Başka bölümden mezun olanlar okulöncesi öğretmeni olarak görev veriyorlar!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
işte beterin beteri var diye buna denir. bende inanamadım gerçekten.ve bana şunu dediler bakanlık lisans mezunu şartı arıyor. ki bakarsanız ücretli öğretmenlik şartlarında yazıyor.yani hangi bölüm olduğu önemsiz...

ben milli eğitime gittigimde konuştugum çalışan diploması olan her bölümden başvuru kabul ediyoruz dedi

:hhf:ben milli eğitime gittigimde konuştugum çalışan diploması olan her bölümden başvuru kabul ediyoruz dedi

arkadaşlar usta öğreticiliğin nasıl kaldırıldığını hatırlayalım. usta öğreteicilik görevlendirmesinin sorumlulukları değiştirildi. yanii.. formasyonu olmayana tek başına sınıf verilmeyecekti.bu yüzdende iptal edildi.

yarın sendikaları arıyalım. bu okulöncesi eğitime yapılan ciddi bir müdahaledir.tüm okulöncesi eğitimcilerini öğretmeninden akademisyenlere bu yapılan oldu bittiye getirilen harekete karşı hareket edelim. lütfen herkes neler yapılabilir düşünsün. benim aklıma sendikalar geldi.=?

mademkı okul öncesi öğretmenlıği dıploması özellikle istenmeyecekti biz neden bu dıploma için çabalıyoruz puanı cok az olan bolumden alacagımız ve diplomada sadece lısans mezunu yazması yeterlıyse bu yıla kadar harcadıgım emeklere bosa gıtmıs cok yazık.

mademkı okul öncesi öğretmenlıği dıploması özellikle istenmeyecekti biz neden bu dıploma için çabalıyoruz puanı cok az olan bolumden alacagımız ve diplomada sadece lısans mezunu yazması yeterlıyse bu yıla kadar harcadıgım emeklere bosa gıtmıs cok yazık.
evet haklısınız bende duyunca çok şaşırdım arkadaşım işletme önlisans mezunu o bile başvuracak lisan mezunlarından sıra gelirse onlarıda alacaklarmış. yani bölüm hiç önemli degil önemli olan bölümün ne olursa olsun ama diploman olsun

ben usta öğreticiliği savunmuyorum ama şu yapılanıda görünce de usta öğreticilik devam etsin diyorum yani.en azından bu işin içinde olan kimseler görev yapıyordu.

yani saçmalığa bakın lisans diploman olacak, okulöncesiyle alakan olmayacak gelip ana sınıfı öğretmeni sıfatıyla da öğretmenlik yapacaksın.eee usta öğreticiliği niye kaldırdınız o zaman? usta öğreticilik kalktı evet iyide oldu.ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? madem kaldırdınız adam gibi işler yapın.

okulöncesi adına oluşan gelişmeler gerçektende düşündürücü. her haliyle saçmalıklarla dolu. o görev yapanlara sorsan okulöncesi öğretmenleri hakkında atıp tutarlar,beğenmezler.ama iş kendilerine gelince öğretmenlik olur.benim korktuğum asıl şey bu şahısların kadroya geçmesi... bunların örneklerini çok gördük bilmem ne bölümü mezunlarını sınıfçı yaptılar zamanında... umarım öyle bir şey olmaz...

ne diyeceğimi şaşırdım.. bu kadar sıkıntı çeken başka branş var mıdır ki.?hem eğitim her şeyin başı denir hemde olmadık uygulamalarla eğitim sulandırılır .....

işte beterin beteri var diye buna denir. bende inanamadım gerçekten.ve bana şunu dediler bakanlık lisans mezunu şartı arıyor. ki bakarsanız ücretli öğretmenlik şartlarında yazıyor.yani hangi bölüm olduğu önemsiz...

E İYİYMİŞ OZAMAN BİZDE DİĞER BRANŞLAR İÇİN ALINAN ÜCRETLİYE BAŞVURALIM NE FARKEDER Kİ ÖYLEYSE.LİSANS MEZUNUYUZ BİZDE OHA YANİ DENİR İŞTE BU İŞE ÖYLE OLACAKSA NİÇİN EĞİTİM FAKÜLTELERİ BÖLÜM BÖLÜM AÇILIYOR.TEK FAKÜLTEDE TOPLASINLAR ÖĞRETMENLER FAKÜLTESİ DİYE HARBİDEN OHA YANİ :77wu[1]:DİYCEM ÖZÜRLERİMLE BİRLİKTE. SANIRIM ÖNCE BAŞTAKİLERİN EĞİTİLMESİ GEREKİYOR.YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR.

Rezaleeeettt

ArkadaŞlar bu rezaletİ Ünİversİtelere duyuralim

E-ğitim senle görüştüm. durumdan haberleri yokmuş. ancak üye olanların durumu anlatan bir yazı göndermelerini istedi

E İYİYMİŞ OZAMAN BİZDE DİĞER BRANŞLAR İÇİN ALINAN ÜCRETLİYE BAŞVURALIM NE FARKEDER Kİ ÖYLEYSE.LİSANS MEZUNUYUZ BİZDE OHA YANİ DENİR İŞTE BU İŞE ÖYLE OLACAKSA NİÇİN EĞİTİM FAKÜLTELERİ BÖLÜM BÖLÜM AÇILIYOR.TEK FAKÜLTEDE TOPLASINLAR ÖĞRETMENLER FAKÜLTESİ DİYE HARBİDEN OHA YANİ :77wu[1]:DİYCEM ÖZÜRLERİMLE BİRLİKTE. SANIRIM ÖNCE BAŞTAKİLERİN EĞİTİLMESİ GEREKİYOR.YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR.

hocam iyi fikir en iyisi öğretmenler fakültesi açılsın :)))) bende ingilizce öğretmenliğine başvurayım bari :) trajikomik hakikaten ben diycek söz bulamıyorum...

arkadaşlar bişleyler yapalım susacakmıyız bu durum çok vahim bizim bölüm dışındakilerin anasınıfı öğretmeni olarak düşünemiyorum eğitim senne üye olan birisi bu işle ilgilene bilir üye kişi dilekçe mi yazması gerekiyor bu işin peşi,ni bırakmayalım ücretli öğretmenliği de iptal ettirebiliriz

arkadaşlar doğrudur bende yozgatta böyle bir şey olduğunu biliyorum okulöncesi öğretmenlerinin yerine branş öğretmenleri çalıştırılıyor:(

arkadaşlar bence farklı braşlara ücretli öğretmenlik vermeleri şaşırtıcı değil neticede bir çok usta öğretici bu 10 bin atamasıyla göreve başladı.bizim bölümden açık olduğunun ve ilerleyen zamanlarda da bu açığın yeni atamalara gebe olduğunun kanıtı.tabi hak aranır ve davalar açılırsa.

yardımcı ablaya sınıf verilmez rahat olun.

yardımcı ablanın bizimle ne alakası var arkadaşım? adı üstünde YARDIMCI ABLA:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri