Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Unutamadiğimiz Reklamlar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eski dönemlerden unutamadığımız reklamları paylaşalım.mesela ben "su su soğuk su...teşekkürler.." diyen garanti bankası çocuğunu asla unutamam...

Tepki Skoru
0
CAn bebe reklamııı:) söleri yazardım ama sakıncalı olabilirmii :):)

Tepki Skoru
0
Ben küçükken vardı gazoz reklamı;on yüzbin baloncuk yuttum diyen bir kız vardı.o geldi aklıma.

Tepki Skoru
0
Bir Bilmecem Var çocuklar... Eti Eti Eti:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bide çooookk eskiden yani yaklasık bi 15-16 sene önce bi reklam vardı petrol ofisinin.birincilik ödülü almıştı bu reklam.10 yaşında falandım ben hayal meyal hatırlıyorum...
suçlu ayağa kalk,nasıl yaptın anlat...
yaktım yıktım yokettim.....diyen bir adamdı..bilmem hatırlayan varmı!!!!

Tepki Skoru
0
yaa blendax ın yeni reklamı çok komik unutmam herhalde saçlarıma baktıkça değişti diyor ya kızzzz :):):) ne palavra atmışlar yaa :):)

Tepki Skoru
0
benimde pınar sosis reklamı seni yerim sosis olan ve eski rinso reklamı bakkal cıragı ile ev kızı olan:))

Tepki Skoru
0
Bu konuyu görünce internette arama yaptım. Bakın hangi reklamları yıllar önce izledik?

Billur tuz billur tuz billur tuuz, akar akar akar :)

La vache qui rit (Lavaş kiri) Peynir reklamı.... lavaş kiri... dünyanın sevdiği lavaş kiri... yumuşaçık, harika, lezzetli... besleyici... dünyanın sevdiği lavaş kiri... lavaş kiri... (Koca koca insanlar çocuklarla birlikte trombolin üzerinde habire zıplarlardı)

Yağ reklamı: Fiyatı kalitesi, var mı aymar gibisi:)

Deterjan reklamı: Mintaxla canım mintaxla...

Çorap reklamı: Müjde müjde size parizyenden müjde size..

Ben son zamanlarda Pınar reklamlarını beğeniyorum. Şu ara çıkmıyor ama.. "Kapatırım bu vücudu Bodrum'a yerleşirim" :36_11_6:
teşekkürler handancım, nasıl da yer etmiş beynimize:eek:llk:

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederim arkadaşlar ya valla belki biraz saçma olacak ama çok duygulandım cevaplarınıza...hep küçüklük yıllarım geldi aklıma çünkü...o zamanlar reklamlar bile bi başka güzelmiş ya!!!!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle