işte beterin beteri var diye buna denir. bende inanamadım gerçekten.ve bana şunu dediler bakanlık lisans mezunu şartı arıyor. ki bakarsanız ücretli öğretmenlik şartlarında yazıyor.yani hangi bölüm olduğu önemsiz...
evet haklısınız bende duyunca çok şaşırdım arkadaşım işletme önlisans mezunu o bile başvuracak lisan mezunlarından sıra gelirse onlarıda alacaklarmış. yani bölüm hiç önemli degil önemli olan bölümün ne olursa olsun ama diploman olsunmademkı okul öncesi öğretmenlıği dıploması özellikle istenmeyecekti biz neden bu dıploma için çabalıyoruz puanı cok az olan bolumden alacagımız ve diplomada sadece lısans mezunu yazması yeterlıyse bu yıla kadar harcadıgım emeklere bosa gıtmıs cok yazık.
işte beterin beteri var diye buna denir. bende inanamadım gerçekten.ve bana şunu dediler bakanlık lisans mezunu şartı arıyor. ki bakarsanız ücretli öğretmenlik şartlarında yazıyor.yani hangi bölüm olduğu önemsiz...
E İYİYMİŞ OZAMAN BİZDE DİĞER BRANŞLAR İÇİN ALINAN ÜCRETLİYE BAŞVURALIM NE FARKEDER Kİ ÖYLEYSE.LİSANS MEZUNUYUZ BİZDE OHA YANİ DENİR İŞTE BU İŞE ÖYLE OLACAKSA NİÇİN EĞİTİM FAKÜLTELERİ BÖLÜM BÖLÜM AÇILIYOR.TEK FAKÜLTEDE TOPLASINLAR ÖĞRETMENLER FAKÜLTESİ DİYE HARBİDEN OHA YANİ :77wu[1]İYCEM ÖZÜRLERİMLE BİRLİKTE. SANIRIM ÖNCE BAŞTAKİLERİN EĞİTİLMESİ GEREKİYOR.YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!