Arkadaşlar ek alım kesin....Herkes puanını bu başlığa yazsın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahar81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puanın kaç gunes sezgın

49 kaç küsuratı yokmu puanının

bububu arkadaşım haklısın bende diplomamı dün aldım ve basvuru yapıp onaylattım tercihlerimi ilçe milli eğitime.İnsanların kafalarını karıştırmayın artık..

hayırlı olsun arkadasım bende persembe gunu aldım dıplomamı

ya arkadaşlar o yazıyı aöf den almasak olmazmı çünkü ben tercihlerimi onaylattım ve meb hiçbişe istemedi almasam sonra sorun çıkarmı

peki klavuzda bahsedilen yazıyı aldınız mı???? bububu nereleri tercih edeceksiniz??????????

batı ve ıc anadolu dusunuyorum daha net bırsey yok kafamda doguyu yazmıcam,kısmet artık olmazsa agustos dıyorumm...

şuanda mezun olan arkadaşlar varmışş ve tercihlerini yapıp onaylatmışlar öle yazmışlar arkadaşımm

puanım 67.696. listeye eklemenizi rica ederim.

:PPP yuh artık yaniii!!!!!

she kill arkadaşım, amacım kafa karıştırmak değil ben hep burdaydım ve siteyi takip ediyordum.1 yıldan fazla oldu hep sabrettim,girmedim.
ama arkadaşlarımın, benim yaşadığım sıkınrtıları yaşamamasını istediğim için girdim ve yazdım.kimse beni dinlemek zorunda değil herkes istediği yeri seçmekte özgür.ister gidersiniz ister gitmezsiniz.
ama şartlar cidden çok ağır.orada yaşayanlar alışkındırlar ama diğer bölgelerden oraya gidenler çok sıkıntı yaşarlar.gidip ,geri dönüp 1 yıl daha atanamamak da var.
tabiki herkes istediğini yapmakta özgür.
herkes için HAYIRLISI OLSUN

ay yuh bune daha yokmu şöyle 70 li falan dalgamı geciyorsunuz

ArkadaŞlar lÜtfen sakİn olalim konuŞmalarimiz bİze yakiŞir Şekİlde olsun evet var bu puanlar neden yalan sÖylesİnler gÖzÜmle gÖrdÜm mİllİ eĞİtİmde onaylattim evrakimi "69.900" puanina sahİp bİrİnİ gÖrdÜm ama rizik allahtan herŞey allahtan sakİn olalim bİzde İnŞ.hedefİmİze varacaĞiz ÇÜnkÜ İstİyoruz :)
ÖĞretmenlİĞe yakiŞir Şekİlde konuŞalim ve davranalim hepİmİz İÇİn duaa edİyorum İnaniyorum olacak!!!

ArkadaŞlar lÜtfen sakİn olalim konuŞmalarimiz bİze yakiŞir Şekİlde olsun evet var bu puanlar neden yalan sÖylesİnler gÖzÜmle gÖrdÜm mİllİ eĞİtİmde onaylattim evrakimi "69.900" puanina sahİp bİrİnİ gÖrdÜm ama rizik allahtan herŞey allahtan sakİn olalim bİzde İnŞ.hedefİmİze varacaĞiz ÇÜnkÜ İstİyoruz :)
ÖĞretmenlİĞe yakiŞir Şekİlde konuŞalim ve davranalim hepİmİz İÇİn duaa edİyorum İnaniyorum olacak!!!

merhaba hocam epeydir yoktunuz sizi burd yeniden göemek ne güzel...

merhaba hocam epeydir yoktunuz sizi burd yeniden göemek ne güzel...

Merhaba canım,
teşekkür ederim seni görmekte çok güzel:)
ücretli çalışıyordum rehabilitasyondan teklif geldi 15 tatilde istifa edip oraya başladım çok güzel fakat yorucu bir alan:( ders çalışamadım yine ama olsun nasip...
sen çalışabildin mi???

58 puanla atanma durumu nedir bilen varmı

Merhaba canım,
teşekkür ederim seni görmekte çok güzel:)
ücretli çalışıyordum rehabilitasyondan teklif geldi 15 tatilde istifa edip oraya başladım çok güzel fakat yorucu bir alan:( ders çalışamadım yine ama olsun nasip...
sen çalışabildin mi???
ayşecim nasılsın nasıl gidiyor???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri