aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drizzle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@drizzle
sözleşmeliler için geçerli değilmi bu açıklar henuz ilk atanacaklar ıcın kesın bışı yok sanıyorum

876 tane olması lazım..ilk atama kontenjanları..bi yanlışlık yaptım mı toplayıp kontrol edicem ama gözünüze çarpan yanlış bişey varsa söyleyin değiştirelim..yanlış yönlendirmeyelim kimseyi.

sözleşmelı çalışanlar ıçın 1 yıl çalışmış olma şartı var mı pekı klavuzda?

ek alım le ilgili bi haber warmı arkadaşlar kılawuzda

tek tek yazdım ve kontrol için topladım 876 çıktı, doğru yani

arkadaşım okursan ve bi bilgin olursa lütfen haber wer ek alımla ilgili

sözleşmelı çalışanlar ıçın 1 yıl çalışmış olma şartı var mı pekı klavuzda?

yok canımcım 2008 2009 herhangi birinden kpss ye girmek yeterliymiş. sınıfcı bi arkadaş vardı onunla konuştum böyle yazıyo dedi.

0ffff 70 le boşuna tercih yapcam

başvuru formu gelmedi mi arkadaşlar?cuma yı mı beklicez?

72.211 ile hiç şansım yok diye düşünüyorum, iller hep komşu illere kayacak, 4-5 kişi alıyolar :( doğu ağarlıklı olmuş.. kısmat şubata artık... o zaman da alırlarsa tabi

arkadaşlar alımlar doğu ağırlıklı üstelik doğununda doğusu hep köy ücra yerler bugün milli eğitme gittim... yerleri öğrendim.. bulunduğum ilde hiç merkez yok yakın ilçe olsa onada razıyım oda yok.. uzak ilçelerin uzak köyleri...

arkadaşlar alımlar doğu ağırlıklı üstelik doğununda doğusu hep köy ücra yerler bugün milli eğitme gittim... yerleri öğrendim.. bulunduğum ilde hiç merkez yok yakın ilçe olsa onada razıyım oda yok.. uzak ilçelerin uzak köyleri...
hocam malatyayımı sordunuz hangi şehri sordunuz bende malatya istiyorumda yardımcı olurmusunuz..

evet malatyayı sordum.. milli eğitimde atama bölüm şefi var o nereler olduğunu biliyor.. sordum.. hiç merkez yok dedi.. merkeze yakın yerler bile yok dedi.. bi kaç yerde söyledi gerçekten uzak merkeze uzak yerler.. çok üzüldüm doğrusu.. siz malatyalımısınız..

böyle bi fırsatta bi daha gelmez şubatta alım sözleşmeli olabilir

ya ek alım da belli olsa rahat etsek:P

böyle bi fırsatta bi daha gelmez şubatta alım sözleşmeli olabilir

şubatta kadrolu oluyor genelde, artık sözleşmeli almyacaz da demişlerdi. ben de arada kaldım, vandaki olay yüzünden dava açılmış, bir yandan da ücra bir köşeye gidip de, dava kazanılırsa boşuna gitmiş olmaktan korkuyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri