5000 Kadro İstiyoruz

eğer hakedilen değer alınmazsa düşen performans bir ülkenin geleceğini karartmaya yetebilir.daha kalitelisini yapabilmek varken teşkilatımız niye günü kurtarmaya çalışarak, az para ile çok eleman çalıştırma mantığımı güdüyorlar anlamış değilim.

kampanyayı sonuna kadar desteklıyorum 5000 kadro istiyoruz. artık önümüz açılsın...
Ayşe Karancı

Ben şuan son sınıfa geçtim ve etraftaki kişilere bakıyorum da bunca sene okuyup sadece 500 milyon için kendilerini paralıyorlar.

Okul öncesi en önemli en mühim dönemken bu kadar az alımla bu eğitimi düşürmek çok üzücü.
Hakkımız olan bu değil.5000 kadroyu hakediyoruz ve hakkettiğimizi almayı istiyoruz.

Okul öncesi öğr
Zeynep Çömlekçioğlu KONYA

okulöncesi öğretmenleri artık hakettiği değeri bulmalı bır aklı kpss de bır aklı sınıfta olmamalı bakanlığın kendı resmı acıklamasaında 15 bin ustaöğretici çalıştırdığı acıklanmıstı bir taraftan zorunlu eğitim olsun cabaları bır taraftan ustaöğretiçilik uygulaması artık kadrolu çalışıp hakettiğimiz değeri görmek istiyoruz kampanya içinde teşekkürler acık bir cığ gibi büyüyor artık ustaöğretiçi değil kadrolu olmak istiyoruz. artık sınıflarımızda kpss düşünmek istemiyoruz okullarımızın belli olmasını her yıl ordan oraya yer değiştirmek istemiyoruz ayrıca ustaöğretiçilik ünvanını hıcbır öğretmene yakıştırmıyorum birilerinin bu uygulamalara betül

lütfen artık birileri gercekleri görsün lise mezunları sınıflarda öğretmenlık yapıyor lısanslar dısarda bır ton acık var çocuklarıda düşünelım bu sekılde yaygınlastırılan eğıtım yaradan cok zarar sağlar

merhaba.ben de mezun olduktan sonra kadrolu öğretmen olmak için.. vereceğimz ne eğitime nede bilgimize yarayan sadece ezberi iyi olanın alındıgı kpss gibi saçma bir sınava tabi tutulup kadrolu öğretmen olma hakkı kazanamayam ama ücretli köle olarak çalıştırılan arkadaşlardanım.5000 kadro açılması tabii ki ihtiyaç için alınmalı..ama bugün okudum ki 1040 kişi alınıyor bunun 700 kişisi kadrolu gitgide gelişen büyüyen bir toplum için cok yetersiz okulöncesi şart deniliyor ama bunun sonucunu alt yapısını kurmak için çabalar cok az..ama nasıl olsa boş kalan yerlere ya usta öğretici olarak calışıcaz yada ücretli buna güvendikleri apacık ortada..

HÜLYA ANLI

OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ

kpss denen bu sınav ne kadar geçerlii ne kadar anlamlı bilemiyorumm.. özelliklede çok önemli olan okulöncesi eğitimine verılen kontenjan sayısı neden bu kadar az..7 çok geç evet çok geç bence yetkililerde çok geç kalmadan bu duruma bi çözüm bulsunlar yalnız bu çözümü ustaöğreticilik gbi saçma sapan bi uygulamayla dgl gerçekten emege saygı çerçevesınde çözsünlerr.. GERÇEKTEN YAZIK ONCA EMEĞE,ÇABAYA..HAKKIMIZI İSTİYORUZ başka bişey için uğraşmıyoruzz sadece HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZZ..

GÜLAY AKAY
OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ

dilek aynen katılıyorum topluca yapılırsaa ancak bi anlamı olurr bugünü kurtarmak için dgl 5000 kadroo almak için bu ustaöğreticiliğee son verılmesi lazımm.. arkadaşlarr lütfenn bugünü kurtarmak için dgl yarını kurtarmak için birlikte olmamızz, birlıktee hareket etmemızz lazımm...

5000 kadro İÇİN TAM DESTEK..!!!! TOPLUMU CEHALET ,CEHALETİ ÖĞRETMEN YIKAR..

hakkettiğimiz değeri almak istiyoruz... stres stres stres atanmak istiyoruz....
ayşe üner kocaeli[
/SIZE]

size katılıyorum arkadaşlar

Biz kadro istiyoruz!!

Tuba Filiz

Türkiyenin eğitim düzeyini yükseltelim bunun için 5000 kadro istiyoruz ve benim tek söyleyeceğim ATAMIZIN bir sözü yorum sizin;''Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.Öğretmenden,eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir.Ona basit bir kütle denir,millet denemez.''Esra KARGACI

bence sadece buraya yazmakla olmaz birilerinin önderliğiyle hakkımızı birlik olarak aramalıyız gıden yıllarımıza verdiğimişz emeklere yazık neolur dur dıyelım tek kişiyle olmaz birlik olmadan hiçbirsey yapılmaz benim dayanacak cok gücüm kalmadı bıktım artık
betül toparak okulöncesi öğretmeni

Arkadaşlar.Meb' bu konuda mailler gönderelim.Burada kendi kendimizi avutuyoruz.Bu foruma katılan en az 100 kişi var buda 100 mail yapar.On defa göndersek 1000 mail yapar.Buda onları biraz düşünmeye sevk eder.....

İşte bizler buyuz.Bir kampanya başlatılıyor.Gelen mesajlar 3 beş taneyi maalesef geçmiyor.Bu kadar basit bir şeyi bile yapamıyoruz.Daha çok kadro beklersiniz.Ağlamaya devam.....

bende kanpanyayı desteklıyorum 5000 kadroya evet dıyorum

biz istediğimiz kadar kampanya başlatalım adamlar yine istediğini bildiğini yapcak lanet olsun açıklanmadı şu sınav açıklansada kurtulsak hoş içimizde umutta bırakmadılar ya neyseee hepsini rabbim bildiği gibi yapsın gerçi hepsinin teker teker çıkıyo ortaya foyaları bakalım daha neler görcezzzz

Okul öncesi eğitimin önemini bu kadar savunurken,gerekliliğini her seferinde söyledikleri ve zorunlu yapacaklarını söyledikleri halde hala kadroyu düşük tutmalarına hayret ediyorum.Bizlerin de emeklerini boşuna çıkarmayın.
5000 kadro kampanyasını destekliyorum.
Funda İnce- Selçuk Üniversitesi Anaokulu öğretmenliği 4, sınıf öğrencisi

cehaletten kurtulmak için,ücretli öğretmenlerin çektikleri ve haketmedikleri çileden kurtulmaları için,çağdaş bir toplum için 5000 kadro istiyoruz.
BERRİN KARALI
okulöncesi öğretmeni

kesinliklikle verilen kadro sayısı çok az............kaliteli iy yetişecek bir nesil için okul öncesi şart.verimli olmak için kafamızın rahat içimizin huzurlu olması için kadro istiyoruzzzzzzzzzzzz

bu konu derin ve içler acısı bi konu halimiz kötü bundan kötüsüde olmaz herhalde bu kadar çeşit kadrolu sözleşmeli usta öğretici fala filan yapılan iş aynı ama verilen imkan ve şartlar tutarsız aynı işi yapmama rağmen bi çoğuna göre hatta daha iyi olmama rahmen onlardan vahim durumdayım yapılan iş sonnda tatmin eden tek şey işimi sevmem.işlerine geldiğinde bi usta öğreticiden kadrolu öğretmenden beklenen şeyler bekleniyo müfettiş, müdürvb. fakat diğer taraftan bakıldığnda onlardaki imkanlar bize verilmio hatta yeri geldiğinde öğretmen bile olmuyoruz sadece usta öğreticiyiz gözlerinde üstelik bi kadrolunun yaptığı işin aynısını yaparken sadece aldğı paranın yarısını almamıza ramen.gerçekten yazık bizleri mesleğimize verdiğimiz emek ve duyduğumuzsaygıya yakışmıo yapılan .
deniz çağman

öncelikle böyle bir konuya dikkat çekip ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler.ben 4 yıldır bursanın değişik okullarında usta öğratici olarak görev yapıyorum 2 yıldırda çok büyük bir gayretle hazırlanarak kpss denen son yılların en büyük engelini aşmaya çalışıyorum ama ne yazık ki bu ger geçen yıl imkansızlaşıyor.okullarda o kadar çok öğretmen açığı varki bu hiçbir zaman açıklanıp bu duruma göre atama yapılmıyor.en büyük isteğim en yakın zamanda aynı özveriyi gösterdiğim kadrolu meslektaşlarımla hem maddi hem manevi eşit şekilde değerlendirilip hakettiğimizi görmek.Herşeyi hayırlısı...5000 kadroya hep destek tam destek.saygılarımla...FATMA ERİNÇ

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri