1 12waw Katılım 13 Ara 2009 Mesajlar 73 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 31 Ağu 2010 #1 Arkadaşlar vana atanıpta milli eğitime ulaşan var mı hangi evraklar isteniyo göreve başlamak için..bana kılavuzda yazanlar sadece demişlerdi ama bugün santraldeki adam sağlık raporu da alınıyo diye biliyorum tebligatlarda öyleydi diyo....
Arkadaşlar vana atanıpta milli eğitime ulaşan var mı hangi evraklar isteniyo göreve başlamak için..bana kılavuzda yazanlar sadece demişlerdi ama bugün santraldeki adam sağlık raporu da alınıyo diye biliyorum tebligatlarda öyleydi diyo....
M MÜRÜVET BAYRAK Katılım 28 Eyl 2009 Mesajlar 83 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 31 Ağu 2010 #2 bu gün konuştum bende saglık raporu istenmiyor..eve gelen tebligatta yazıyor dedim..yanlış yazılmış dedi..
bu gün konuştum bende saglık raporu istenmiyor..eve gelen tebligatta yazıyor dedim..yanlış yazılmış dedi..
S s-i-n-e-m Katılım 24 Haz 2010 Mesajlar 72 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 44 2 Eyl 2010 #3 hocam ben başvurdum göreve başladım...nüfuz c. fotokobi resim diploma noter tastikli diğer evraklar ordan zaten...herkese kolay gelsin
hocam ben başvurdum göreve başladım...nüfuz c. fotokobi resim diploma noter tastikli diğer evraklar ordan zaten...herkese kolay gelsin