Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeşilköy ilköğretim okulu(yeşilköy)

Tepki Skoru
1
merhaba selçuk bey ben meltem solak bu sene ilk başladım göreve bu işe gerçekten gönül vermiş biriyim en azından öyle düşünüyorum daha atanmadan birsürü etkinlik kaynak olarak hazırdım malesef atanınca buyuk bir hayal kırıklığına ugradım ama genede yılmadım oldukça sorunlu bir anasınıfım var yani sorun derken mesela sınıfım okul binasının oldukça ilersinde tarla içinde bi yer ve fiziki koşullarıda oldukça elverişsiz daha doğrusu elverişsizdi fakat ben elimden geleni yaptım boya, halı ve oyuncak yardımı yapıldı ancak malesef velilerimize kitap dergi v.s. aldırtamadım almak istemediler bende hergün fotokopi ile kendi kanaklarımdan çekip göturyorum sizden istediğim boyama kitabı yada çalışma kitabı tarzında şeyler eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim zaten devamlı gelen 10 11 öğrencim var bunun yanı sıra derginizi toplu alımlar için buradaki okulöncesi öğretmenleriylede görüşmeyi düşünüyorum siteniz ve çalışmalarınız için ayrıca teşekkür ederim iyi çalışmalar
.
meltem solak(okulöncesi öğretmeni) trabzon (beşikdüzü) yeşilköy ilköğretim okulu(yeşilköy)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle