Arkadaşlar buğdaytanesi 'in haberi olan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asos1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asos1907
arkadaşlar buğdaytanesi bu hafta doğuma gidecekti haberi olan haber alan varsa paylaşırsa sevinirimm...
rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah...form ailesine bir bebek daha katılıyor ...inşllhh..:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

inş.. arkadaşım..Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..bnde bilmiorumm...

allah yardımcısı olsunnn sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almasını nasip etsin...
bu arada foruma 8 sonra 1 bebek daha gelecek

8 ay yazmamışım:))))

arifecim kimin bebeği olacak... ayy ne güzelll.. darısı sana canım yaa:)

arife hocam yoksa senmisinnnnnnnnnn..................aaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel haber ................

benim ayşecim evet 5 hafatlık hamileyim ama düşük riskim biraz fazla hayırlısı bakalım allah kuzuzcuğumu kucağıma almayı nasip eder inşallah

ayyyy çok sevindimmm canım yaaa rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım bebeğin sıkısıkı tutunur annesine... canım bolbol yat dinlen hiç bişey yapma...ve özellikle yükseğe uzanma.... hayırlı haberlerini bekliyoruz.... ayyy çok güzell yaa.....dualarım seninle..

handancımm sağol.. :) martın 2. haftası hastaneye yatacaktı merak etttim ....A LLAH yardımcısı olsun...

saolasın ayşeciğimmm.allah hepimize bebğimizi kucağımıza lamayı nasip etsin inş.doyasıya koklayalım.isteyen herkesede versin....bu arada senin nasıl giidyor kaçıncı aydasın doğum ne zaman

baysaltayfun hocam gözünüz aydın seni ve buğdaytanesi hocayı allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin :))

amin canım ben 13. haftadayımm bulantılar fena etti benii.. yeniyeni kendime geldim ama şimdide grip oldumm....:) canım kendine çok dikkat et....

saolasınız arkadaşlar
öyle ayşeciğim aynen allah hepizmzin yardımcısı olsun

benim ayşecim evet 5 hafatlık hamileyim ama düşük riskim biraz fazla hayırlısı bakalım allah kuzuzcuğumu kucağıma almayı nasip eder inşallah

ayyyy çookkkkk sevindimmmm hadi hayırlısı inşaallah...

Allah hayırlı doğumlar versin hocam..kendinize dikkat deidn..=)

kıymetli arkadaşlar hepiniz için çok sevindim ALLAHÜTEALA bir nefeste kurtulmayı hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı ve evlatlarınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok şanslısınız çünkü hayatınızı düzene sokmuşsunuz eviniz eşiniz çocuklarınız var rabbim nazardan saklasın .malesef ben kendimi çok şanssız hissediyorum.hala bekar olmak şu lanet olası kpss ye çalışmak ayrıca gelen görücülerin saçma sapan tavırlarıyla uğraşmakzorunda kalıyorum.kendimi bankamatik gibi hissediyorum çünkü millet artık para için kul olmuş insanlık kişilik aile yapısı imanın olması becerikli olmak bi anlam ifade etmiyor körmü topalmı bilmeden öğretmen diye geliyorlar beğeniyorlar ama ben kadrosuzum deyince sanki dalga geçer gibi çekip gidiyorlar.onun için sizler çok şanslısınız.ben bıktım artık bu saçma sapan düzenden keşke meb sınavsız kadro verse hangi il olursa olsun giderim artık bu şehir beni çok bunaltmaya başladı.8yıldır usta öğreticiyim artık kadrolu olmak istiyorum.kpss yüzünden uykularım kaçıyor.ve monoton bir hayat sürüyorum.sizlerin ne güzel mutlu haberleriniz var kendi canınızda büyüyen hareketlerini hissedeceğiniz minik bedenler var çok sevindim dualarım sizlerle.

ay arife hocam yeni duydum ve gördüm mesajınızı çok sevindim ya allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah bebginizi allah yardımcınız olsun bebeginizi elinize aldıgınız günleride görürsünüz inşallah

amin canım ben 13. haftadayımm bulantılar fena etti benii.. yeniyeni kendime geldim ama şimdide grip oldumm....:) canım kendine çok dikkat et....

ayşeciimmm ah şu salgın hastalıklar...
ilk 12. haftayı atlatmış olman çok güzel..
umarım bundan sonra da güzel bir şekilde devam eder..
alışverişler de yapılıyor artık :)) neler aldın göremedik valla..
bir de cinsiyetini öğren daha da keyifli olur işin en eğlenceli kısmıdır alışveriş
hele bebiş büyüyüp küöülen kıyafetleri kaldırmak daha da eğlenceli
yaşasın bebeğim büyümüş diyorsun :)
arife hocamla inş o günleri de görürsünüz
meva kuzenlerini merak ediyor artık abla oldu benim kızım :77wu[1]:

ayyyy çookkkkk sevindimmmm hadi hayırlısı inşaallah...

çok saolasın emineciğim,mevada kocaman olmuş maaşallah
Allah hayırlı doğumlar versin hocam..kendinize dikkat deidn..=)

çok saol arkadaşım elimden geleni yapıyorum gerisi allahıma kaldı artık sınıfta bile oturduğum yrden yapmaya çaılışıyorum çoğu seyi ..çocuklara hastayım yardımınıza ihtiyacım var dedim nasıl üstüme titriyorlar zorda kalmadıkça rapor almak istemiyorum ya bakalım artık

kıymetli arkadaşlar hepiniz için çok sevindim ALLAHÜTEALA bir nefeste kurtulmayı hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı ve evlatlarınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok şanslısınız çünkü hayatınızı düzene sokmuşsunuz eviniz eşiniz çocuklarınız var rabbim nazardan saklasın .malesef ben kendimi çok şanssız hissediyorum.hala bekar olmak şu lanet olası kpss ye çalışmak ayrıca gelen görücülerin saçma sapan tavırlarıyla uğraşmakzorunda kalıyorum.kendimi bankamatik gibi hissediyorum çünkü millet artık para için kul olmuş insanlık kişilik aile yapısı imanın olması becerikli olmak bi anlam ifade etmiyor körmü topalmı bilmeden öğretmen diye geliyorlar beğeniyorlar ama ben kadrosuzum deyince sanki dalga geçer gibi çekip gidiyorlar.onun için sizler çok şanslısınız.ben bıktım artık bu saçma sapan düzenden keşke meb sınavsız kadro verse hangi il olursa olsun giderim artık bu şehir beni çok bunaltmaya başladı.8yıldır usta öğreticiyim artık kadrolu olmak istiyorum.kpss yüzünden uykularım kaçıyor.ve monoton bir hayat sürüyorum.sizlerin ne güzel mutlu haberleriniz var kendi canınızda büyüyen hareketlerini hissedeceğiniz minik bedenler var çok sevindim dualarım sizlerle.

umudunuzu yitirmeyin inanın herşeyin zamanı gelince siz ne derseniz deyin kendiliğinden oluveriyor.hakkınızda hayırlsıını versin rabbim.sizi zaten o şekilde görenlerle evlenmemeniz en hayırlısı böylece gerçek yüzlerini görüyorsunz zmana bırakın dualarım sizinle inş en kısa zamandada sizin güzel haberlerinizi alacağız

ay arife hocam yeni duydum ve gördüm mesajınızı çok sevindim ya allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah bebginizi allah yardımcınız olsun bebeginizi elinize aldıgınız günleride görürsünüz inşallah

saolasın rabiacım aminn diyorum dualarınıza ..sizlerin de ii haberlerinii takip ediyorum sitede

çok teşekkür ederim baysaltayfun arkadaşım sınavdan geçiyorum farkındayım ama artık kaldıramıyorum ne yapayım :(

aaaaaaaaaaaa benim haberim niye yok. Olmadı ama şimdi,Bebekcandan yeni bebeğimize, seni sağliklı bir şekilde aramızda görmek istiyoruz.Hayırlı doğumlar,arkadaşım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri