BÜtten kalip ta atananlar var susacakmiyiz arkadaŞlar usulsÜz yapilan atamaya hayir dİyenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cindy08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cindy08
SLM ARKADAŞLAR DÜN BİZZAT İL MİLLİ EĞİTİM ATAMA MÜDÜRÜNDEN ÖĞRENDİM KÜTAHYA SİMAV A DA BİZİM DURUMUZDA OLUP ATANAN OLMUŞ HANİ İPTAL EDİLECEKTİ KABUL EDİLENLER SUSACAKMIYIZ BÖYLE GİDİN ONAYINIZI YAPMAYAN MEB DEN GEREKÇESİNİ BİLDİREN İMZALI MÜHÜRLÜ BİR YAZI ALIN BEN HAKKIMI ARIYCAM YAPILAN HAKSIZLIĞI KALDIRAMIYCAM ŞİMDİ AVUKATLARA SORUŞTURUYORUM.BİRLİK OLURSANIZ DAHA ETKİLİ OLUR DEDİLER KİMLER BU YOLDA YANIMIZDA OLACAK BEKLİYORUM.:congratulationscut4

arkadaşım galiba yalnızsın bu konuda atanıpta geçenler çoğunlukta demek ki kimsenin sesi çıkmıyo.Ama ben de bu konuda haksızlık diyorum.Arkadaşlar düşünemiyor mu MEB süreui uzatmadı haksızlık dedk ee şimdi bu içimizdeki haksızlık daha büyük değil mi? Senin gibi düşünüyorum ama sen ve ben başka kimse yok galiba hiç bi şey yapamayız gibi görünüyo..

gerçekten ilginç aksarayda olmadı böyle bişey

Denizli de var 4 kişi atandı benim bildiğim.2 kişi bütten kaldı diğer iki kişi gitti.diğer kalan bütten kalan 2 kişi napacak bilmiyorum.

Denizli de var 4 kişi atandı benim bildiğim.2 kişi bütten kaldı diğer iki kişi gitti.diğer kalan bütten kalan 2 kişi napacak bilmiyorum.
bunlarla ilgili olarak bana açık mail atarsanız arkasını ararız.yoksa gözünü açan yerinde rahatlıkla oturur birçok kişi var böyle atanan ama söylerler mi hiç ayrıca onay yaptıramadığınız meb e gidip yazı alın niçin onayınızın kabul edilmediğini yazıp mühürleyip imzalasın

bunlarla ilgili olarak bana açık mail atarsanız arkasını ararız.yoksa gözünü açan yerinde rahatlıkla oturur birçok kişi var böyle atanan ama söylerler mi hiç ayrıca onay yaptıramadığınız meb e gidip yazı alın niçin onayınızın kabul edilmediğini yazıp mühürleyip imzalasın

arkadaşlar ben bakanlığa meil attım keisnlikle oların beşvurusu kabul edilmeyecek diyor kesiblikle diploma gerekiyor diyorrrr her söylenene inanmayın
arkadaşlar onların işleri olmayacak mış
biz aryık kasıma odaklanalım

arkadaşlar ben bakanlığa meil attım keisnlikle oların beşvurusu kabul edilmeyecek diyor kesiblikle diploma gerekiyor diyorrrr her söylenene inanmayın
arkadaşlar onların işleri olmayacak mış
biz aryık kasıma odaklanalım

canim ben İnanmiyorum ÇÜnkÜ baŞta da ayni Şeyİ sÖyledİler hatirlarsan.ama noldu kİmsenİn bİrŞeyİ İptal edİlmedİ ve atandilar ve dersİnİ geÇenlere kİmsenİn bİrŞey yapacaĞi yok

canim ben İnanmiyorum ÇÜnkÜ baŞta da ayni Şeyİ sÖyledİler hatirlarsan.ama noldu kİmsenİn bİrŞeyİ İptal edİlmedİ ve atandilar ve dersİnİ geÇenlere kİmsenİn bİrŞey yapacaĞi yok
bencede atı alan geçti bir yerleri. olan oldu bize olur vermeyenler utansın. kasıma işallahh

slm arkadaşlar,ben aöf 3.sınıfa geçtim ama alttan dersim var başvuru yapamadım haliyle:(ama 4.sınıf olup alttan dersi olanlar atnamış duyduğuma göre bizede böle bi imkan var mı bileniniz var mı kayseri meb e gittim ama yok dediler:(inanmak istemiyorum...biraz önce baktım mebin sitesine atama sonuçları tc kimlik gir diyor öle canım sıkıldı ki anlatamam:(

Şok Şok Şok 7 dersten bÜte kalip baŞvurusu onaylananlar var ama puani dÜŞÜk olduĞu İÇİn atanamamiŞ

arkadaslar böyle söyluyosunuz ama kım bunlar, madem öyle isimlerini verelım MEB e ve sıkayet edelım.dıplomasında 07.09.2009 tarıhı olanlar atanamasın bu sayede.yanı bende butten kaldım ve puanım 68 oldugu halde basvuramadım ama burada su atanmıs bu atanmıs demek olmuyor.ınanın kendımızı uzuyoz burada sadece konusmakla kalarak.madem oyle bırlık olalım

