Ben Gaziliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akademi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
evet ben şuan yapıyorum arkadaşım ....

merhaba arkadaslar benı herhalde tanırsınız.okul oncesınde olupte benı tanımayan pek yoktur. bende gazi okul öncesi öğretmeniği mezunuyum.bende blumun kapatılacagını duydum ve cok uzuldum.insallah kapanmaz.bizim bolum, okul ve hocalarımız ve aldıgımız eğitim gercekten turkıyede bır numara dıyebılırım.bunu sımdı ınsan anlıyor.okulu bıtırmeyenler okulu bıtırınce anlayacaktır.herkese basarılar dılıyorum. butun hocaların yaptıkları hersey gercektende bızım için olduguna emınım ve oylede oldu.kıb grz.bayyyy

darklady05' Alıntı:
mesleki eğitimde de okul öncesi açıldığı için eğitim fakültesinde kapanıyormuş... kulaktan dolma diil ben kendim duydum.. hocalar kapanmaması için uğraşıyorlar bakalım..

Mesleki eğitimde zaten bu bölüm vardı. Eğitim fakültesinde sonradan açıldı. Mesleki eğitim fakültesindeki bölüm daha kapsamlı. hem okulöncesi, hem de lise formasyonu veriyor. Eğitim fakültesinde açılması gereksizdi. Çünkü daha önceden yaygın eğitim fakültesinde de vardı. o kapatıldı.

hoşgeldin aramıza ayşe.

ben gazili değilim ama bir gün gazli olucam inşallah orda okuyanlarada çok şanslı olduklartını sölemek istiyrum:)

96 g.ü.y.e.f. örçün hocanın bahçedeki soğanlarından tadan yokmu aranızda

ben de gazi 2002 okulöncesi b mezunuyum.

merhaba arkadaslar bende gazi MEF fakultasi 2003 mezunuyum 2002 VE 2003 mezunlzri arkadaslarimda burda olan varmi? hilal navruz

Selamlar.Bende mef öğrencisiyim.2 sınıfım henüz.tanıştığımıza memnun oldum.Yardımlarınızı bekliyorum :)

bende burdayım
2001 gümef d şubesinden seher.

merhaba arkadaşlar bende gümef 2002 mezunuyum 2002 li arkadaşları gördüm ama gümeflileri göremedim varmı 2002 gümef mezunu ? ayrıca bende çok özlüyorum okulumu Ankarayı ben yüksek lisansımıda gümefde yaptım ama maalesef tez aşamasında bırakmak zorunda kaldım :( ve bugün çok heyecanlıyım eşim ve oğlumla üniversiteden arkadaşlarımın yanına gidiyorum kokusunu özlediğim Ankaraya... :)

selam bende gaziliyim.....2004 mezunuyum kesinlikle ayrıcalık.....

ben de gaziliyim

slm bende 2005 gazi eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum

bende daha 1.sınıf gaziliyimmmm çok mutluyumm

ben de gazi mef teyim dediğin gibi rahat değiliz bizim de ödevlerimiz gayet çok ve zor oluyor eğitim ile mef arasında hiç bir fark yok sonuçta aynı bölüm ve aynı dersler.

Ben deeeeeeeeee varım gazi 2006 eğitim fakültesi mezunuyummmmmmm

selam bende gü mef okul öncesi öğretmenliği 1. sınıftayım ve çok seviyorum okulumu !

bende gazi eğitim fakultesi 2007 son mezunlarındanım.Ayşe Hocaya zaman zaman kızsamda şuanda iyiki de Ayşe hocanın öğrencisi olmuşum diyorum:)

bende ankara gazi eğitim fakültesi 2006 mezunuyum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri