Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yolluk parası veriyomu devlet ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilk defa atanmanın verdiği şaşkınlıkla hiç birşeyi bilemiyorum sizlere sorıyım dedim, çoluk çocuk kalkıp doğuya gidicez devlet bunu düşünüp yolluk parası veriyomu,ne kadar veriyo, nereye başvurmalıyız cevap verirseniz çooook sevinicem :)

Tepki Skoru
0
cavap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım, kaçıncı atamada verilliyoki, kaç kere daha atanıcaz ben anlamadım açıkçası

Tepki Skoru
0
yani il içi atamalar oluyor,il dışı atamalar oluyor,eş durum,özür durumu tayinleri oluyor,ancak o zaman yolluk alabilirsin. mesela sözleşmelisin kadroya geçtiğinde de yolluk alamayacaksın çünkü kadrolu ilk atanmış olacaksın. bu ilk atamaların hiçbirinde yolluk parası alamazsın. diğer durumlar için geçerli yolluk

Tepki Skoru
0
İlk atamalarda yolluk verİlmİyor.daha sonrakİ yillarda baŞka İle ya da İlÇeye tayİn İstedİĞİnİzde alabİlİyorsunuz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilk defa atanmanın verdiği şaşkınlıkla hiç birşeyi bilemiyorum sizlere sorıyım dedim, çoluk çocuk kalkıp doğuya gidicez devlet bunu düşünüp yolluk parası veriyomu,ne kadar veriyo, nereye başvurmalıyız cevap verirseniz çooook sevinicem :)
mrb hocam nereye atandınız. bende ev taşıyacağım ağrıya atandım.bende sordum atanan arkadaşlara alamıyormuşuz.siz nereye gideceksiniz.

Tepki Skoru
0
mrb hocam nereye atandınız. bende ev taşıyacağım ağrıya atandım.bende sordum atanan arkadaşlara alamıyormuşuz.siz nereye gideceksiniz.
siirt şirvana atandım arkadaşım ne yapıcam hiç bilemiyorum inşallah eş durumundan 1 sene sonra dönerim yaaa bütün umudum o sizede hayırlı olsun hocam nerden gideceksiniz ağrıya, ağrının neresi 26 dan mı çıktı, burda dertleşicez artık offf

Tepki Skoru
0
siirt şirvana atandım arkadaşım ne yapıcam hiç bilemiyorum inşallah eş durumundan 1 sene sonra dönerim yaaa bütün umudum o sizede hayırlı olsun hocam nerden gideceksiniz ağrıya, ağrının neresi 26 dan mı çıktı, burda dertleşicez artık offf
ağrı 1. tercihimdi eşimden dolayı doğu yazdım. eşimin doğu hizmeti vardı.orda arkadaşlarımız var onlar tavsiye ettiği için yazdım. Hocam Ankarada oturuyorum Ankaradan gideceğim ve evimi taşıyacağım. eşyaları evden eve nakliyatla taşıyacağız eğer sizde ağrı taraflarına gidecekseniz görüşelim diyordum.Ama siirt e atanmışsınız insallah hayırlısı olur. Allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
Mrb ben ağrı hamura atandım siz nereye atandınız.İsterseniz haberleşiriz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00