slm arkadaşlar,ben aöf 3.sınıfa geçtim ama alttan dersim var başvuru yapamadım haliyle:(ama 4.sınıf olup alttan dersi olanlar atnamış duyduğuma göre bizede böle bi imkan var mı bileniniz var mı kayseri meb e gittim ama yok dediler:(inanmak istemiyorum...biraz önce baktım mebin sitesine atama sonuçları tc kimlik gir diyor öle canım sıkıldı ki anlatamam:(

arkadaşım senin bahsetiğin ücretli öğretmenlik içindi bu arkadaşlar son alınan 10000 sözleşmeli öğretmenlik için başvurudan bahsediyolar

arkadaslar böyle söyluyosunuz ama kım bunlar, madem öyle isimlerini verelım meb e ve sıkayet edelım.dıplomasında 07.09.2009 tarıhı olanlar atanamasın bu sayede.yanı bende butten kaldım ve puanım 68 oldugu halde basvuramadım ama burada su atanmıs bu atanmıs demek olmuyor.ınanın kendımızı uzuyoz burada sadece konusmakla kalarak.madem oyle bırlık olalım

bunlar kesİn delİl duyum deĞİl merak edenler Özelden msnlernİ versİn Özelden

bunlar kesİn delİl duyum deĞİl merak edenler Özelden msnlernİ versİn Özelden

arkadaşım ben başvurumu onaylatmaya gittiğimde benden diplomamın fotokobisini istediler peki bütten kalıpta başvuru yapanlar diploma yerine ne verdilerde başvuruları kabul edildi anlayamadım.üstelik göreve başladıklarında da bildiğim kadarıyla diploma istiyorlar eğer bu söyledikleriniz doğruysa isim soyad verin hep beraber itiraz için ne gerekiyorsa yapalım çünkü mezunların hakkı yenmiş olur tabi eğer bu duyumlar doğruysa.bunun için kesin delillerle itiraz etmek gerekir varsayımla yola çıkamayız

Arkadaşlar duyum değil bu siteye üye bir kişi tanıyorum.tanıyorum derken buradaka çok da sohbetim yok ama eminim kendi gözlerimle gördüm.Fakat isim vermektense 07.09.09 tarihli atamalar iptal edilsin yazısı daha uygun olur.Fakat gerekirse o kişi ya da kişileirn isimlerinin de verilebileceğimizi belirtebilirz.Hem birsu arkadaşım diploma diyorsun ya 15 gün süreleri var mutlaka yetişecek.Amacım kimsenin nasibiyle oynamak değil ama haksızlık diyorum.Sesi çıkmayan arkadaşlar da kasımda alım olmazsa o zaman konuşmaya başlayacaklar ve daha çok üzülecekler.Bu arada bizden çok alım alım olduğu için (açık olduğunu bilmeme rağmen) kasımdan şüpheliyim yani büyük ihtimal olmayacağını düşünüyorum.Arkadaşlar böle yazdığım için kimse darılmasın sadece hissederek yazdığım yorum.Ben bi şey bilemem, ama inş.yüzümüz güler de sadece 1 aylık bir üzüntüyle bugünü de unuturuz.

07,09,09 tarihli diplomlar :))

Merhaba, yazdıklarınızı okudum, oldukça haklısınız, benim çok daha genel bir çözümüm var ve çözümüm ilk atananları da içeriyor, işin aslı zaten bizlerin birşey yapmasına da çok gerek kalmayacak gibi, ilk atananlar bu konuda oldukça mağdur olduklarından mutlaka bir girişimde bulunacaklardır

Gerçekten adalet istiyorsak, herkes birlik olsun, 2009-2 ek atamanın tamamını iptal ettirmek için, ayrıca MEB mutlaka taban puan da koysun örnegin 54 (bence bu kalitenin düşmemesi için gerekli)

Adaylar KPSS puanlarına göre yerleştirilsin, sizler de zaten mezun oldunuz, siz de bu atamaya dahil olun

Ne dersiniz?

slm arkadaŞlar dÜn bİzzat İl mİllİ eĞİtİm atama mÜdÜrÜnden ÖĞrendİm kÜtahya sİmav a da bİzİm durumuzda olup atanan olmuŞ hanİ İptal edİlecektİ kabul edİlenler susacakmiyiz bÖyle gİdİn onayinizi yapmayan meb den gerekÇesİnİ bİldİren İmzali mÜhÜrlÜ bİr yazi alin ben hakkimi ariycam yapilan haksizliĞi kaldiramiycam Şİmdİ avukatlara soruŞturuyorum.bİrlİk olursaniz daha etkİlİ olur dedİler kİmler bu yolda yanimizda olacak beklİyorum.:congratulationscut4

evet arkadaŞim ben o sİmavdakİ atanani bİlİyorum galİba.sen sİmavda mi yaŞiyosun?

gerÇekten mİ???

Buna şaşırmayın, yıllar önce durum böyleydi, mezun olamasan bile 4. sınıf isen başvurabiliyordun, MEM dekiler sizlerin hakkını yemiş olay bundan ibaret

"ben senin geçecegini nerden bileyim kardeşim diye" bir cümle olur mu, resmi prosedür neyse odur

bu 10 bin atamanın içinde görev yerlerine gitmeyecek/gidemeyecek birçok aday çıkar, bunları ücretli öğretmenlerle doldurabilirler, bunu düşünmek MEM dekilerin görevi değildir, MEM dekilerin herhangi bir sorumlulukları da yoktur

şimdi atanmış ama bütten kalmış adaylar var diyorsunuz, ne olacak? MEM deki memuru infaz mı edecekler? kim takar?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri