AKTİF DRAMA ( ÇIĞLIK ATALIM MI ? )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:49
çok güzel biz bu sınıfta çığlık saati olarak yapıyorduk
benim komutumla çocuklar çığlık atmaya başlıyor benim durun işaretimle duruyorlar bu tarz çalışmaları çok seviyorlar

Uygulamada hikaye oncesinde cocuklari rahatlatmak icin kullandim. staj arkadaslarimin masallarini tam dinlemeyen cocuklar benim masalimi cok iyi dinledi ve anladilar. kisacasi tesekkurler cok ise yaradi :D

(durdurmakta hiç sorun yaşamadım. bütün hareketleri ve çığlığı gayet muntazam yaptılar) :D

RİCA EDERİM:)

Gerçekten çok etkili ve rahatlatıcı oluyor çocuklar için, çocukları durdurmada pek sorun yaşanmıyor, aranızda önce anlaşıyorsunuz şu işareti yaptığım zaman durun diye duruyorlar. Hııı durmazlarsa vay halinize siziiin:):):)

Ben denedim ve çok keyif aldılar cimi çok eğlendiler

Ne güzel Eylem öğretmenim, bol çığlıklı günler diyelim o zaman.

Uygulama sonuçlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

Öznur öğretmenim rica ederim, yazmayı unutmayın.:)

Eğlenmenize sevindim, her gün isterler artık, ii uygulamalar :):):)

paylaşım için teşekkürler

çok hoşmuş bende hemen yarın uygulayayım. bakalım benim sesim daha fazla çıkacak yoksa çocuklarımın mı:)

rica edrim:)
iyi uygulamalar :)

teşekkürler.. ben çığlıktan önce çocuklara "kollarımı iki yana açtığımda çığlık atmayı bırakacağız, ellerimi birbirine vurduğumda çığlık atmaya devam edeceğiz.." diyorum, çocukların sesimi yormadan susmalarını sağlıyorum.. çocuklar buna çığlık oyunu diyorlar ve çok eğleniyorlar..ben de tabii.. :)

rica ederim filiz hocam, güzel bir uygulama :)

canım benim hazırlık grubumdaki çocuklarım özellikle çok seviyor bu oyunu.ilk günlerde ben de çok seviyordum ama şimdi imdat diyip kaçacak yer arıyorum )))))

nevertheless' Alıntı:
canım benim hazırlık grubumdaki çocuklarım özellikle çok seviyor bu oyunu.ilk günlerde ben de çok seviyordum ama şimdi imdat diyip kaçacak yer arıyorum )))))

aman hocam güldürdünüz beni :)olsun siz gene de çığlık atmaya devam edin derim :)

Çok güzelmiş hemen uygulayacağım bizimkiler kesin bayılacaklar..
Olacakları şimdiden tahmin ediyorum:D:D:D:D ayy çok eğlenicez:):)
Benimde arada deşarj olmaya ihtiyacım var demi ama:)

Rica ederim, ii uygulamalar :):)

güzel bir etkinlik ama bizimkileri susturmak biraz zor olabilir.....:36_1_21::36_1_21::36_1_21:
teşekkürler cimiiii:D

Rica ederim :)
Fundacığım sen bir dene, yazarsın sonra, susmazlarsa :3613411xz:vay haline :phzuihf::36_1_21:

teşekkürler...

bu ve benzeri çalışmaları ilgileri dağıldığında özellikle hafta sonuna yakın zamanlarda uyguluyorum ve hemen canlanıp toparlanıyorlar paylaşım için teşekkürler :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri