Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yalova yazacaklar puanlarımızı paylaşalım....

Tepki Skoru
0
Yalova tercih edecek arkadaşları bekliyoruz.Benim ilk tercihlerim olacak.Puanım 71.349....

Tepki Skoru
0
bende yalovayı ilk tercihime yazıcam puanım 71.153 ilktercihinizi belirtir misiniz? ölü tercih olmasın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanımda 71,521 yalova yazıcam ama ilk 6 tercihim ist. daha sonra yalova olacak..hayırlısı hakkımızda...

Tepki Skoru
0
benim puanım 65 bende yalova yazmayı düşünüyordum ama puanlarınızı görünce vazgeçer gbi oldum arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
bu 70 küsürlü arkadaşlar neden bu puanlarla sözleşmeliye muhtaçsınız anlayamadım bana pek inandırıcı gelmio bu puanlarla nasıl olurda kadrolu atanamaz olmuşunuz????

Tepki Skoru
0
bu 70 küsürlü arkadaşlar neden bu puanlarla sözleşmeliye muhtaçsınız anlayamadım bana pek inandırıcı gelmio bu puanlarla nasıl olurda kadrolu atanamaz olmuşunuz????
kendi adıma şunu söyleyebilirimki, kücük bi bebeğiniz varsa ve tek şansınız istanbula atanmaksa acıkta kalabiliyorsunuz hocam.ama zannetmeyinki 70 li puanlarda tek atanamayan bizleriz, başka tanıdıklarımda var emin olun...

Tepki Skoru
0
Bende karnımda bebeğimle doğuya gitmeyi göze alamadım.Bursalıyım kadroluda sadece bursa yazdım 2 puanla kaçırdım şimdide sadece yalova yazmak zorundayım.Yalan söyleyerek sadece kendimi kandırmış olurum...

Tepki Skoru
0
benimde puanim 70 dogu yazmadim tercihlerim ankara idi oyuzden biyer gelmedi simdi daha mantikli gelmistir belki;)

Tepki Skoru
0
benm puanım 71.936 yalova ilk tercihim olucak..:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00