Yerli Malı Haftasıyla Ne Gibi Etkinlik Yapacaksınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İNFOWOMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
teşekkürlerrr...

:36_7_8:çok güzel teşekkürler

[align=center][/align]

teşekkürler paylaşımınız için:)

YERLİ MALINDA MEYVA RESİMLERİ BOYAMAYI VE ÇOCUKLARIN ÜZERİNE İĞNELEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Arkadaşlar bende yerli malı haftası için çocukların hepsine kısa kısa şirler verdim (elma, armut, kumbara, yerli malı, tutumlu olmalıyız, çilek vb.) Perşembe günü kutlama yapacağız. velilerin bazılarına hamurişi bazılarına meyve bazılarına da kuru yemiş yazdım.
Perşembe günü çocukların başına okuduğu şiirle ilgili taç yapıp takacağım. Mesela çilek şiirini okuyan öğrencinin başında çilek resimli bir taç olacak.
böyle işte :)

hocamya harikasınız tşkler...

Öğretmenim bu resimler çoook güzel teşekkürler. Bunları ben şeker boyası ile yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca yuvarlama, yırtma-yapıştırma ve kırpılmış yünlerle de çoooook güzel olur. Tekrar tekrar teşekkürler....:):):)

paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık

ya arkadaşlar ben sizden istiyorum sizde benden mi istiyosunuz?

arkadaşım çoooooooook güzel

çok guzeller sağolun.Yalnız arkadaşlar ben size bir şey sorucam yerli malı haftası artık belirli gün ve haftalarda yok galiba.Bir bilginiz var mı?Listede okumadım sanki.Gerçi listedekilere eklemelerde yapabiliriz sanırım.Ben her çocuğa değişik bir meyve resmi boyatmayı düşünüyordum.İyi oldu bu resimler tekrar sağolun.

çok teşekkürler paylaşiminiz için.....................

hocam çok güzel ikrama geçti valla elınıze saglık

RE: YERLİ MALI HAFTASIYLA NE GİBİ ETKİNLİK YPICAKSINIZ?

çok guzeller sağolun.Yalnız arkadaşlar ben size bir şey sorucam yerli malı haftası artık belirli gün ve haftalarda yok galiba.Bir bilginiz var mı?Listede okumadım sanki.Gerçi listedekilere eklemelerde yapabiliriz sanırım.Ben her çocuğa değişik bir meyve resmi boyatmayı düşünüyordum.İyi oldu bu resimler tekrar sağolun.

yerli malı ve haftası 12-18 aralık tarihleri arasında

çok güzel olmuş.... teşekkürler...

ÇOK TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar yerli malıyla ilgili şiir biliyosanız yazar mısınız?çok saolun

BU HAFTA AYNI ZAMANDA TUTUM VE YATIRIM HAFTASI DİYE GEÇİYOR.BENDE MEYVESUYU KUTULARINDAN KUMBARA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri