Uyku sıkıntılarım devam ediyor. Rüyalarım kabuslardan ibaret ve ben endişeliyim. Sanırım hayatta en başarılı olduğum şeylerden biri endişeli olmak. Bir de bu hallerimle eğlenmek... Yatağa giriyorum , sonra düşünceler saklandıkları yerlerden çıkıp üşüşüyorlar üzerime.Sonra düşün allah düşün. Şu nasıl olsun;? bunu nerden alsam? Ona nasıl davransam? Acaba dediğimden alınmış mıdır? Bana neden öyle dedi? Neden gelmedi? Neden gitmedim? Keşkeler, amalar, sonralar, önceler derken uyku terk ediyor beni. Kalp sıkışması, sağa sola dönmeler, bir türlü en rahat şeklini bulamıyor beden çünkü zihin denen karmaşık kompleks bir türlü rahat durmuyor. Kabuslar baş gösteriyor bir haftadır ve uyandığımda flu şeyler anımsıyorum ama genele dair hiç bir şey yok. Sıkıntılı rüyalar. üzerime gelen kısa süreli uyanmalarla ve daha geç dalmalarla beni rahatsız eden rüyalar. Sarsıcı gece sabaha doğru kendini yeni günün serinliğne bırakıyor. Beden ve zihin kendini salıyor ve uyku yeniyor bu savaşı. Biraz geç olsa da güne uyku galip giriyor. Biraz sersemlemiş, biraz karışmış olarak uyanıyorum güne ve bıraksalar yüz yıl uyurum gibi geliyor. Bir türlü dinlenemiyorum. Çözümüm de belli, benim elimde kaygılarımdan uzaklaşmam gerek . Nasıl olacaka bilmiyorum ama uzaklaşmak gerek...