AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denisse' Alıntı:
arkadaşlar ben üniversiteyi aradım sordum bu sadece gözlem notu için 26 mart tarihine kadar yıllık çalışma planında belirtilen etkinlik ve planlarınızı hocanıza teslim ediyorsunuz o da kontrol edip size gözlem notu veriyormuş fakat dosya okula gelmeyecek size geri verilecekmiş.... sadece genel kontrol amaçlı dosyalar teslim ediliyor!!!!

Arkadaşlar ben çıktı halinde hocaya vermiyorum. Yalnızca kağıt israfı... Flash Disk varsa ona kaydedin daha iyi. Hem o şekilde hoca daha iyi inceliyor. Ben Okuldaki bilgisayara save yapacağım. O da oradan kontrol edecek.

Bilginiz

çokk saoll kuşumm benimm yaa..çokk faydalıı oldunn vallaaa..ben arayamamıştımm henüzz....bilgim oldu sayende teşekkür ederim denisimm:D:D

o zaman ayrı bi dosya yazmaya gerek yok heralde.bakıp bize geri verecekse sorun yok..26 mart demişsin ama 2 nisan dedi bize hoca???arada 1 haftalık plan ne olacak??

canım yaa haklısın kağıt israfı..ben okuldan alıyorum kağıdı.yoksa mümkün mü kağıt yetiştirmek:D:Dhocaya söyleyeyim bii..kabul ederse bende dediğin gibi yapayım.hem kağıt israfı hem toner harcıyoruz ne kadar,boş yere:D:Dtasarruff şartt:D:D:Dgerçi hoca benim planımı koyuyo kendi dosyasına.kabul etmeyebilir:D:D

bilgilendirme içinn teşeür ettimm kuşummm:D:D

sevgiyle kall..mutluu kall:D:D

merhaba arkadaşlar. bende 4. sınıf öğrencisiyim.uygulama öğretmenimiz hazır plan kullanıyor ve biz stajda iki kişiyiz.uygulama öğretmeni ikimizede günün planlarını veriyor. bir hafta ben bir hafta diğer arkadaş uygulama yapıyoruz.
benim sorunum biz aynı planları alıyoruz bunları değiştirmek zorundamıyız? uygulama dosyamıza aynı planları koyabiliyormuyuz koyarsak kopye muamelesi görür müyüz?
yada nasıl olacak ya anlamıyorum ben nasıl anektod yazacağım onun uygulamasında gözlediğim çocuğu nasıl kendi planımda gözlediğim gibi mi yazacağım? [/align]

benimde haberim yoktu bu dosyadan yaaa hoca bişey dememişti iyiki varsınız haberim oldu...

Hazır plan derken siz kendinize plan hazırlamıyormusunuz? Bizde iki kişiyiz.İkimizde ayrı ayrı plan hazırlılıyoruz.Bir hafta ben uygulama yapıyorum bir hafta arkadaşım.Ayrı plan hazırlıyoruz (çünkü kopya sayılıyormuş)ve uygulamadığımız planın değerlendirmesine "plan hazırlandı,fakat uygulanamadı" yazıyoruz.Gözlem raporlarını ise uygulama yapan kişinin planına göre yazıyoruz.İyi çalışmalar :)

arkadaşlar halinize şürk edin ben her hafta iki plan yazıyorum serbest zaman köşeleri tutuda sanat etkinliğinde yoğurma & kesme yırtma & boyama istiyo her hafta işkence bu artı hikaye kitabından okumamızı da istemiyo
ne yapcam bilmiyorum ben köşelere oyuncak almaktan bıktım ya
her hafta 30 aş gitmiyo çocuklar çok asiiiii dinlemiyorlar bile

sude006 aynı dert bendede var malesef bide malzemeleri biz götürüyoruz yani.Kreşten vermiyorlar.Bıktım artık her hafta hikaye yapmaktan yok pazen tahta yok tepegöz falan da falan .Ya sen benimkilere ne demezsin bana sen öğretmen değilsin ki niye sözünü dinliyelim falan diyorlar. Bi bitseydi hayırlısıyla.

arkadaşlar biz arasınav döneminde dosya teslim etmiyecekmişiz hoca sadece gözlem notu verecekmiş

tikurzena' Alıntı:
arkadaşlarr bu gün uygulama öğretmenim 2 Nisanda dosya teslim etmemiz gerektiğini söylemiş diğer 4.sınıf arkadaşlaraa...konuu hakkında bi bilgisi olan var mııı????ne yapmamız gerekiyorr..doğru dürüst bir bilgi verilmiyorr bizlereeee.....nee olacaakk yaa????

bugün hoca söyledi dosya teslimi yokmuşş..sadece gözlem notu verilecekmişş o kadar.dosya teslimi 18 mayıs'ta.(işler karışmıştı ama çok şükür herşey yoluna girdi..)

herkesee kolayy gelsinn...denisimm sana da kolaylık gelsin canımm yaa...durumun çok zor anlaşılann..sabırr canımm ya sabırr...

sevgiyle kalınn..mutluu kalınn...

günlük planlarda değerlendendirme kısmına ne yazacagız cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar dosya teslimi staj bitiminde. şimdi sadece hoca bize gözlem notu verecek. herkese kolay gelsin.

değerlendirme için genel olarak canım : gün içinde verilen etkinlik ve faaliyetler amaç ve kazanımlar doğrultusunda başarıyla tamamlandı. diye yazabilirsin.
canım eğer gün içinde yapmadığın çalışmalar olursa onlarıda not alırsın. yapılamadı ya da uygulanamadı diye.

esracım umarım yardımcı olabilmişimdir. iyi çalışmalar. hadi bakalım kolay gelsin.

teşekkür ederim çok saol

slm arkadaşlar sizden yardım istediğim konu yüksek lisans biz hangi alanlarda yüksek lisans yapabiliyoruz yardımcı olabilirmisiniz yada bilgi edinebileceğim bir adres versenizde çok mutlu olurum yani :)

4.sınıfdaki arkadaşlar çıkan soruları bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.teşekkürler...

arkadaşlar bana kızmayın ne olur ben sanat etkinliğinde her hafta hamur kağıt kesme boyama ve artık metaryel alıyorum ama bazı arkadaşlar tek sulu boya ile baskı yapıldı yazıyor muş köşelere alet ve kitap götürüyorum bazı arkadaşlar köşelerde oynanır yazıyormuş ya notlar neye göre verilcek

veli sorularını nerden buldunuz arkadaşlar

sude006' Alıntı:
veli  sorularını  nerden buldunuz arkadaşlar

gözlem dosyalarından bulabilirsin yada öğretmeninden yardım iste yardımcı olacaktır heralde

ya arkadaşlar benim derdim bambaşka allah aşkına bana bir akıl verin ben şuan çalışıyorum ama usta öğretici olarak farklı bir alanda bu arada belirteyim eşimden ayrıldım ilk öğretimde bir kızım var onun geçimi için buişte çalışmak zorundayım. neyse efendim benim stajda bir miktar devamsızlığım varki bunları telafilerle gidermek üzere hocayla konuştum tamam dedi ama hayatı bana zehir zıkkım etti staj dosyasını o okulda kimsenin hazırlayamayacağı kadar güzel hazırladım, yetmedi uygulamalarım mükemmel ( ki bunu kendisi söyledi) ama kadın burnumdan getiriyor planların çok kötü diye :(.
ki ben buna inanmıyorum neden diyceksiniz hocanın planını birlikte staj yaptığımız arkadaşın planını ( ki kendisi staj başladığından beri toplasanız 3 kere ya geldi ya gelmedi) ve benim planlarımı başka yerdeki anaokulu öğretmenlerine gösterdim ve hangi planın kime ait olduğunu birtek ben biliyorum. arkadaşlar planları inceliyorlar ve hepsi tekşey söylüyor içlerinde adam gibi tek plan bu diye benim planlarımı gösteriyorlar. hocaya soruyorum planlarda hatam nerde söyleyin ki düzeltebileyim laf kalabalığına getiryor net birşey söyleyemiyor. ALLAH aşkına birileri bana yol göstersin böyle giderse stajdan kalan ilk insan olarak tarihe geçicem :(:(:( napim benn

bu arada arkadaşlar elimde geçen senelere ait 4., sınıf staj dosyası isterseniz gönderebilirim en azından fikir sahibi olursunuz hoş bende bir işe yaramadı benim hoca ki kendisi kıl ötesi adamına göre muamele yapıyor en azından belki sizin işinize yarar. yalnız dosya upload etmeyi bilmiyorum dileyen msn adresini verirse seve seve gönderirim benim işime yaramadı bari sizin işinize yarasın
:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri