AtatÜrk Ün sevmedİĞİ kelİme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurgül38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nurgül38
Bana Ata demeyin ben Ata değilim
eski gazetelerin geneli Mustafa Kemal için Ata diye söz ediyor ama Mustafa Kemal Atatürk bu durumdan pek hoşnut olmadığını belirtmiştir heP şu sözlerle tavrını ortaya koymuştur.
Bir cok kişi benden Ata diye bahsediyor ama ben Ata değil ATATÜRK üm demiştir

Mustafa Kemal den söz ederken Ata değil Atatürk diye bahsedelim lütfenn

teşekkürler paylaşım için

Paylaşım için teşekkürler

Nurgül hocam yazdığınızdan bir şey anlayamadım.Çünkü Türkçe dil yanlışlığı ve anlatım bozukluğu bakımından yanlış cümle.Hele de yazım yanlışlığının çok olsından ötürü bir şeyler anlayamadım.Kusura bakmayın.Sizden isteğim tekrar yazar mısınız.Teşekkürler.

Nurgül hocam yazdığınızdan bir şey anlayamadım.Çünkü Türkçe dil yanlışlığı ve anlatım bozukluğu bakımından yanlış cümle.Hele de yazım yanlışlığının çok olsından ötürü bir şeyler anlayamadım.Kusura bakmayın.Sizden isteğim tekrar yazar mısınız.Teşekkürler.

BANA YAZIM YANLIŞI YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞSİNİZ AMA DİKKAT ETTİNİZ Mİ HOCAM SİZDE YAZIM YANLIŞI YAPMIŞSINIZ..NEYSE; BU YAZIYI ALINTI YAPMIŞTIM YAZIM YANLIŞI OLDUĞUNU BENDE BİLİYORUM KONUYU AÇARKEN DÜZENLEDİM FAKAT DİĞER SAYFAYA EKLEDİĞİM YAZIYI DÜZENLEDİĞİMİ SANDIĞIM YAZIYI GÖNDERMİŞİM ..GERİ DÖNME ŞANSIM OLMADIĞI İÇİN DÜZELTEMEDİM.KUSURA BAKMAYIN.

Bana Ata demeyin ben Ata değilim
eski gazetelerin geneli Mustafa Kemal için Ata diye söz ediyor ama Mustafa Kemal Atatürk bu durumdan pek hoşnut olmadığını belirtmiştir hep şu sözlerle tavrını ortaya koymuştur.
Bir cok kişi benden ata diye bahsediyor ama ben ata değil ATATÜRK üm demiştir

Mustafa Kemal den söz ederken ata değil Atatürk diyelim lütfenn

düzelttim arkadaşlar

Teşekkürler hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri