oluyomu ya:(gerçi bizim derleri sizin senedeki derslere göre baya değiştirdiler ama bakalım inş. atlatabilirm.

okadar şanslısın ki anlatamam sana :) çünkü sen çok dersten muhaf olcan....okul başladığında 4.sınıflara yada 3.sınıflara sor beni yada 2. sınıflara :):):) mutlaka söylerler nevriye adım yardımcı olurum ben sana :)

tmm nevriye şimdiden saol:)) bende nurcan;)

tanıştığıma memnun oldum.....

ben de2002 mezunuyum . kimlerdensin?

2004 mezunu varmı arkadaslarr uludağ?

ya şu 2. sınıftaki erkeklerde ne sulu şeylermiş yaa...nerde bizim nesil 4 te olan veya bitiren yokmu

nevriye bu mesaj sana, ben tosya ticaret ve anadolu ticaret mesleklisesi 1. sınıf öğrencisiyim ve uludağ eğitim fakültesine gitmek istiyorum puanı hakkında bi bilgin varmı??ssaassrrressaassrrre

:):):):) BEN DE nevriye 4.sınıfım artık :):):):) yardıma ihtiyacı olana yardımcı olurum:):):):)
slm arkadaşlar.uludağda okuyan okul öncesi öğrencileri.sizden bişey rica etcem.uludağ okul öncesai bölümünden mezun olan bir arkadaş vardı.soy ismini öğrenmem lazım lütfen yardımcı olun.ismi ZEYNEP SUDE.bu arkadaşı tanıyosanız soy ismini yazın lütfden çok önemli

bende 2002 mezunuyum yani Uludağ Üniversitesinin ilk okul öncesi mezunlarından.

mrb arkadaşlar bende uludağ üni.de okuyorum..
2. sınıftayım;)

tanışalım şüheda

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri