Atama Tamam! Şimdi Yapılması Gerekenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsmail MART
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
başka yerlerde yazıyor ama ben sağlık raporunu soracaktım, kesin değil mi sadece beyan istendiği, bazı yerler halen heyet raporu istiyormus ve istanbul sartlarında 150-160 lirayı buluyormuş

bildigim kadarıyla, il milli eğitim müdürlüklerinden kararnameleri almak ilk iş olacak, onun gelmesini beklemek gerekecek

Görevlendirmeleri bile aynı gün açıkladılar, bunda da bi hızlanma olur Hocam bu koşullarda.
İnş. en kısa sürede başlarız görevimize hayırlısıyla :congratulationscut4

benim sorum, bir ekimden önce göreve başlamak bir ayrıcalık sağlar mı , maaş vs.. anlamında soruyorum

evet hocam 1 ekimden önce başlarsan,550 tl eğitim ödeneği veriliyormuş.

benim sorum, bir ekimden önce göreve başlamak bir ayrıcalık sağlar mı , maaş vs.. anlamında soruyorum

bende merak ediorum çünkü ekim ayında başlarsak kırtasiye yardımını alamıyormuşuz bu doğrumu?

ŞİMDİ BİZ 4/B'LİYİZ DEĞİL Mİ?yazında maaş alacağız.

evet arkadaşımm :) şaka gibi ama gerçekk

hala inanamıyorum!

çubukcu,şubat ta kadro sözü verdi inşallah olur!

Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (EK-6),
Bu EK-6 belgesini nereden temin edeceğiz?

tamam hallettim :)

kılavuzda var o, onun çıktısını alabilirsiniz

herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende istanbul halkalıya atandım.ama bu işlemleri istanbul il milli eğitimde mi onaylatıcaz yaa.odaa taaa eminönündee nasıl yapacağız bilen var mı.istanbula atanmış olan arkadaşlardan yardım idtiyorum

herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende istanbul halkalıya atandım.ama bu işlemleri istanbul il milli eğitimde mi onaylatıcaz yaa.odaa taaa eminönündee nasıl yapacağız bilen var mı.istanbula atanmış olan arkadaşlardan yardım idtiyorum

halkalının neresine hangi okula atandın arkadaşım? hayırlı olsun....

arkadaşlar sağlık raporu almayıp ek6 yı doldurup imzalayıp vermemiz gerçekten yeterlimi bu konuda çok emin değilim ben. ne yapacağımı bilmiyorum bu rapor konusunda?

Arkadaşlar atandığım ilçenin milli eğitim müdürü bizim tanıdığımız olur,az önce onla konuştum,önceden evraklar il milli eğitime gidiyormuş,ama bu kez çok atama olduğu için kararnameler direkt ilçeye gönderilecekmiş,ile gitmemize gerek yokmuş,ilçe milli eğitimde herşeyimizi halledecekmişiz,kararnameler hazırmış(Ankara için söylüyorum),sanırım yarın iş başı,ama yinede emin olmak için atandığınız yerin il milli eğitimini telefonla arayın...

esoş hocam il milli eğitime gitmek zorunda olmadığımız kesin mi..yarın ben ist.a gitmeyi planlıyorum..il mem cağaloğlundaymış, ilçem de gop da.. ist. yolları malum..önce ilçeye mi gitsem bir de yanımda çocuk olucak..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri